Vecka 19

Vecka 19: 30 apr - 6 maj 2009

Kroppen: Livmodern växer allt mer och magen börjar få en rund form i profil. Vissa kvinnor kan känna av foglossning omkring den här tidpunkten. Det kan yttra sig som en diffus värk runt bäcken och neråt låren. Under senare delen av graviditeten kan man få problem med ryggen, man kan till viss del motverka det genom allsidig kroppsträning som dessutom gör att man får bättre kondition. Ta gärna promenader, simma eller gympa i den utsträckning och takt som känns behaglig. Cykling är också bra, det stabiliserar bäckenet. Du kan även träna upp samarbetet mellan nerver och muskler i bäckenet genom knipövningar. Dra ihop musklerna i bäckenbotten, mjukt men kraftfullt och håll sedan kvar så länge du kan och släpp sedan efter. Upprepa några gånger. Genom att man lär sig behärska bäckenbotten så underlättas förlossningsarbetet och gör att du snabbt kommer i form efteråt.

Fostret: Små ljusa hårstrån sk. lanugohår täcker kroppen och till och med undersidan av fötterna. Det fina fjunet kan finnas kvar på vissa delar av kroppen efter födseln, t.ex på ovansidan av öronen. Ögonbrynen och ögonfransarna börjar markeras och på barnets fingertoppar finns helt unika fingeravtryck. Benen har nu kommit ifatt och är i rätt proportion till kroppen. Barnet ser ut som en färdig människa, i miniatyr.

Texten är som vanligt tagen från familjeliv.se

kortis:)

I sommar ska jag ju jobba så mycket jag får på äslakde kortis i fagersta men testade att ringa till norbergs barnkortids för att få lite extra jobb ockås där, tyvärr va man lite sent ute allt va tillsatt redan men chefen sa att jag kunde ringa till bemanningen ändå och få lämna in en intresse anmälan om att vara vikarie, sagt och gjort:) Lät inte helt omöjligt, och även om man bara får jobba nån enstaka gång är dte bra att få in en fot inom det yrke man vill jobba med:):) Tror inte på att söka jobb genom att skcika ansökan tusen gånger bättre att ringa/hälsa på, annars får mna inge jobb:P:P

Ringde chefen också och sa att jag ville ha mer intro på tjejen jag ska va vikarie för och dte fick jag, hon berättade också att de behöver folk i veckorna också i sommar så dte blir helt perfekt:):)  nu rullar allt på:P:P

Godmorgon:):)

Vart väckt nyss av sms från jossan:):) Men bara bra att jag inte sover bort hela förmiddagen:):)

Ikväll blir dte film och mat med jossan + våra karlar:):) Bara vi kan komma överens vad vi ska laga:)

Nu får vädret ta och bli bättre så ja och jossan kan börja åka inlines och få lite färg:) Är lite nervös att jag ska ramla på maegn, men hur ofta ramlar man utan att ta emot sig:( Och jag tänker börja försöka hålla igång mer nu, ut och gå mer och gå så för att slippa gå upp så mycket:) 3 ½ kg plus än så länge:)

Måste städa också innan älskling kommer hem, hoppas han fr sluta tre redan, skanar han ju:):)

59 månader:):)

Idag e älsklings och min dag:):) vi har varit tillsammans i 59 månader:):) om en månad är dte 5 år:):)

falun

va med mamma och mommo till falun och jag och mamsen gick på stan medans mommo va på sjukan:) hittade inget spec, babys body och6 par  fillifjonger (kallingar) till älskling:) har kännt mig så jäkla uppsvälld hela dagen, ännu värre nu på kvällen:) mag bildne e från igår:)

När jag kom hem kändes det som de va dags att städ ai klädskrubben, allt låg typ på golvet där:P

Som jag skrivit förrut så hatar jag spyor över typ allt:( När jag kom hem från skolan  och hade bråttom iväg la rocco av två jätte spy högar i grov ingången, fattar inte hur alla spyor fått plats i han mage, fy fna vad äckligt dte va, fastän jag tycker dte går bättre med hundspyor så höll jag på att spy massa massa gånger medans jag tog tag i det:(:( usch:( hur ska detta gå när bebis börjar spy sen, går säkert bra i början när d ebara e mjölk men sne då, usch rysre bara jag tänker på det:(:(

I helgen va dte marknad här, gick med jossan, jenny och jenny och jossan syster barn, massa folk som vanligt:) hittade inget:/ va bara mest skit:/ älskling fick gå runt med gnubert han, tror inte de ville gå med oss:P:P

Sen på lördagen orkade inte vi eller hann inte vi göra nåt spec med nån så vi stannade hemma jag och älskling och grillade och mös, mysigt det också:):) inte lika roligt att följa med på fets nu:)

bodyserna jag köpt var super billiga, 10 kr för ena på dollarstore och 29 för dne andra på kapp ahl:)

Förretsen jag tror jag kände den första riktiga sparken idag:):)

Spark?

Imorse när jag kände på magen i sängen efter att jag vaknat så kände jag en liten utbuktning nedanför naveln, aldrig känt förrut, tänkte vad är dte här för knöl, tröck med ett finger på den, plöstligt försvann dne helt hmm mysko, tänkte lite om dte kunde va bebis som sträckte på en arm eller en fot, men dte känns för tidigt!
Frågade min lärare i skolan och hon sa att det var bebis fot eller hand:):) Hur häftigt är inte dte då:):)
Vad skulle dte annars ha vart liksom, en liten utbuktning helt pltsligt på magen får mna ju inte som försvinner några sekunder senare:):)

Idag va sista dagen på praktiken, och början på skolan, skola imorrn också:)): vi ska te stockholm med skolan om nåra veckor och älsklings jossan ska med:):):):)

Älskling kommer hem redan på onsdag, skanar han massa massa:)):

svarra på kommentarerna imorrn istället e så trött, imorrn e det skola sen ska jag kanske med mamma och mommo till flaun:):)

Älskar älskling och lillgroda mest:):) och våran rocco såklart:):)

Intro

har haft intro idag på jobbet från 9 till 21 gick bra, alltid kul att få lära sig nya barn:)

imorrn e sista praktik dagen och imorrn startar etik:) sen slipper rocco va ensam så mycket, stackarn:( vi har beställt vagn nu, det blev en emmaljunga nitro city:) så som på bilden, 7000 gick kalaset på:/ att det ska va så dyrt:( men men:) skriver mer på tisdag när jag har mer tid och svarar på kommentarerna då också, är fortfarande bitter på håret, så bitter att jag blonderat tillbaka dte, måste sluta bleka nu, kan inte va bra för bebis:/

älskar min älskling och lillgroda mest:)

aldrig mer klippa

Va till frisören imorse, sa att jag inte ville ha kort utan uppklippt och klippa topparna, jo tjena, har inge hår kvar, så jäkla fult att jag vill knappt gå ut, fram är det kortare än jag hade när jag klippte av dte till page:(:( grinade när jag kom ut därifrån:( går inte att göra nåt med dte alls, ser helt förjävligt ut:(

Det första jag gjorde nu när jag kom hem va att beställa lös hår, clip on set, blond mix, tänker ha håret i en tofs till jag får det,:(:( nje nu tänker jag aldrig någonsin mer klippa mig:(


håret är från happyhair.se

Näst sista dagen:)

idag är då näst sista dagen på praktiken, kommer sakna den riktigt mycket:) visat det är skönt att komma tillbaka till skolan, har skanat alla tjejer massor men det har också varit skönt att haft nåt att göra om dagarna förutom plugg, veckorna går så mycket fortare:):)

Idag är jag inne i vecka 18 på riktigt, känns underbart:)

Im,orrn ska jag klippa mig också, kan lova att det behövs efter blekningarna, håret nästan rasar av efter dusch, lika bra att ta allt slitet, får s eom det blir nå kvar, sen barnmorskan, sne förbi mommo och sen till västerås, bauhaus, ikea och barnens hus och beställa vagn troligen sen hem och ha tjejmiddag med världens bästa brudar:):)


Nej nu måste jag borsta håret och gå ut med rocco innan jag tar racer cykeln iväg:P:P

Idag när jag kommer hem e älskling hemma ockås, wonderfull:):)

Bestämt oss!

Efter mycket velande fram och tillbaka om vagn valet har vi bestämt oss nu:P Jag frågade älskling vilken vagn han gillat bäst och han sa emmaljunga vagnarna vi såg i västerås, så vi bestämde oss för den här, emmaljunga nitro city, då får båda som de vill, han får en vagn som han säger inte sre billig och platsig ut och jag får en med snurr hjulen jag vill ha:):) Fast jag har alltid sagt  att jag ska då aldrig ha en emmaljunga vagn, aldrig någonsin, dte får jag äta upp:P får se om vi har råd att beställa en på lördag, tror dte skulle kosta 1500 att beställa en, men vet inte vilken liggkorg jag vill ha till, vilken tycker ni?? Färgen ska då jag bestämma, älskling vill ha en med fuskskinn som dne vita på bilden, nej tack:P:P


Knäppt

Det här inlägget kommer säkert göra folk förbannade men som sagt min blogg mina åsikter! Imorrn går jag in i vecka 18 på riktigt, och fram tills vecka 18 får man göra abort utan att behöva ansöka om tillstånd, för mig känns det helt sjukt att man kan få döda ett foster i den veckan efter man sett hur mycket liv dte har på ultraljudet, för mig är dte ett barn där inne som både kan känna smak, suga på tummen, se om dte är mörkt/ljust! Tycker dte är helt sjukt, sen om man söker tillstånd kna man får göra abort ända upp till vecka 22-23 tror jag! Jag kan förstå om barnet har en sådan missbildning att livet kommer försvåras så otroligt mycket men ett friskt litet barn, nej det har jag ingen som helst förståelse för! Vart faktiskt chockad när jag läste det, trodd emna inte fick göra abort efter vecka 12 och då tycker jag det är stor skillnad, men för varje vecka som går växer bebisen/fostret!

Vad tycker ni om detta!

Nu ska jag göra mig i ordning och cykla till praktiken om ett tag:) Imorrn kommer älskling hem, nästa vecka har han kort vecka igen och kommer hem på onsdag, yeees:):)

Efter mycket om och men:)

Vi har en till liten bluetooth men den e helt cp, efter en bra stund fattade jag hur jag gjorde, delade mappar och skit, men vet inte vart bilderna hamnar om jag inte söker på namnet på bilden:P:P  Här kommer iallfall en bild på magen från denna vecka, fast här är den lite svullen faktiskt, så så "tjock" tycker jag väl inte att jag blivit som folk verkar tycka:P:P

en till:)

hittat en skit häftig vagn som finns i massa färger och mönster, skulle va kul att köpa en som ingen annan har i närheten:):)


Vagnar!

På syrran begäran tänkte jag lägga upp lite vagnar jag gillar:
 Ena är en emmaljunga och den andra är en teutonia vagn, gillar verkligen båda, men emmaljungan har utgått och är svår att få tag på och den andra är rätt så dyr mellan 7000-8000, men som sagt jag får välja vilken jag vill:P:P

gillar dock inte denna färgen på teutonian, vill ha helst svart eller camouflage:)

Ingen infektion

kom på att jag kanske måste ringa och höra hur dte gick med min urinodling så bm får veta dte när vi ska dit på fredag:) Fick prata med en urgullig sköterska och hon sa att det var negativt att det inte fanns några spår efter en urinvägsinfektion och att dte måste ha varit flytningar som orsakat de vita blodkropparna i urinet:):) så dte känns jäkligt skönt, men lite drygt att man la ut 150 kr på medicin som va helt onödig, men bättre att ta dte säkra före det osäkra sa hon också:)

Fastän jag slipade och slipade steg/pallen så har den röda lacken börjat lyst igenom, skit också, men vi har dne typ mest bara ute ändå så dte gör inte så mycket!

Är rastlös igen så jag tänkte jag skulle sy ett stort kuddfodral till en cylinder kudde nu:)

Älskling och jag ska till bauhaus på fredag troligen och köpa doningar till trädgården, vi tänkte gräva upp jordgubbs landen och göra om göra rätt och fint, med bambupinnar runt det:) och så lite mer jordgubbar, sallad och dylikt:) Sen när man kan börja gräva ännu mer i jorden ska vi gräva upp alla blommor längs hus kanten, inge bra pga av fukt risk, där ska det ju bli snygg vit dekor sand sen i sommar om det finns pengar och blommor i krukor istället för i jorden:)


Nej nu ska jag sätta igång:):) Förretsen nu e lekstugan borta, raymond fick gärna ta de:):)

Älskar min älskling och lillgroda mest:)

Donar!

Idag har jag vart lite kreativ, har lite långtråkigt nu när ja e ledig, tog tag i att måla altandörren i köket vit, det var nån konstig trä panel på dne och vit som hade gulnat men nu e den fin:) har även målat en liten trä pall/stege vit också, hmm vad ska jag göra nu då, hade jag haft tyg hemma hade jag satt mig och sytt bebis påslakan, men får köpa det när jag får pengar:)

Idag e magen pytte liten, synd att jag inte kan lägga upp bilder, men den ser typ ut osm den gjorde för 10 veckor sen, skit mysko:P:P Kannske beror på att jag e inge orolig längre efter ul, elle mindre orolig och dte påverkar ju magen och uppblåstheten, var faktiskt lite rädd och trodde jag skulle få en JÄÄÄÄTTTTEE mage, men tydligen icke:P:P
Vart inge ledig helg denna heller, ska gå intro å en ny liten tös på söndag, 12 h det tackar jag absolut inte nej till:) då får jag ju fre, lörd tillsammans med älskling iallfall:):)

på måndag startar skolan igen med en ny kurs, etik och livsfrågor, så jäkla skönt med bara en kurs, så lite har vi alsrig läst, då kan jag verkligen hinna med att jobba på helgerna också:) Älskling va lite fundersam idag när vi ska börja köpa spjälsäng och sånt, om de började bli dags, hihi sötnos, men dte får bli att köpa det också när skatte påengarna kommer, blir lagomt då:):)

puss och hej:):)

Ja ni:)

Har inte haft nån ork att skriva på några dagar, när jag väl har varit ledig har jag velat umgås med älskling bara:):) idag och imorrn e jag ledig, typiskt att älskling jobbar då:P

Idag va jag med mamma till fagersta när hon lämnade in bilen för hel rengöring:) vi hade två timmar på oss så vi gick runt sjön eskiln och sen satt vi och solade, självklart va hundarna med:)

Sen har jenny vart här och vi har gått lite och kikat på tv:) Igår efter praktiken va ja och älskling upp till jossan och gnubert en snabbis, igår kom jag och tänka på att jag tror inte jag skulle kunna flytta härifrån, jag skulle skana jossan aldelles för tok mycket, en vän som henne håller mna hårt i:):) Och jag skulle självklart sakna alla andra här också:) Jag vet jag är veligast i världen, ena dagen vill jag flytta direkt, andra inte:P:P tiden lär utvisa vad som händer men älskling och jag diskuterade hur mycket mer vi hittar på saker här, för här vill folk göra saker, han tror att om vi flyttar tillbaka så får vi sitta och häcka på helgerna som förrut istället för nu när vi kan umgås hur mycket vi vill med folk, glad att han trivs så bra:):)

Rocco har fått jordens dåligaate andedräkt, trotrs att jag borstar hans tänder ibland:( undrar om det kan vara efter medicinerna, vis ka testa att köpa dentastix annars blir det ett nytt besök hos farbror doktorn för han:/

Nej nus ka veliga jag titta på sex and the city och sen drömma om min älskling:):)


Älskar min älskling och vår lillgroda mest:):):):)


Jo förresten barnmorksna sa att eftersom jag e så liten så komme jag troligen bara få en put mage:P:P bebisen har ingen annanstans att ta vägen än utåt:) Kan säga att magen är mycket mindre nu än vad den brukar vara, den är inte längre svälld, mysko hur dte kan vara, på mornarna nu syns det putte lite bara::PP magen e lika velig som jag:)

Har tappat bort bluetoothen så det kan inte komma upp nåt nytt:)

Lillgrodan:):)

Åhh vad jag är lycklig, var så nervös när jag la mig på britsen på mvc men bebisen kom upp på skärmen direkt:):) Kunde inte sluta le:):) Älskling var lika fascinerad han med:):) Det var det häftigaste jag/vi vart med om, våran lilla bäbis där på skärmen:):) Känns fortfarande lite overkligt eftersom man såg hur mycket bebisen rörde sig, speciellt med armarna men kände inget, helt sjuk känsla:):) Han/hon donade som bara den med armarna och fingrarna, ena stunden in i munnen sen sträckte lillgrodan ut handen, vi kunde till och med räkna fingrarna:):) Så gulligt när dne sträckte på hela kroppen:):)

allt såg jätte bra ut och allt var helt normalt, hela 2 av 100 får åka hem med vetskapen att det finns en missbildning på deras barn, jag är så fruktansvärt glad och tacksam att vi inte är de där 2 %:):):):):):):)

En stor sten har lättat från mig att bebisen verkligen lever för ibland kan man inbilla sig att det intew är nåt eller att dte hänt nåt hemskt, men nu fick man se hur full av liv bebisen var:):)

Vi fick inte veta kön, vi hade en riktig bitter tant som bm som knappt sa nåt, vi fick fråga oss fram, hon sa att hon fått order att inte kolla kön, men älskling tyckte att hon röck till när han frågade om det var en pojk eller flicka på folk (önsketänkande från ahns sida:P:P:P)!

Vart framflyttad, lite bittert men jag är så glad att allt är bra så egentligen spelar det ingen roll, fick ändra bf från 19 sept till 30 sept, så nu e man tillbaka på vecka 17, känns lite som man psykiskt vart där redan men men vi vissste ju att det inte kunde vara åt andra hållet eftersom jag skultade med p piller i den vevan:):)
En sak som jag haft dåligt samvete över är jag drack på nyår, men nu när vi fick ändrat bf så vart inte bebisen till förrän efter nyår, så himla skönt:):)

Går runt på rosa moln nu i ett lycko rus, kan inte sluta kolla på korten, ett har vi ramat in och ställt i hallen ett tyckte älskling vi skulle ha vid sängen, självklart:)): Vi tog tre kort, ett framifrån, ser ut som en alien:P:P, ett där bebisen sträcker på sig och ett annat:):)

Älskar min älskling och lillgrodan mest av allt:):)Direkt eftersåt åkte vi och kollade på vagnar, den jag vill ha går inte att få hem:(:( Älskling gillade emmaljunga vagnarna men jag får bestämma vilken jag vill:P:P Ringde självklart mamma och jossan direkt efetråt och berättade hur det gick:):) Sen åkte vi till svärfar och sen till mamma och visade korten:):)

Imorgon är det D dagen:):)

Imorgon bitti är dte ultra ljud, wiiiii:):) Veckorna har gått förvånansvärt fort och som jag längtat tills imrogon, hoppas bara allt e bra med bebben:):) Sen blir dte att svänga in på babyaffärn också:):) vi har bestämt namn nu och är överens: kille: gabriel, tjej isabell:) så nu vet ni:P:P Ikväll blev det boogle med jossan och gnubert sen filmtittning, min bästa väns flickvän tror jag dne hette, rätt ok film:)

Älskar min älskling över allt::))

Grattis:):)

Grattis gumman på din 22 års födelsedag:):) Ha så kul i Grekland gumman:):)


Lite nytt:)

Beställde lite nytt från jotex, en stor rund matta, lika som jag har fast inte den färgen som är på bilden utan en mörklila:) Rocco älskade att ligga på den i hallen så jag tycker så synd om han när vi flyttade upp den, och gardiner på rea och en ampel till ena altanen:)

ringde chefen idag också och berättade att jag lagt mig tillgänglig varenda helg i juni, juli och augusti:) Varenda fredag och lördag, söndag utom midsommarafton, men så frågade hon om jag skulle kunna tänka mig att jobba den helgen så jag kunde inte säga nej, kommer troligen missa sylens familjs stora fest i år igen och älskling fyller ju år då också:( men pengar skiter man inte ut direkt:)

Porr och jossan kom förbi en sväng med hundarna så de fick busa på gården, vi bestämde att vi skulle hitta på nåt imorrn vi tre:):) såå kul:):)

För ett tag sen mailade jag en som var intressad av hus o norberg, vårat va för litet men nu e de intresserade, hmm känns inte som nåt läge att sälja, eftersoim vi vill ha ett dyrare hus sen och bankerna strör inte lån omkring sig så det blir nog bäst attt renovera så man höjjer värdet och får mer än man gav, gash jag blir tokig:(

Saknar min älskling super masssa redan fats han åkte i morse, bara två nätter nu sen får vi vara tillsammans igen älskling:):)

Vet ni vad i dag är magen liten igen hihi, knäpp mage jag har, idag syndes det knappt att jag var med barn alls, tur att jag kände den iallfall:):)
Rocco öron är fina igen, bara nån dag till av medicinen:):)

Älskar min älskling mestatse mest:):)
Vecka 18

 Nu e man alltså inne i vecka 18:):) Känns underbart:):) Har varit rädd för att ställa mig på vågen, mest pga av allt skit jag ätit på sistonde:) Men ställde mig i morse efetrsom man ser exakt vikten på morgonen och jag hade gått upp exakt 3 kg från start vikten:) Det känns ruggigt bra eftersom jag nästan gått hälften av graviditeten och det mesta kommer sen:):) Men så länge jag hamnar under + 15 som slutvikt e jag skit nöjd för de brukar vara lätta att få bort:):)

Längtar så mycket efter dig lilla bebis:):)Bilder

Lite bilder fårn i söndags, fast dte blev en tidig kväll för oss, vi va hemma redan vid 23, jag var så trött och jag lovar det är inte lika roligt med super hög musik när man är nykter, dte är mest dryyyygt:P:P Nu har älskling åkt igen:( men han är hemma redan på torsdag igen:) Och på fredag är dte ultraljud:):)

På hemvägen från jobbet:)

huggorm

förretsen glömde att skriva att idag va jag och älskling och fiskade i jularbyån, när vi skulle hoppa i båten får jag syn på en orm, stelnar till och älskling som tror att inte jag såg den säger åt mig att ta rocco och flytta mig fort, men jag fick rå panik, flyttade mig till slut, var en huggorm:(:( vart inge fisk, sne när vi kom tillbaka låg den på samma ställe och solade sig, gissa om man hade panik, var så glad att se vägen och slippa gå i skogen:(:( tur att jag har älskling iallfall:):)

roligt fast nykter

sitter hemma och jossan och gnubert, de har typ fest, vi har grillat och spelat kubb sen fick jag köra deras jäte bil, med monster hjul:P:P lite läskigt att den tvärdog i avesta, eller mycket läskigt:P

igår grillade jag, älskling, emma, nickor, jossan och gnubert hemma hos oss och sedan spelade vi spel hela kvällen tills halv två inatt:):) har så himla kul med er:):) på våren, sommaren älskar jag norberg verkligen,  nästan som mna vill bo kvar:P:P

bilder kommer imorrn:):)

vart inge påskmiddag för mig, vi var tok osams, men efer mycket fjäsk frn älskling förlät jag han att han åkte på påskmiddag utan mig:P:P igår fick jag rycka ut och jobba på kortis, nio timmar storhelg tackar man inte nej på på världens bästa jobb:):)

bebisen känner jag mer och mer för var dag, sprattel, sprattel och mer sprattel:):) nej nu ska vi fortsätta sjunga singstar:):)

Urinvägsinfektion!

Snakka om att man får service när man är gravud:P:P Har känt av lite trängningar och det är ju en symtom på urinvägsinfektion, som man lättare får när mna är med barn och som inte alls e bra för barnet, kände av lite förra helgen men det gick över, sen kom det tillbaka i förrgår! Igår orkade jag inte vara orolig nå mer och inte över påsk så jag ringde barnmorskan i avesta! Ofta kan man känna så när dte växer men hon tyckte jag skulle ringa familjeläkarna i norberg och göra test bara för säkerhetens skull, gjorde ju ett negativt urinvägsinfektions test för två veckor sen typ!
ringde ner till familjeläkarna, hon frågade om jag kunde slänga på mig kläder och komma ner inom 20 min, sagt och gjort:)
Testet var lite svår tydligt eftersom det visade lite trombocyter, det har man också i flytningar och dte har man ganska mycket av när man är gravid vill jga lova (ursäkta) men hon skulle höra med doktorn utifall:)
När jag var på praktiken fick jag samtal och doktorn ville inte riskera nåt så jag fick recept på behandling direkt och sne invänta urinodlingen:) Känns så skönt att det inte bara var inbilning och nu kna jag sluta oroa mig, ska gå ner och köpa tranbärs juice idag för att slippa få det här nå mer:):)

Älskling e tok sur på mig, jag vart arg på han och han vart sur så han har legat på soffan inatt, tror rocco favoriteserar han, han har bara legat vid mig när han sovit annars ligger han där nere bredvid älskling, då vet man det rocco:P:P

Det vart en riktigt lyckad kväll hos emma och nicko i onsdags, alla vart riktigt fulla då de spelade yatzy med sprit:) Vart lite trött men dte gick bra, man e ju officiell fyllechaffis nu:P:P

Idag blir det att åka till svärmor på påskmiddag om älskling ska sluta sura:P:P

Slänger upp bilder på håret, syns dåligt men dte är ljusare, trivs jätte bra, och ska nog inte bleka det nå mer, fy fan vad lsitet det är, vågar knappt borsta det nu:) men jag vill inte ha nå ljusare heller så:)

min blogg okej!!

har fått en kommentar att jag inte ska yttra mig om saker jag inte vet nåt om, fattar det som att det har med att göra med det jag skrev om att jag skulle med jossan till västerås där hon skulle vittna! Nej jag vet inte så mycket men tillräckligt för att fatta i det är fel!! Misshandel är alltid fel om det inte är i självförsvar eller om personen verkligen förtjänar det!! Och jag är inte dum heller, nuförtiden kan man så himla lätt se genom ip adressen vart personen bor och jag är ganska säker å att jag vet vem personen som skrivit är!!! Ska ta bort så anonyma kan kommentera för varför kommentera när de inte kan stå för det, förstår inte vitsen!

Och jossan är en av mina allra bästa vänner så skulle inte hon berätta eftersom hon är vittne vart dte handlar om, och jag vet att hon aldrig skulle ljuga, den saken kanske lite mer folk skulle ta efetr, alltså att sluta ljuga!!

Nej nu vart jag irreterad igen:P:P

Va iallfall med jossan idag till västerås, gick kanon:) vart nästan en hel dag för oss, shoppade bara lakrtis ljus och badrums matta på ikea medans jossan shoppade massor:)

Väntar på älskling nu så vi kan åka över til emma, hinner inte med att grilla, men på söndag ska vi grilla med jossan och gnubert om dte är fint väder:):) Just nu e det inte så fint väder, regnar mest, synd för de som grillar och typiskt när det vart fint i så många dagar:) Får väl fördriva tiden med att glo på unga mödrar och sen göra mig i ordning, är super nöjd med hårfärgen, nu e jag rätt ljus igen, känns mer som mig:P:P

Fick höra en rolig sak av mamma att hon hört att jag har ju blivit så stor redan(OCH liksom) hihi min gravididtet snakkas det hej vilt om:P:P ja visst jag har fått en liten mage och jag älskar den:P:P

Möblerat om:)

Fick nåt ryck idag när jag städade att möblera om lite i hallen, detta är resultatet, inte så stor omvandling men det vart bra, förutom ful tapeterna:P Idag har jag vart ut och gott med jenny, jossan och hundarna:) efetr det följde jag med til jossan där gnubert hade gjort super god mat, chili con carne:):) sen hjälpte jossan mg med att färga håret, vart super nöjd, bilder kommer:) på hemvägen träffade vi på jocke i glass bilen, saknar han, min bästa kill kompis:):)

Roccos "friska" öra har helt plötsligt blivit sämre efter att vi fick en ny rengöring som vi ska ha i innan medicinen, det är super rött, värre i verkligheten, får avakta och se, nu har jag bara i medicinen och ser om den hjälper:)

Imorrn ska jag med jossan till västerås, hon ska vittna i en rättegång mot grov misshandel, hoppas de åker dit, inte mer än rätt om man misshandlat någon illa!! Rätt ska vara rätt, så det så!!!

Sen efetråt blir det ikea och donken::))

Imornr kommer älskling hem:):) då ska vi direkt och fira emma som fyller nästa vecka när de åker utomlands, grillning blir det också om vi hinner dit i tid:):)

Älskar min älskling mest och våran lilla bebis:):) Vecka 17 magen ser inte ut som förr direkt:P

Vecka 17Roccos öra

Namn:

Namn kan man ju fundera på i hur många månader som helst så det är lika bra att börja i tid:P:P:P namn jag gillar är:

Killnamn:
Kevin, Jordan, William, Noah, Brandon, Jackson, Kian, Angelo, Tyler, Justin, Jaden, Benji,

Tjejnamn: Isabelle, Annabelle, Natalia, Destiny, Leya, Natascha, Wilma,

Det är de jag kommer på just nu, ni får gärna komma med förslag, helst utlänska namn och killnamn så jag kan trotsa mot älskling:P:P

Ledig:)

Nu e jag ledig i två dagar:) Skönt efetrsom min ork e inte på topp längre:) men börjar redan bli ratslös:P

Det kan inte vara inbillning nå mera, känner mer och mer speciellt när jag sitter/ligger i sängen från magen, konstig känsla, nästan som någon kittlar en innefrån:P:P Magen har börjats synats ännu mer, även med kläder på nu, såå mys: och på morgonen, bilderna är från förra veckan på morgonen/förmiddagen):)

Älskling kommer redan hem på onsdag denna vecka, då blir det att bege oss till emma och gratta henne och grilla om vi hinner:):)

Kikar på färjan 2 nu, alltid lika undehållande:)

Måste ta och bleka mer slingor i håret:) Har fått hem väggdekalerna till rocco, skulle va kul att få tag på en större med en
 hund också att sätta där:):)

Älskling och jag har pratat lite namn på bebis, tydligen har ju jag sagt att blir det en kille får han bestämma och tvärtom, så det blir ingen kevin, mitt absoluta favvo namn, älskling gillar sebastian, visst det är fint men för vanligt, men har man lovat så har man:)

känns som jag bara skriver om bebis saker, men det är typ det som snurrar runt i huvudet på mig hela tiden:) Får se om vi ska boka en vagn efter ultraljudet, har mailat med en bebisbutik i västerås och de kan beställa hem herqules vagnen jag vill ha:):) Såg en super snygg nästan exakt lika emmaljunga ligg korg, grå med camoflage men den hade utgått så de va lite synd..:)


Puss och hej:):)

Kort inlägg!

Skriver ett kort inlägg, har inte orkat suttit här, har passat på att umgått med älskling efter praktiken, imorrn har jag dryg tur, 7-13 sen 16-21, alltså delad tur, sen bara 7-16 på måndag sen ledig i två dagar:) Får svara på kommentarerna då:) Fick svar nån timme efter jag skickat beviset till hon som jag köpt en vara av på tradera att hon fått in pengarna och att hon ba om ursäkt att hon inte litat på mig, så dte var ju skönt:)

Nej nus ka ska vi strax gå upp och kura ner oss under täcke, sen opp igen:) Minrde än två veckor till ultra ljud::):)) ska nog ta ledigt den dagen från praktiken och ta igen dne en annan dag så vi kan åka och kika på barnvagn och fira med middag kanske:):)

älskar min älskling mestatse mest:):)

Nämen grattis redan!

Ibland blir man då förvånad, när jag skulle hämta posten var dte ett litet paket som kommit, rev upp det och vad låg där i, jo clip om magic löshåret jag vann bud på tradera för sisådär fyra månader sen! Undrar om det är posten som slarvat eller idioten som hade tradera kontot! Under de här månaderna har jag färgat håret så det passade inte sådär hundra procentigt men de går, men fy fan vad obekvämt det är att ha sånt där i, nej det får bli vid nåt enstaka tillfälle bara:) förstår inte hur mna ska sätta i det utan att det bucklar sig och syns:P

Mera krångel e det med tradera också, overallen jag vann, betalade jag den 25, alla konto nr stämmer men säljaren säger att hon inte fått nå pengar, hmm  vad ska man göra, har kopierat allt som går att kopiera för att bevisa att jag betalat, skulle inte förvåna mig om hon skrivit fel på sitt konto nr, då tamefan ska jag ha overallen ändå, det är ju inte mitt fel lr:)?

ÄR så rastlös så jag åker redan kl 13 till avesta, jag och mamma tänkte gå på promenad till krylbo och franzens med hundarna:) Dagarna går så mycket fortare när man har praktik:)

Olala

Fick ett tips från söta Pixie om en vagn, och jag har set den förrut, men nu e jag kär i liggkorgen iallafall, just nu blir det denna sen, ni ser själva vad jag ändrar mig:P:P Men den är sååååå snygg:):)


Vecka 16


Nu e jag hemma från praktiken, ännu en trevlig dag:)

Bild från idag vecka 16 (15+3)
Kroppen: Nu kan man ofta se att man är gravid, i alla fall om man bär tunna trikåkläder. Försök att ha lite ledigare kläder som inte klämmer åt om magen. Kanske är det till och med dags att införskaffa mammakläder. Muskulatur och skelett är nu så pass utvecklat att det vanligt att man börjar känna fosterrörelser, men det kan lika gärna dröja tills vecka 22-24 innan man med känner något. Ditt hjärta pumpar 20 % mer blod än tidigare och det kommer öka upp till 50% i slutet av graviditeten.

Fostret: Fostret mäter cirka 16 cm och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 1,5 liter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.

hårboll

Skrev ju förrut att jag fått massa hår på magen sen jag vart med barn, de e inte så svart längre som tur e så jag skiter i att raka bort det för dte kommer bara bli värre då säkert:) ingen som ska se min mage ändå förutom älskling:P
Här e när de började släppa förbi trafik från andra hållet igår efter singelolyckan:(Har varit effektiv idag och städat och bäddat rent, ska strax äta värmlandskorv sen gå ut med bus sen praktik, så ser min dag ut:) Imorrn blir det inge borlänge, får kika i affärerna i avesta istället:)

RSS 2.0