Veterinär besök och 13 dagar till bf

Nu närmar sig D dagen med stormsteg:) 13 dagar, ska bli intressant och se om man får känna på hur det känns att gå över denna gång eller om denna tjej e en duktig flicka också;) Förvärkarna har i för sig blivit starkare i smärta men de kommer inte så ofta, är ganska lugnt annars, mår fortfarande oförskämt bra, kissar inte ens lika mycket längre, uppe högst 2 gånger per natt och sover som en prinsessa, det enda jag inte kan göra nu lika bra som förrut är väl att få på sig skorna, annars märker jag knappt att jag är gravid:)

Gjorde iordning spjälsängen ikväll för lillaysters ankomst, känns lite mysko på ett sätt att göra iordning på samma sätt som jag gjorde för isabelle, samma sängkläder, samma säng osv, men en annan bebis! Mysko känsla det där:)

Isabelle har fått en ny säng, en stor säng, hon är pytte liten i den, men att få henne att sova i den var en smärre utmaning, har nu kommit på att dte går om jag lägger mig bredvid henne, hon har blivit tok mammig sista veckan också, sen när hon vaknar (som hon börjat gjort igen) får hon komma och sova bredvid mig, inget annat duger för henne och hon som vägrat gjort det sen hon var 9-10 mån! Men det är bra mysigt endå, blir liksom sista tiden då det bara är hon och jag:) Men hoppas det är nog trygghets grej att hon börjat vakna och ska byta säng mitt i natten som snart går över! Hennes rum vart kanon mysigt iallfall!

Vart veterinär besök idag för Rocco, han haltar ju om npn kastar bill med han tex och dte har blivit galet mycket värre, hans päls har blivit ful också, mjällig och sträv och han ökar bara i vikt trots att jag försöker gå 1 lång promenad med han varje dag och vi har halverat maten!

´Vi misstänkte att de va lederna iallfall, atros tex men jag har haft en känsla att dte varot nånting mer, veterinären klämde och kände, och först och främst är han väldigt överviktig, lederna var jätte mjuka sa hon så när jag berättade om de andra problemen tyckte hon dte absolut lät som sköldkörtel problem, att allt beror på det, iallfall tog hon blodprov på han som vi får svar på om några dagar så förhoppningsvis är det sköldkörteln, då är det medicin som gäller så blir han bra:) Vart ett dyrt kalas iallfall, lite titt, lite kläm och tre blodprov, 1925 kr!!! Dom kan ta betalt allt, bara att se glad ut!

Efter veterinär besöket åkte vi och köpte sandaler till isabelle sen ner  till mamam så isabelle fick mat sen ner på stan (avesta) och där fyndade jag en klänning till mig och ett par shorts till isabelle, fick de för otroliga 135 kr!!!:) Men ännu bättre så kunde jag ha strl 34 på klänning, hm storlek dessutom:) att jag skulle kunna ha det i v 39 trodde jag aldrig:)
Sen gjorde mamma mat till oss!

Nere på stan måste jag vart en snäll dotter då mamma sa att jag fick göra en synundersökning och beställa solglasögon med styrka som jag så länge velat haft:D Shit vad min syn blivit dålig, oj oj men ack så glad jag är nu, får solbrillorna om en vecka:D

Man måste verkligen passa sig för vad man säger nu förtiden, isabelle tar efter typ allt nu, behöver bara repetara vissa ord nån gång så snappar hon upp det och säger det, hon kan de flesta djurläterna nu också, min duktiga tjej:)

Bara de senaste veckorna har hon lärt sig att åka i de större rutscherkanorna, och kan gå upp och ner i trappor och håller i sig i stången istället för att krypa i trapporna som innan, står självklart bredvid hela tiden:)

Nog dravvel, lätt att dte blir så när man bloggar en gång i veckan, men nu till det liite mer intressanta, bilder!

 Göra lika som pappa och stå på stolen

       



 Vi är redo för dig älskade lillasyster <3

 När vi var på ikea och köpte säng passade vi på att köpa en byrå till sovrummet, har ingen garderob att lägga lillasysters kläder i så det behövdes:)

     dagens inköp:) klänningen e en långklänning, finare irl:)

I lördags firade jag och älskling 7 år som tillsammans:) Mysmiddag med oxfile på tu man hand, eller icke:P Isabelle skulle inte sova utan mig så hon fick ligga i sin vagn bredvid oss när vi kollade på film:)











 

Det har blivit några händelsrika år tillsammans <3 Tänk att vi bara var 17 respektive 20 år när vi träffades:)







   

 haha ser ut som om hon blir jagad av stora stygga vargen som slickar sig runt munnen:P



 <3

sov dags nu gott folk, natti natti:)

 glömde att slänga upp bild på magen, dock en dålig sådan, 38+ 0 idag, den har sjunkit mycket, syns dock inte på kortet

 en bild på magen ifrån igår kväll också:)




 





Våran helg

Denna helg har vi haft det fullt upp, i lördags begav vi oss till Säter och Säterdalen, vi fick följe av Sofia & Johan, Josefine & Micke plus kidsen! Vart en hel mysig dag med ett för stort lass glass på Lappens i Hedemora på hemvägen! Höjdpunkten för Isabelle var helt klart när hon fick mata kaninerna, trodde hon skulle bli mer impad av att klappa den söta tjocka ponnyn men icke!

I söndags åkte vi till avesta, älskling drog el åt sin mamma och jag spenderade mesta delen av tiden i lekparken utanför med isabelle och hennes kusiner! Ungen hade sand överallt tror jag och skulle åka rutscher kana 100 gånger, hon lyckades förstöra kusinernas sandslott x antal gånger också! Vi vart bjudna på jätte god lunch och glass till efterrätt också, sen begav vi oss ut till svärfar där det blåste halv storm, där vart vi bjudna på grillat och glass till efterätt också, hann med att köpa 3 kg godis också på kvantum, nån som missade att de sålde godis för 10 kr kg?

Ångesten har varit hög idag av allt skit jag stoppat i mig så jag brände 300 kcal på cross trainern sen promenix på kvällen, däremellan hann vi med ett lekparks besök i avesta med Sofia, Felicia och barnen, så kul att se isabelle verkligen leka:)

 min älskade unge:)

 medans vi mammor roade barnen satt karlarna och pratade fiske

   








       

Som sagt en hel mysig dag i Säterdalen, måste göras om:)

       

 

       jag och magen njöt i solen medans barnen lekte:)

Ska ta och sova nu, lillayster bökar runt som bara den, ska dom inte bli lugnare på slutet? Isabelle vart faktiskt heller aldrig det, men denna bebis tar priset, det trycker på neråt så inåt helvete varje kväll, känns som att sitta på en melon, så här mycket neråt tröck aldrig isabelle vad jag kan minnas! Men hon ska ju ut nån gång så de är väl bara att vänja sig:):)

Das slempropp

Slemproppen has left the body:P Eller jag är typ 90 % säker att det är den;)
Ska bli spännande och se hur långt tid det tar innan lillayster kommer, det tog 16 dagar från den gick tills isabelle kom:) Mysig information va;)

Annars då så kom älsklings nya älskling idag, en robotgräsklippare så hamnade man ännu längre ner på hans favvo lista höhö!! Vi drog en tunn kabel runt hela gården, gick ganska fort, sen fick vi vänta lite tills vi kunde test köra den, ni skulle sett älskling.... som ett barn på julafton, han vart helt till sig fick säkert ståfräs!



Skruttis va jätte nyfiken, frågade hela tiden: va e de? Men när den kom mot henne vart hon absolut livrädd, sen stöddig igen när den va lite längre bort:P

Så kan de gå när man har en prylgalen karl, men han resonerar så att han lägger hellre pengar på en sån här och kan umgås med oss när han väl är hemma istället för att klippa gräsmattan när han är hemma, sen att han e lat och ville bara fjäska för mig e en annan sak..;)

 Först tänkte vi ta den som klipper mindre gräsmattor men vi kom på att vi vet ju inte hur stor gård vi flyttar till sen, skulle ju vara bittert om den blivit för liten då, men denna tog vi iallafall:) Ska tänka på er med handjagare i sommar när vi solar och ser roboten göra jobbet åt oss:)



   

Min lilla lortfia, tror hon smakat lite på jord, finns inga begränsningar för vad hon är kapabel att smaka på..



     Skruvade loss ena spjälsidan här på kvällskvisten med, lika bra att börja vänja henne då vi snart måste införskaffa en stor säng till henne, tänker då sjutsikken inte ha två spjälsängar, drog den intill våran säng så hon inte ramlar ner men ska köpa en skumgummi madrass och lägga under! De första hon gjorde efetr vällingen va slut va att komma upp till mig i sängen, men sa åt henne på skarpen att hon skulle lägga sig i sin säng, inga problem utan hon la sig och somna på tre röda:)

 min lilla älskling för ett år sen:) Ska bli så kul och se om lillayster och isabelle är lika:)

 åhh sikken liten knubbis hon var <3





Ett år går så fort så fort, speciellt när dom är så små:)



Oj vad tiden rusat iväg, ska kika på bb och invänta älskling som är och fiskar, fats det lät nog dröja! imorgon ska vi åka till säterdalen, josefine, micke och barnen plus sofia, johan och deras barn ska med:) Ska slänga ihop en pasta/tonfisk sallad imrogn bitti som vi ska ha som picknick!

En glad nyhet är att josefine, micke och lilla nova också ska flytta till avesta när vi flyttar:D:D:D



Maj 18, 2011

Slänger upp lite bilder istället för en massa babbel:P

   <3

 magen i måndag


I lördags var vi på dop:) Lilla William var det som döptes, och han skötte sig exemplariskt den lilla sötnosen:)

 

 

 Oj oj sikken söt liten kille William är:)



 

 

  Tänk om man kunde vara sådär fruktansvärt söt när man vaknar <3

Var till barnmorskan idag, allt såg bra ut, sf måttet denna vecka 37 låg på 34 cm, viktuppgång sen start 8 kg:)
Bebis äntligen fixerad långt ner, på tiden då hon legat med huvudet ner i 9 veckor!

Gjorde urin odling för 3 veckor sen, de skulle ringa om de va nåt och de gjorde de inte, så då tar man för givet att de inte är nåt men icke, doktorn hade "glömt" att ringa mig så de e bara att hämta ut medicin igen, tredje gången gillt nu då!!!

Vi drog över till avesta idag också och träffade sofia & pojkarna och gick till en lekpark så barnen fick busa sen mötte vi upp mamma:) Sen gick mamma, jag och isabelle och käkade kebab:D:D och nu avslutar man denna mat maraton med lite godis:)



Gravid med lillasyster<3



















Vecka 35+3, 1 månad till bf idag <3

Undersköterska:D

Jajamensan nu är man utbildad undersköterska:D Fick även vg i sista kursen!
Det känns väldigt bra att ÄNTLIGEN vara klar, var lite oroloig att bebis skulle titta ut innan, nu kan jag slappna av och njuta av sista månaden som gravid!



    V 36



 

 Isabelle och super söta Emmy:)



 Busungar:)

   <3

Nej nu ska jag göra nåt vettigt, lägga skrutt, laga lunch och städa är det som står på schemat just nu, hm undrar vad jag ska börja med, isabelle vaknade och åt frukost sent så både middagsluren och lunchen e för tidigt nu:/ Vilket i landsproblem va:P

Idag kommer älskling hem också:D


Inte lika lilla lillasyster längre<3

Åhh jag som skrivit ett långt inlägg så bara försvann det när jag jag tröck på publicera:( Har iallfall vart till Västerås idag med isabelle, mamma och rocco, först provskrivning inne i stan sen ikea, shit vad vi yrade där, sen drog jag själv till Speciallistmödravårdne för att kolla upp moderkakan! Fick samma läkare som gjorde sista ultraljudet innan jag åkte hem från bb i v 27+4, jätte gullig, hon hade även med sig en at-läkare! Hon började kolla och visa och efter 1 minut kund ejag inte hålla mig längre.. Är det fortfarande en tjej? De sa dom i Stockholm!... -..Ja det är dte sa hon direkt och visade blygdläpparna, då hade hon sett det direkt:) Kunde inte sluta le sen, jag som vart så nojjig med rosa vagnen och allt:) Allt såg kanon ut, moderkakam låg nu där den skulle, huvudet fortfarande ner men inte så långt ner som i förlossningskanalen, hon hade lagt på sig mycket sen sist, från 1100 gram till 2400 gram uppskattade hon:) Inte lika lilla lillasyster<3 Berättade om värkarna jag fick i lördas, kan berätta för er me dom som inte läst på fb, fick värkar när vi la oss i fredags kväll, hela jäkla natten höll de i sig med 2-3 minuter emellan, fick andas igenom vissa och de släppte inte trots två duschningar och två alvedon, till slut vid 06 ringde ja förlossningen då de va omöjligt att sova, hon sa... ät frukost och kom in sen:) Sa att vi skulle fixa barnvakt men att jag skulle försöka vila en sista gång och tror ni inte jag somnade då:P Blir väckt en timme senare av älskling som frågar hur jag mår,sa att nu va det lugnt, du kan åka på fisketävlingen, han flyger upp i sängen, han hade väl sisådär 3 min på s ig att göra sig klar, hade tyckt så synd om han att han skulle missa den, som han nött om denna jäkla tävling:) Iallfall så åkte han iväg och jag vart lite småsur över att bli väckt och kände värkarna komma igen men nu glesare, sen de närmsta timmarna kom de bara glesare och glesare för att till slut försvinna.. Berättade detta för läkaren och med andra barnet kan man tydligen få mera försvärkar som kommer och går, och jag kände ju att de inte var på gång på riktigt ändå i fredas natt för de vart liksom inte värre snabbt som med isabelle, de va mest pin dryg förväkar, men ont gjorde de i ryggen, satan vad jag vred och vände mig! Älskling hade också legat vaken hela natten och tyckt synd om mig då jag kved varje gång det kom en värk, men men det lär ju bli värre sen:P Iallfall så är vi hemma nu, väntar otåligt på rpovsvaret från läraren, lyckades köra fel från Erikslund med, 1,3 mil innan jag kunde vända fick vi åka på motorvägen, lyckat martina hahha!! Imorrn ska jag försöka föra över alla nya bilder också så håll kåll! Isabelle skötte sig exemplariskt idag också, tills vi kom till Fagersta och lidl och hon fick utbrott när hon inte fick gå med korgen själv och plocka i godis, utbrott ab, men hon är ju så söt min lilla älsklings tjej, mamma gulligull, mammas hjärta, ja mammas allt<3

mamma/bebis/barn träff

Idag var vi till högbo, närmare bestämt hem till Lina och Heidi:) de va mamma/bebis/barn träff:) en super härlig förmiddag med alla mammor och alla uber söta barn:) måste göras om!! Längtar om ännu mer nu att flytta till avesta, snart så:) Bloggar från mobilen, har inte tid att starta datorn och lägga upp bilder från idag så kika in hos lina: millblomskan.blogg.se Dags nu för en blogg app!!!! Krångligt att blogga från mobilen:/ nej nu ska jag fortsätta plugga:) Isabelle slocknade kl 19 som en klubbad säl:) inte så konstigt då hon endast sovit 10 min i bilen idag men humöret va på topp ändå hos mitt lilla hjärta:) Imorrn e de ultraljuds dags wii, och idag gick vi in i v 36:)

Fotskydd till vagnen

Har beställt ett jätte bra fotskydd till vagnen från den här tjejen Sydd av C

Hon syr även vindskydd till Phil & Teds, dynor, sufletter till vagnar plus massa mer!
ÄR iallfall supernöjd, skyddet är sytt i bävernylon så nu slipper jag förslitningar på tyget på vagnen, där iallfall:)



 

Tusen tack!!!

     

Har hunnit avverka några vagnar sen isabelle föddes:) Min favorit kommer alltid att vara emmaljungan, ingen som slår dne än, inte ens i närheten, dom har verkligen tänkt på allt, utom varukorgen då:) Men jag tror nog jag tycker min p&t är snyggast:)

I helgen fick vi äntligen Britaxen såld, stod där ett tag med tre vagnar, opps, men nu har jag bara en och behöver knappast nån mer:)

V 35

Jaha då ska vi se om vi kan knåpa ihop ett blogginlägg, va ju några dagar sen nu, men jag pluggar numera inte framför datorn utan med näsan nere i bokehelvetet, prov om en vecka! Klarar jag provet kommer de garanterat bli mer uppdateringar här tills bebis kommit!

Samtidigt som vi är i Västerås, där provet ska skrivas så ska jag till Specialistmödravården och kolla moderkakan, jag fick ju göra som jag ville efetrsom de kollade den när jag låg inne och de kunde garantera nästan att den inte skulle glida ner mer men vem tackar nej till ett ultraljud? Sen om de kan bekräfta om det är en tjej eller inte skadar ju inte:P

annars går dagarna i samma rasanda fart som vanligt, trodde denna vecka skulle gå skit segt utan bil, men vi har hållit oss ysselsatta, öppis, promenader och framförallt städning efetr skrutt! Undrar hur många timmar per dygn man plockar, städar, skurar, torkar efter henne? Ibland känns det som hon går bakom mig när jag damsuger och är som ett utblås och allt är kaos direkt igen! Nej lära henne att städa sen är ett måste!;) Som jag skrivit förrut är det som mest intensivt och tålamodskrävande just nu när hon är 1 ½ år men det är den absolut roligaste tiden också, hon är så otroligt go när hon pussas och pratar:):) Mitt lilla hjärta:)

Skamvrån är ett ställe Isabelle fått bekanta sig med ganska mycket på sista tiden, saker flyger, saker spottas ut men lika underbar är hon för det:) När hon står i skamvrån räknar vi till tio så ska hon inte grina men igår tröttnade hon på att stå där så hon började räkna själv, ett tåå, tee, sen kan hon inte räkna mer, sen heddå och så drog hon haha!

Bilder från när vi grillade hos Josefine, Micke, Nova, Adam och Norle!
 


 

 Helt lyrisk när Adam hoppade på studsmattan..



 Häftigt hus dom bor i va, en gammal skola, helt enorm:)

 

 Mammas allt<3

Isabelle och Älva-Lii busade i lekparken en dag också

 

Isabelle och Alvin har hunnit med och lekt också:)

 





Nu hinner jag inte lägga över mer bilder eller skriva mer, ska bada skrutt sen lägga henne sen plugga tillsammans med en gott och blandat påse:)

 
Höll på att glömma magbilden, idag v 35 (34 +1)







RSS 2.0