Marknad på byn

Årets första marknad, som de flesta tidigare samarbetade även solen i år, underbart väder! Traskade ner hela familjen med Jossan & Niklas! Bianca sov som vanligt, hon sover konstant hela tiden när vi är ute, kan räkna på en hand hur många gånger hon vaknat i vagnen! Är vi ute i 4 timmar så sover om i 4 timmar!
Väl nere på marknaden mötte vi upp Josefine och Nova, trängde oss fram bland allt folk! Påminn mig om varför man utsätter sig för detta år ut och år in?!?! Isabelle åkte tuff tuff tåget och tjöt mest av alla barn, sen sån där klassisk snurra runt karusell sen tåget igen som var favvisen! Sen hem så älskling fick byta om, över till j&n och grilla och nu är vi hemma, fast utan älskling! Älskling och Niklas är ute och leker rövare på byn, bara han inte blir för full;) Känns lite konstigt att han festar utan mig, vi har som jag säkert tidigare skrivit, bara festat ihop förut! När vi bodde i Avesta och innan vi fick barn festade vi ofta! Satan vad kul vi haft älskling och jag och mestadels hans kompisar, under våra första år var det bara Micke som hade tjej så jag fick helt enkelt dras med dom:)

Nu vart jag lite festasugen men tanken på att ligga bakis och ha två små skitar lockar icke! Nej myskväll med tjejerna lockar tusen gånger mer, mina hjärtan:)


1 månad kvar imorgon:)

En månad tills man är en gift tjej:D Fick hem klänningen idag, vart nöjd med tanke på priset och att jag ville ha en enkel klänning:)

Älskling beställde äntligen sin ring, han är så gullig han lät gravera in mitt namn på insidan och UTSIDAN, vart lite paff då han inte sagt nåt om något sådant:)

Förövrigt har det vart fullt upp sen vi vakna, bokade det sista som har
med resan att göra, nämligen hotellet i London, flyget till min syster från London till Guernsey och tillbaka till London har min syster gett oss, är så lyckligt lottad att ha världens bästa syster <3
Drog över till Avesta sen, älskling skulle förbi firman! Vidare ner på stan, Isabelle ville ta hål i öronen, ville göra det på henne när hon var bebis så hon snabbt skulle glömma det men älskling har varit benhård! Den dagen hon vill själv har han sagt! Och nu hade om bett om det till min stora förtjusning, ett val som många säkert ser som fel! See if i care!! Många anser nog att barnet ska vara så pass gammalt att det ska se konsekvenser i det, men hallå då får man nog vänta tills man är 20!!!! Skit samma, hon var jätte duktig och satt still i älsklings knä medans tjejen tog hål i båda öronen samtidigt! Grät i några sekunder tills jag visade hello Kitty örhängen hon kan få sen:)
Har en mallig tjej nu med rosa tinder i öronen:) Sen drog jag in på plus och hittade äntligen en super snygg fusk skinnjacka:D Mathandling sen, fara hemåt och sen till Jossan & Niklas för att svulla pizza, tror älskling vill görda upp mig, han gnäller att jag tynar bort!

Varit sjuka igen i veckan, vi må va sjuka ofta men ungarna piggnar på sig fort, hög feber, Isabelle kom över 40 sträcker och hosta med spya som utgång då och då! Men värst va Biancas mat och drick vägran, fått pytsa och pytsa i henne (läs tvinga)! Så gissa om jag vart överlycklig igår när det vände och hon började äta igen hela veckan, åt och åt och drack:D

Nej nu ska jag väcka min blivande man som somnat på soffan och gå och lägga oss:):) slänger upp en bild så ni får se hit det blev med fondväggen som gick nerifrån och upp till övervåningen och blev en fondvägg där med:)

Btw just nu lutar det väldigt mycket mot att det blir Västerås vi packar oss till sen;)


Barnträffen i Hedemora

Idag var det dags för den efterlängtade barnträffen i Hedemora! Ställde klockan på 07 för att hinna med och vi var klara i god tid, tack vare att Jossan kom och hjälpte också! Tog följe med Emma & Frank och styrde mot Hedemora! Vi kom inte bara i tid utan i sådan bra tid att vi fick de sista av de 10 goodiebagen de delade ut:) Jätte braiga saker! Det bjöds på fika, barnen fick rita, fiskdamm, ansiktmålning och Therese från Linslusen var på olats och knäppte kort! Var super erbjudande på korten så självklart fick hon knäppa på flickorna, men vid den tidpunkten var Isabelle rent ut sagt odrägligt och trött, ville ingenting men vi lyckades få nåt kort på dom ihop:) Vi åkte hem redan vid två då båda tjejerna var trötta:)
Tack Veronica, Isa och Sanna för att ni anordnat denna roliga dag:)

Älskling har kommit hem också, en dag tidigare:D

Bjuder på några kort, hittade inte digitalkameran och ville inte släpa på systemisen så de vart några suddiga mobilkort! Frågade Isabelle om vi skulle måla hennes ansikte, men några andra satt och gjorde det då så vi fick vänta! Isabelle ville inte vänta utan målade ett eget mästerverk...med tusch..medans jag tittade bort i 10 sek;)


Räcket

Har precis målat första lagret på ena sidan trappräcket... Målaren åkte nyss, som han befarat räckte inte tapeten, han kom till vår sovrums dörr och det fattas två våder... Men imorgon blir det äntligen klart:) Fick en kommentar som inte går att besvara så ja får svara här igen, vi ska lägga in en grå matta på trappstegen, först tänkte vi lägga klickgolv där men ursch vad kallt det skulle bli!


Målaren

Målaren åkte nyss hem för dagen:) Vi valde att inte tapetsera själva! Hallen och väggen upp mot toan uppe är nästan klart, vart en rulle över av den randiga tapeten men troligtvismåste han beställa en till av medaljong tapeten pga av allt spill för att mönsterpassa! Men det kommer bli kanon:) Igår trängdes jag och älskling uppe på lilla toan och målade klart den också:) Ni får se lite tjuvtitts bilder än så länge;)


Svar på tal

Fick två kommentarer om huset kommer säljas och svaret är JA! Förhoppningsvis kommer det komma ut till försäljningen innan årets slut, det är det vi siktat in oss på men vi har en del saker kvar, bland annat ska alla fönster målas, badrummet uppe fixas klart, garaget, uppfarten och med två små barn och Micke som jobbar i Stockholm tar allt sin lilla tid! Tur vi har sån underbar familj som hjälper oss:)


Kommer sakna..

Kommer sakna vårat fina hus när vi flyttar...


Nya golvet

Älskar det, har inte behövt skurat eller dammsugit det sen i förrgår!!:) Det andra fick jag dammsuga/skura flera gånger per dag endå syndes skiten!


Hittade nya...

klänningar till flickorna, de med från ellos, inte lika fina men helt klart godkända:)


Tillfälligt slut...

Fick precis mail att ellos paketet skickats men upptäcker att bara en klänning är på väg!!! Ringer och då är den andra slut! Vafan kunde inte det stått i orderbekräftelsen, nu måste jag krångla och skicka tillbaka den men de är det minsta bekymret, tillbaka på ruta ett! Klänningarna fanns dock i rosa, får se hur ja gör!!


Flickornas klänningar

Igår bestämde vi oss för flickornas klänningar till den stora dagen, dom kommer va med uppklädd än jag:P Jag ska à min vita spetsklänning som för den delen är använd en gång på Theas dop, älskling tyckte det! Har låtit han bestämma mycket ny för ovanlighetens skull:P Ville ha rosa klänningar till flickorna men han tyckte vita/natur va finast, och det var dom faktiskt, så det får bli det:)

Bara inte B's klänning blir allt för stor, för att dom skulle få lika va ja tvungen att ta 86 till henne... Hittade klänningarna på ellos, perfekt för jag hade även fått ett påskerbjudade, 50 % på första varan och 40 % på andra:)

Annars har vi haft fullt upp i helgen, vart och köpt lister, målat en del av de omålade listerna! Rivit köks/hall golv, rivit ner bården i badrummet uppe! Checka in det snygga golvet som gömde sig under:P Vad tror ni ska vi skita i att lägga in det nya golvet;)

Isabelle har varit så avis på Alvins springcykel så älskling köpte en egen till henne, nu slipper dom ryka ihop:)

Idag ska vi träffa Sandra & Engla om inte Sandra blivit utringd på jobb:) Älskling har åkt till Stockholm också men har bara kortvecka och kommer senast på onsdag och blir hemma till tisdag:D!!


RSS 2.0