Utanpå

Kände sparkarna utanpå med handen igår<3 kan man få nå skönare levnadsbevis från bebis än så, känns så overkligt än, känns konstigt att magen växer, bebisen sparkar, huvudet hinner faktist inte alls med denna gång! Men klaga gör jag int, hellre är jag lite mer förvirrad än vanligt än att det ska gå sakta! Idag invigde skruttis sin rosa pulka, tror hon gillar det, babblade hela tiden, och inne sätter hon sig i den och försöker jucla sig framåt:) Annars så var jag inte så glad på ungen i familjen i går, hon sprang runt med digitalkameran, försiktigt till synes! Oj så fel jag hade, sen visade den bara lens error på displayen, zoomen ville inte ploppa fram! Fan, älskling tyckte synd om mig så vi beställde en systemkamera:) En nikon D3100:) valde mellan den och canon 500d, hade inge koll alls vad man skulle ha, men fick bra tips att utgå från:) Efter att läst om både förstod vi att de va smaksak om vilket märke man gillar, och amatörer som oss skulle aldrig se skillnad på korten! Det som gjorde att det blev nikon var att det finns en hjälp knapp, älskling trodde jag skulle ha nytta av den, den ska också vara lätthanterlig! Och så var den nyast annars va skillnaderna så små! Hoppas vi blir nöjda och hoppas den kommer innan nyår, stod 2-4 arbetsdagar! Men älskling gav sig inte utan plockade isär digitalkameran i massa delar, ett under att han fick ihop den sen! Han lyckades laga den iallafall:D kan ha den som slit och släng kamera nu! Tycker det är dåligt av blogg.se att inte komma med en blogg app! Så man kan lägga upp bilder, det är ju mer än halva nöjet!! Gonatt allesammans

Isabelles rum som det ska bli...

Vi är faktiskt helt överens, så här kommer hennes rum bli ( dessa saker ), sängen och bänken skall köpas sen är det klart, resten har vi:) eller klart blir det inte, rosa sittkuddar, och massa andra små orylar ska såklart in där...



Hon har ju ett sålitet rum nu men förhoppninsgvis ska hon få ett större den dagen vi flyttar till nytt hus, men de kommer nog vara i samma stil:) Funderar äve på att byta ut sänghimmeln till en mycket större, ska hitta sidan så ska ni få se, massa tyg är den i, stor och pampig och i rosa:) såklart...

Älskling tyckte förresten de va synd att möblertna inte fanns i rosa, han liksom, men sen visade jag kollaget och sa att förstår du nu varför vi måste ha lite vitt;) Hann vill även lägga in vitt trä golv där, hmm jag vet inte, vitt golv i ett barn rum, tål att tänkas på och känns inte som man vill lägga ut onödiga pengar på huset som inte gör att det stiger så mycket i värde, vi har nog med saker vi ska byta ut, köket tex!

Svarar på kommentarer och lägger upp julbilder en annan dag, efter tre dagars firande är vi ganska trötta och har bosatt oss i soffan, Isabelle tog hem jackpotten i år igen med massa julklappar, en super fin rosa/lila trehjuling , rosa pulka, massa kläder, leksaker, som sagt blder kommer:)

Fastän vi "vuxna" inte ska ge varann mer så fick vi klappar ändå, bla en kaffebryggare, den ska vara kung på kaffe..;) Jag är ingen kaffe älskare men älskling säger att kaffet blev mycket godare, lika bra att hålla med..!;)





Btw, mineral sminket kom bara två dagar efter beställning, super nöjd, känns inte ens at man har smink men man känner sig jätte fräsch, får finnar direkt av vanlig flytande och "tjock" foundation men huden är precis som man skulle gå utan, tummen upp för den!


God jul och god fortsättning allesammans<3

Stort grattis till lilla prinsen:)

Massa grattis till Veronica och Jonas som äntligen fått deras lilla Lucas igår:)

Så otroligt glad för eran skull och längtar tills jag får se kort på underbaringen, kan föreställa mig att han är otroligt söt:) Hoppas vi får komma och hälsa på om några veckor när allt lugnat sig:)

Det roliga var att igår så det första jag tänkte på när jag vaknade igår att jag var bombis att Veronica skulle få den dagen:)



Hur tänker ni???

Vi är lite oense, eller varit här hemma angående dagis! Innan isabelle kom och när hon var liten sa jag, hon ska börja nångång efter 1 års snåret men det vart inte lika lätt! Jag älskar att ha henne hemma, jag är väldigt egoistisk i den frågan! Hon skulle ha börjat nu i februari men när jag fick veta att jag vart grvaid och ska plugga till juni så bestämde vi att hon ska börja i höst istället! Hur gör ni som har en liten och en bebis, går dne större på dagis?

Älskling tycker hon ska gå för den sociala biten, håller fullt med! Och jag känne rmer och mer att jag kan inte underhålla henne hela tiden, hon kräver mer känner jag och har börjat blivit rastlös nu när dte varit så kallt att vi inte gått ut på två dagar! Samtidigt känne rjag att det är så kort tid i hennes barndom som ja kommer kunna vara hemma med henne, om 2 år kanske man jobbar heltid och inte har nå val än att ha dom små ganska mycket på dagis!

Det vi kommit fram till nu är att hon ska få gå 2 dagar i veckan, 5 h vardera och börja i aug/sept! Tis-tors eller nåt sånt, så hon får komma ut och träffa andra barn mer, även fast jag själv skulle vilja ha henne hemma för jämnan! Hur gör ni andra! Och kom ihåg det är jäkligt lätt att tycka och tänka när man inte har barn själv!



Visst nu när ja mår bättre kommer ja kunna gå på öppis 2 gånger i veckan med henne men det är väl bra för henne också att vara ifrån sina föräldrar, men visst får man väl ha dom på dagis så lite man vill, man betalar ju ändå så dom ska ju bara vara glada, eller, ska ringa och höra:)

Jag kan helt ärligt säga att jag saknar inte att jobba, jag älskar att gå hemma med isabelle, men saknar att inte kunna hjälpa till mer ekonomiskt, älskling är bra underbar, det är han verkligen:)

Nåt som jag tycker är så skönt är att barnen kommer så länge älskling jobbar borta aldrig behöva gå på dagis mer än 4 dagar i veckan, dte är redan bestämt och båda är helt överens, så hur jag än kommer jobba sen så kommer dom vara hemma med pappsen alla fredagar:) Kom på mig själv med att skriva dom, ja jag måste utgå från att denna graviditet kommer sluta bra, annars blir man bara knäpp:)

Ska ta och sova strax eller känne rja mig själv blir de om en timme, att de ska vara så svårt att stänga av tv´n!

Mådde illa inatt när ja va upp och kissade, tänkte nej va fan det är för att ja ropade hej för tidigt men mådde yffsta imorse, mår fortfarande lite illa men spyr inte längre:D:D

Imorrn kommer pappa i den här lilla familjen hem:D:D Sen ska vi fira jul och att han är hemma i 11 dagar eller mer och att syrran kommer:D





TiKEi

Har beställt ett star paket med detta smink, TiKEi, läst mycket bra om dom:) Och billigt var det, 2 stora burkar mineral foundation och en borste för 350 och gratis frakt:)

 

Nån som testat deras smink!?


Otur och borttappat minne

Otur:

Vår tur har väl inte legat på top när de kommer till de egentligen oviktiga sakerna, de matierella, älskling fick ju punka och förstörde fälgen på lill bilen, beställde nytt däck, fine! Bara dte att vi fick ett allround däck, måste ha lika, dubbar! Älskling ringde upp företaget och vi alla vart snopna när han kom utomlands nånstans och skulle förklara på engeleska att i sverige har vi oftast dubbar! haha Till slut kom dom fram till att de inte hade nåt sånt däck, de ska nu komma och hämta däcket, service! Sen beställde han ett nytt,. en vecka senare får han veta att de inte finns fälgar till det, bara att börja om då och nu hittar vi inge däck! Skit!

Andra oturen är att vi köpte nytt bioljud, skit snyggt svart, fattades delar när vi kom hem, krångel med Elgiganten, suprise!! De knappt nå sladdar, bluetooth, men överförings grejen fattades bland annat, ett fler besök och ringningar till elgiganten där de säger att de inte har nå delar hemma så tröttnade älskling och måste nog ha höjt rösten i Västerås för då hade dom helt plötsligt ena delen, de andra skulle dom skicka, ja för sisådär 3 veckor sen, hmm! Allt verkade bra, kopplade in det, funkade jätte bra men kruxet är att bluetoothen slår ut det trådlösa bredbandet, vafan!!

Så för att kunna surfa så måste man eller bör om man inte har en massa tålamod över stänga av ljudet!! ORka!

Borttappat minne:
 
Då kom vi till mitt andra ilands problem, när jag vart gravid med isabelle vart minnet sämre, mycket sämre när hon kom ut, och sne ag plussade igen så försvann minnet totalt! Vad händer, vissa saker går bara inte att komma ihåg, självklara saker som jag kunnat, telefon nr, person nr, reg nr, mycket nr:P Som förra veckan då glömde jag bort om vi hade 95 eller 98 bensin i volvon, tror ja tankade fel, glömt vad jag tankade i och glömt vad vi har igen!!

När ja skulle kolla vilken tid vi hade på besiktningen för 10ónde gången försvann helt vårt reg nr ur minnet, helt borta! Jossan hem nr samma sak där, bortblåst! Men än har jag då inte glömt min kod till kortet:P Men vänta ni bara det kommer:P


Annars då så gick jag in i 15+5 idag, magen har nu jämnat ut sig, växte fort i början men nu är den nog tom mindre än med isabelle eller lika iallfall! Man hör bebisen direkt när man lyssnar med angel sounds, vet precis vart han/hon brukar gömma sig:P Långt ner åt vänster, drar iväg till höger ibland<3

 4 dagar sen

Vad tror ni det blir denna gng, var bombis på pojk men nu har jag ingen aning längre, direkt efter rul om 2½ vecka ska vi boka tid för köns ul i Stockholm, samma ställe som sist:)

Måste bara berätta om en riktig jäkla surkärring vi har här på gatan, urch hon är hemskt, hon hyttar och härjjar så fort hon ser oss komma med bilen, kommer man för fort i svängen då åker näven upp för henne, det hon inte verkar förstå är ju att dte blir ju extra kul då att gasa! Älskling som blir 5 år kommer insladdandes mot hennes gård haha! Det är 30 och vi kör i den hastigheten, men bara för att vi inte kör i 1 km in på vår gata, i svängen så har hon blivit galen! Nästa gång då ska hon få veta att hon lever vill ja lova för nu har ja fått nog, och dom klipper inte deras häck tilräckligt så man ser knappt om de kommer nå bilar på sommaren när man ska ut, men gnäller iv till henne, öhh nej!

Isabelle har börjat sagt mer ord, ibland låter det som hon säger meningar, och säger mna att man vill ha en puss kommer hon springandes i full fart och ger sin mamma en stor blöt, slemmig puss, min goa unge<3

Ska kika klart på Top model finalen nu:D

Update: Ja just ja, illamåendet börjar nu försvinna, peppar peppar:D

Förresten ös på med tips på mineral smink!! Blivit så lat med att sminka mig så jag skäms, inte min stil, skämt bort huden med att inte ha foundation så det går inte att smeta på längre, men vill börja med mineral smink, tips på bra men inte för dyrt mottages gärna:D







Skärrad

Skriver från telefon så de blir inge långt! Hoppas alla haft en mysig lucia:) min va allt ifrån mysig eller mestadels va den mysig men isabelle kommer nu upp i soffan och ska springa där fram och tillbaka fastän vi tar ner henne 100 gånger. Idag satt vi båda i soffan, hon va så lugn så jag hade garden nere, big misstake! Kollade bort en sekund och hör sedan en sån hemsk smäll och sedan hjärtskärande skrik, såg hur hon small med huvudet i golvet i ögonvrån! Vi båda grät sen ringde jag 1177 och fick råd, men efter 5 min va hon lika pigg som vanligt och skulle upp igen! Satte för rumsbordet så tji fick hon:) höll koll sen på henne ifall tecken på hjärnskakning skulle dyka upp men hon har vart sig själv hela dagen, mitt hjärta, mitt allt! Är så tacksam att det gick bra:)       Sen drog vi till tandläkaren, ska tillbaka på onsdag dra ut en visdomstand och laga ett hål sen dra ut en till efter jul! Är livrädd, galet rädd men måste bita ihop!  Imorrn ska vi till avesta och fika med tjejerna och barnen så klart:) besikta bilen ockdå ska jag hinna med och träffa mamma:) Se klart top model och natta min underbara unge:) hon vill inte alls sova, haha nu somnade hon! <3 Förresten så är jag nästan säker på att jag känner lillbebisen nu  <3 snart bara två veckor tills världens bästa syster kommer hit:) som jag saknat henne och liam men liam får jag sakna ett tag till då han är i England då! 1 års sen jag träffade dom sist! jäkla skit avstånd på flera flera hundra mil:(

Mitt allt:)


Mitt solsken:):)

Uppdaterar me rimorrn förhoppningsvis:)


Håll i hatten

De flesta vet nog att jag älskar att fynda, och varför vänta tills mellandagarna när man kan göra det nu:D:D

Till mig sen resten till isabelle

 





Kan ni gissavad detta gick på???? 581 kr, skorna fick jag ta på 50% och resten var redan nedsatta, dte är ju galet billigt, skulle jag gått ut och letat skor hade jag inte ens fått ett par för den summan:D Nöjd, ja det kan man kugnt säga, jag hade en liknande klänning, (blå/gröna) när jag var liten, isabelle kommer vara så söt i den med sin ablå ögon:) Hoppas bara skorna passar, har 37 men kan ha 36 ibland och dte stod att dessa var ½ storlek stora! Allt är fyndat på Ellos.se



Fick klänningen igår från H&M som jag väntat på, mycket finare irl, glittrig:) Ska absolut ha den på julafton/juldan:)

 Fulll mundering när vi skulle ut i kylan igår, idag har det bara blivit snabbt ut och in me hunden, så kallt! 10 min att klä på oss och 10 min att gå med han, drygt är bara förnamnet! Tur att vi har en gård:P

14+0 idag förresten och mindre än en månad till rul:)

1+1 vart 3, 1+1 igen blir 4!!!

Då är det dags igen:D Går allt som det ska, och det hoppas vi ju såklart så blir Isabelle storasyster i juni och vi föräldrar igen:D

Känns lika overkligt denna gången men ack så underbart, fast denna graviditet har inte börjat med nån dans på rosor, små blödningar som resulterat i två vul, första såg de bara gulesäcken, kom tillbaks veckan därpå då såg vi lilla lilla bebisen med ett tickande hjärta<3 Dom lokaliserade blödningarna till livmodertappen, vissa blöder lite helt enkelt, även om jag trodde loppet var kört när jag upptäckte det, blödde lite i allra första början med isabelle också:/

Vi har legat väldigt lågt och väntat ut v 12, den magiska veckan, Jossan och Josefine är de enda som visste från dag 1, Jossan har vart sån klippa då jag mått väldigt, väldigt illa, sa ju det, ingen dans på rosor! Hon har tagit isabelle när jag bara legat, gått med henne på fotografering, guld värd:) Var bortskämd och spydde 1 gång med isabelle, nu, varenda morgon, det går sakta över! Och att ta sig upp ur sängen då, göra frukost, när man inte tål gröt lukt och underhålla en 1 åring är inte det lättaste, spytt två gånger samtidigt som jag bytt bajsblöja, glamoröst, nej!

Jag får väl igen nu för jag har märkt att jag hade en oförskämt lätt graviditet med isabelle, hanterbart illamående, spydde i gång, liten viktuppgång (11kg), inga krämpor förutom tröga tarmar som smärtade i början, gick inte över bf, kunde hålla mig aktiv tills samma dag värkarna startade! Ni ser jag får allt nu, det enda jag "led" av med henne var tidiga sammandragningar men dom var mera psykisk jobbiga då jag var rädd att få prematur barn, inte fysiskt jobbiga, fick lite vätska i fötter/ben i 2 dar men inge mer,jag kunde ha de flesta kläder hela graviditeten, fick igen min jacka två dar innan bf:P Fast jag hade istället en djävulsk förlossning så lite fick jag igen! Ge mig samma lyx graviditet igen tack:P Okej!

Då kommer vi till när jag har bf nästa gång då, denna gång hade jag stenkoll på ägglossning osv så tänkte nu jäklar kan jag inte bli flyttad, vart flyttad 10 dagar med isabelle, jo tjena, vart flyttad på vul! Den 16 juni fick vi som datum därifrån, va i 6+4 enligt dom då vi gjorde sista ul, men det kan inte riktigt stämma, enligt sista mensen är det bf 7 juni, det stämmer:P Barnmorskan går efters sista mensen, hon säger att jag ska göra det till rul om exakt  veckor, svårt att säga på vul exakt när de är så små, vi får se, men nånstans mellan 7-16 är de, alltså är jag antingen i 13+2 eller i 12+0:) Bara bebisen mår bra får den få vilket bf som helst, slutar skolan i början på juni så det sistnämda kankse passar in bättre:P

att isabelle ska bli storasyster är nog svårast att få in, galet, hon är ju min lilla bebis, kanske inte lilla då men min bebis, min plutt min älskling, det skrämmer mig som säkert så måmga andra att tänk om jag inte kommer älska nästa så galet mycket som jag älskar isabelle, hon är ju mitt allt, delas den kärleken, känner mna samma sorts kärlek till nästa, självklart kommer de säkert bli lika naturligt och lika stort med nästa men de skrämme rmig, för att den sortens kärlek som befann sig i min kropp när hon kom trodde jag inte fanns, den var utom denna värld, den går inte att mätas i ord, pussar, den är större än allt!

 ja det är sant, magen kommer fortare med nr 2, iallafall på mig:P Gått upp nästan 1 kg hitills!

   Hmm undrar hur många tester jag gjort däremellan, massor!

 Lilla lilla ärtan, i slutet på oktober var vi på detta, det adra datumet är för att jag knäppte kort på det idag:P

 Underbara unge<3

Förretsen är det bara på min dator som headern är borta! Nån som vet hur man får tillbaka den?

Uppdate: Ja just ja, dte blir ingen Egypten resa, dagen efter vi bokat resan fick vi plusset, en jäkla tur att vi inte betalat in en krona, kommer vara för långt gången då och det finns andra hål att stoppa dom pengrana i om man ska ha ett till barn!:) Får helt emkelt bli längre fram nångång:)


Första december

Hej hej allesammans, sitter och smågluttar på ph samtidigt som ja ska försöka blogga lite!
Idag fick vi besök av Emelie, mycket trevligt, vi ses alltför sällan:( Men blir bättre dne dagen vi äntligen kommer flytta tillbaka!!

Isabelle fick öppna första luckan, eller jag gjorde det, chokladen, den lilla choklad biten hann smetsas ner över hela pyjamasen!

Imorrn ska ja fika med tjejerna, men de e med motvind man tar sig ut nu i kylan nu, fast idag tycker ja de va lite "varmare" än igår! 

Tänkte skriva vad skruttis kan säga nu, trodde faktiskt att vid denna tidpunkt att hon skulle  prata mer ritkigta ord för hon är väldigt social och pratar sitt språk konstant, hela tiden! 

Mamma, pappa, hej, titta, kocko (rocko), nej, aj, titt tut, mjau! update: Glömde att skriva tack tack, det ordet använder hon väldigt flitigt när hon vill ha nåt:)

Det roliga är att hon började säga många av desssa ord för en massa månader sen, mamma och pappa sa hon jätte rent men sen försvann det bara, och nu har det sakta börjat komma tillbaka igen! Fast jag tror hon är en sån som en dag så bara kommer dte meningar och massa ord, det liksom ligger i luften, men de får dröja precis så länge som hon behöver:)

      

 pilla navel:)

En liten nostalgi tripp

 Nån dag gammal bara

 0-1 mån

 1-2 mån

 2-3 mån

 3-4 mån

 3-4 mån

 4-5 mån

 4-5 mån

 4-5 mån

 5-6 mån

 6-7 mån

 6-7 mån

 6-7 mån

 6-7 mån

7-8 mån

 8-9 mån

 9 mån

 9-10 mån

 9-10 mån

 9-10 mån

 9-10 mån



9-10 mån

 10-11 mån

 11-12mån

 11-12 mån




 1 år

 1 år

 12-13 mån

 13-14 mån

 13-14 mån

 14 mån


 Tänk att den där lilla varelsen, var du mitt hjärta, mitt allt<3

Jaha det tog sisådär 2 näsan att få ihop detta inlägg, nu ska jag glo lite på tv innan det är sovdags:)






RSS 2.0