Tjuvtitt...

Go kväller! Är ute med rocco, strax ska ja placera rumpan bredvid min älskade och kika på film framför en skål chips!
Idag har vi haft besök av mickes gudföräldrar och dotter som kom och grattade oss till Bianca:) fick superfina kläder till henne, tusen tack!

Efter besöket satte vi igång att måla...igen! Är nu klara med taken och allrummet uppe:) ni får en liten tjuvtitt på tumme uppe, det var efter första strykningen, det ska listas sen kommer de bli en fondvägg som går från nedervåningen och binder ihop rummen:)

Hela helgen har ja velat om åkpåse till isabelle, rosa eller svart!! Köpte svart till slut, det sved lite men den rosa var i så konstigt material och färgen skär sig nog! Men visst är pälsen fräsig i den! Den är från elodie details i färgen black edition! och passade på när de var rea på den på jollyroom, eller veckans vara, endast 959, endast kanske va fel ord för det sved till endå i min arma plånbok! Sån årstid där man behöver så mycket dyra saker till barnen, men nu är det nog bara ett par rejäla vinterskor till Isabelle som fattas! Ull underställ skulle kanske va bra också, hm men vart köper man det, nån sa bagheera till mig:/?

Isabelle har blivit super duktig att gå på pottan nu också, totalomvändning från att vägra till att gå och sätta sig där titt som tätt:) så halva dan idag har hon varit blöjfri och tror hon snart kommer klara en hel dag:)


Magsjuka igen

Jepp magsjukan har hälsat på här hemma igen.. Jag klarade mig denna gång tack och lov men Isabelle fick feber efter gympan i onsdag och vaknade 02 på natten och yrade och sjöng! Tempen visade då 40,0 graders feber och hon började spy, sen spydde hon igår morse och jag fick höra att fler barn fått magsjuka som varit på gympan! Resten av gårdagen fick hon äta glass, rån och dricka saft! Istället för att spy fick hon diarré, lilla hjärtat och fortsatt hög feber men hon var på topp humör ändå, lite extra keramik bara:) mådde lite illa till och från igår och va livrädd att ja också skulle fått det men det verkar som jag varit immun sen ja hade de för några veckor sen! Men rasat i vikt har jag ändå, 48 kg, det känns inte riktigt okej, äter precis vad ja vill men bara går ner! I helgen åt vi kenabrulle, färdig potatisgratäng två gånger, 1 kg godis, 1 1/2 ben & Jerry, ytterligare ett kg godis i tisdags, fikat, popcorn och endast en promenad, snakka om bakvänt men det betor nog på amningen:/ visst ja gnäller inte att jag går ner men rumpan är typ borta och revbenen är väldigt synliga på ryggen och hur snyggt är det!?!?


Picture

Idag har vi hunnit med massor:) bär flickorna sov middag satte ja å älskling igång med målning av tak uppe och tak i trappen, Bianca ville inte sova länge men som tur kom svärmor och Erika som kunde hjälpa oss med barnen medans vi målade:) när vi va klara, färgen räckte precis så va de bara att kasta sig in i duschen och sen sminka sig medans man amma för de va dags för fotografering:) vi styrde kosan mot lapphyttan och en del kort vart tagna av Erika:) fick precis se några på fb, jäklar vad Erika är duktig, lägger upp ett smakprov, lätt att den ska förstoras:D jag och mina allt:) nästa gång får älskling och rocco va med också:)


Check!!!

Taket nere, färdigmålat! Check!


Överens

Kors i taket men vi vart inte osams när vi kollade på tapeter/golv! Vi brukar ha helt olika smak på allt som har med inredning att göra men med hjälp av personalen så kom vi fram till en jätte fin lösning! Blir troligtvis tapeterna på bilden och det mörkgråa golvet:) i trapperns hade vi tänkt att lagt golv men tjejen visade oss en grå "matta" som vi ska lägga där:)
Tror det kommer bli kanon, speciellt ur försäljnings syn!!

Finare i verkligenheten, mer vitt och glansigt:)

Hittade så gulliga bestick åt Isabelle med, kikat på dom förrut oxå! Tänkte att hon kanske tycker de är roligare att äta nu! Hon har blivit dålig i maten till och från, med sina knappa 11 kilon väger många 1 åringar mer än henne, men tycker inte hon ser tanig ut heller och jag är ju inge stor av mig så de är nog ingen fara!! Men som sagt det skulle inte skada om hon åt lite mer:)


Gröt premiär!

Bianca fick smaka banangröt ikväll! Man kan ju säga att det uppskattades, hon började gråta när det gick för lång tid mellan skedarna, goa lilla Bianca <3

Har tagit de lugnt med smakisar, hon har fått smaka aprikos/päron, morot/potatis och gröt idag då! Med Isabelle hade ja så bråttom.
Med Bianca går det så fort endå, jag försöker suga in bebis tiden så mycket jag kan och hinner med, hon växer så fort, dagarna går så fort, veckorna osv.... Älskade barn om ni bara anade hur mycket jag älskar er:)

Älskling och jag har hunnit med att kvistlacka taken, en grej vi kunde bocka av på "the to do list", en av hundra...!

Natti natti:)


Söttruten

Älskade unge:) Bianca 4 1/2 månad <3


Äntligen torsdag

Torsdag och komma hem dag för älskling, har saknat han lika mycket som vanligt:)
Är på väg hem till Lotta, stress stress som vanligt på morgonen när vi ska utanför huset! Och när vi ska nånstans tycker flickorna att dom ska ta sovmorgon! Båda sov med mig inatt, galet mysigt:)

Bianca vill inte ligga i vagnen nå mer så jag har fått bytt till sittläge, nöjd fröken:)

Igår va Jossan med oss på gympan, Isabelle tycker ja e på gränsen till för liten men vi ska fottsätta gå endå! Nej nu ska jag fortsätta gå utan att stirra ner i mobilen:P


Godmorgon onsdag

Börja med att skriva att det är riktigt irreterande att ALLA appar försvann när jag uppdaterade telefonen!! Visst de är ju bara att ladda ner igen men de ja är mest sur över var att flera kostade och dom tänker jag INTE betala för igen!!

Nog om det, va över till Avesta igår, köpte all färg vi behöver, en jäkla massa olika burkar och den man "spärrar" in oljan i taket med så det inte blir gult är ju snordyr! Kikade på tapeter men de finns ju så många fina så älskling måste följa med! Hittade en jag föll för som fondvägg i hallen! Lägger upp en bild!

Efter det knatade vi till plus huset och träffade Sofia och pojkarna som vi fikade med:) sen vidare till mamma där vi fick mat, sen stressa hem, kommer inte ens ihåg hur man inte stressar längre. Iallafall hem och hämta upp Jossan som höll oss sällskap:)

Isabelle har börjat vakna igen och gallskrika på nätterna/sent på kvällarna, helt hysterisk i en stund och genomsvettig, det gäller bara att hålla i henne en stund tills hon "vaknar" till eller somnar om, nattskräck eller mardrömmar! Förrut gjorde hon så 1-2 gånger i månaden men nu har hon gjort så varenda kväll/natt i nån veckad tid! Det sista man vill se är ju sitt lilla hjärta rädd:(

Nu drog tiden iväg, frukost dags:) sen mys i soffan med mina flickor:)

Slänger upp en bild på Jossans buss som kom uppbackades på vår gata igår, Isabelle vart helt lyrisk över att se den och att det var Jossan som körde! Tycker hon är så jäkla tuff som kör såna där stora as, en annan kan knappt köra personbil:P


Tänk om..

Precis utkommer ur duschen, flickorna sover middag än så de är knäpptyst här hemma! Röjt hela morgonen med tvätt och städning, tänk om de kunde få vara fint iallafall i en dag nu, eller några timmar! Det är väl inte så mycket begärt?!?

Ska packa in ungarna i bilen sen när de vaknat och åka till tippen, inte dom som ska dit utan en hel skuff med skit:P sen vidare till röda korset och lämna några kassar med kläder! Tycker vi rensar och rensar men de blir bara mer "skit" som ska slängas ändå, när har vi hunnit köpt allt?!

Sen tänkte ja slänga ihop fisk under senapstäcke, hoppas de kommer smaka gotti:) sen mys med flickorna innan ja måste börja slipa väggarna, dvs om systrarna envisa vill sova när ja vill ikväll!!

Imorrm blir de Avesta, köpa färg och kika på tapeter! Träffa Sofia och pojkarna oxå och äta hos mamma:)

Slänger upp en bild på lådorna från Ikea, upptäckte ganska snabbt att det behövde fler, typ dubbelt så många! Dom får stå inne i gästrummet nu och så får Isabelle röjja i en i taget!:) får se hur länge det håller för envis det är hennes mellannamn, älskade unge:)

Lägger upp en bild på golvet älskling fastnade för, rätt snyggt, grå ek, helst vill jag ha golvet åt det svarta hållet men jag får ju alltid bestämma allt annat här hemma;)


Wiener melange

Sitter i baksätet och avnjuter en wiener melange, eller avnjuter va och ta i, allt kaffe på Ikea smakar lika! Älskling har helt plötsligt fått för sig efter alla dessa år att jag ska börja köra halva sträckan när vi ska nånstans, det tycker jag är vansinne men i den här frågan får jag lägga mig!

Bianca har rivit sig så hon ser ut som en finnig tonåring, dock en mycket söt sådan, men förstår inte hur hon kan riva sig då ja precis klöpp naglarna. Apropå det råkade jag klippa henne i skinnet i tummarna, hittade inte nagelavbitaren så ja fick ta en liten sax, började nästan själv gråta när hon gjorde det och jag upptäckt vad jag gjort, lilla bebis!!


Västerås

På väg till Västerås, kika på tapeter och köpa takfärg! Måste även införskaffa förvaring till Isabelles alla leksaker!! Kommer inte köpa en enda leksak i julklapp till henne, grejer överallt, leka med en sak i taget vad är det??
Lägger in en varsin bild på mina underbara flickor:)


Renovering pågår

Älskling och jag fick ett ryck idag och började riva tapeter i hallen, va riktigt kul, efter nån timme va de gjort:) det vi ska göra de närmsta helgerna nu är att först kvistlacka taken nere i hallen och uppe i allrummet & toan för att sedan kunna måla de vita, sen ska vi måla om trappan och sätta in parkettgolv i stegen, byta golv nere i hallen, måla alla lister och dylikt, måla om uppe ch till sist tapetsera nere i hallen:) kommer bli askul:D ska kika på tapeter i veckan!
Sikken tur vi har med för efter vi räknat ut vad de kommer kosta på ett ungefär så rättade älskling travet och dra på trissor tror ni inte han prickat in 7 rätt!!! Klirr:D
Tror vi ska ha ljusa väggar och mörkt golv, ska ju sälja och ljust verkar ju vara på tapeten nu;) haha där va ja finurlig:P


Grattis=)

Stort grattis Linnea och Robin till eran lilla flicka:D och till oliver såklart som blivit storebror:) vart så himla glad när jag fick höra den underbara nyheten, nu fick du din lilla prinsessa, oj jisses vad söt hon är, sån söt liten plutmun:)


Höstfint



Klickade hem lite höstfint till Isabelle:)

Kort från kalasen

Torsdag 29/9 , isabelle födelsedag!
     2 års tjejen får öppna paket på morgonen:)

      

        På självaste födelsedagen kom mamma/mormo och grattade isabelle och även Lottis och lilla Love, hade slängt ihop en tårta som vart ganska misslyckad, hade köpt fel marsipan, trodde de var ljusrosa men det var mörkrosa figurmarsipan, lycka till att baka ut den... men den smakade gott iallafall:) På kvällen kom pappa hem tillsammans med farfar och Ann Helene:)

Fredag 30/9

På fredagen va vi först till öppis, papap kom dit och mötte upp oss och vi åt sedan lunch på vildanden, sen började detr ulla in folk hemma, släkt och vänner som grattade

       


Lördag 1/10
På lördan var det barnkalas med ännu mer tårta och ännu mer paket, på kvällen var vi ganska slut hela familjen efetr allt kalasande, men tusen tack alla som var med och firade isabelle, hon fick bla: Dockvagn, Skrållan docka+kläder, flera pussel, böcker, pysselgrejer, målargrejer, morgonrock, kläder, sparkcykel, armband, gigantisk boll, docksaker mmmmmm:)

      

     




Bianca har hunnit blivit 4 mån också i helgen, det firades med en smakis, aprikos och päron, det gillades, hon gapade stort efter skeden:)

     



Sjukstuga

Här hemma är det fortfarande sjukstuga deluxe... Fast inte längre magsjuka utan nåt jäkla virus, halsont, rinnande näsor och hög feber, jag hade 40,4 grader igår kväll, frös utav bara helv.... Sen idag fick Isabelle 39,9 men hon har vart relativt pigg endå lillskruttan! Älskling kom hem tidigare vilket uppskattades:)

Lottis hade lagt ut en härlig bild från vår student bal, lägg märke till zingo flaskan på bordet som de beställde till mig, vissa tyckte jag var för full.. Får nog hålla med om det, var kanon innan vi ens kommit in, min lärare tog av mig min vinare, ja ramlade in i bandet högtalar och drack en massa shots!! Var så bakis sen att jag pallade knappt inte att dricka på studenten två dagar senare, kom ihåg att älskling tyckte vi skulle bada på vägen hem från balen nere på holmen, om han tyckte vi skulle bada näck eller i balkläderna kommer ja inte ihåg men som tur gjorde vi inte det:P


Magsjuka

Jahapp då åkte man på magsjuka!! Får springa på toa, jag som hatar att spy oxå:( håll tummarna att Isabelle inte åker på magsjuka oxå, börjar hon spy får älskling komma hem... Mamma är här nu och gick ut och gick med Isabelle medans jag ska krypa ner bredvid min febriga bebis! Så här ofta som vi vart sjuk sen Bianca kom har ja knappt vart sammanlagt i mitt liv:/

Valet om att flytta vart ju ganska lätt nu, skulle inte kunna flytta från familjen, det märker man verkligen när man är sjuk och har barn!


Nu är det illa

Isabelle fick ögoninflammation igår och Bianca hade feber men nu har båda två rinnande ögon plus förkylda, och jag vaknade och mådde illa/huvudvärk...och inte en tablett hemma, måste ta oss ner till Apoteket bara jag samlat lite ork.. Men man ska inte klaga, det finns dom som har de mycket värre!!


Stort beslut!!!

Som ja säkert skrivit förrut så ser ju planeringen ut som så att vi ska sälja huset om ett år och flytta "hem"! Hem till Avesta! Men igår när ja såg kustbilder på tv'n och säger att man skulle bo längre neråt Sverige vid kusten så startas en diskussion om flytt!
Älskling skulle troligtvis flyttat till Göteborg om han inte träffat mig för massa år sen och vi tillsammans ville flytta till Borås för några år sen men det som ni kanske märkt vart inge mer än prat!
Vi tänkte som så att man lever bara en gång och vi vill inte känna när vi är äldre att vafan följde vi inte vår dröm och flyttade! Det vi är sugna på nu är Borås! Men det måste verkligen tänkas igenom ordentligt för flyttar vi så flyttar vi inte hem nå mer sen, då är det för gott! Och flyttar vi inte om ett år dit så lär vi aldrig göra det, för rycka upp barnen från skolan och deras vänner i ett senare skede är inget vi vill eller skulle utsätta dom för!
Med tanke på att älskling ligger borta på jobb är också hans jobb väldigt flexibelt så de skulle nog inte va nå problem, eon one är ju över hela Sverige! Låg och funderade och funderade igår, som vi också diskuterade så är det som håller oss tillbaka är att va långt ifrån familjen, vad ska vi säga när barnen fyller år, kommer vi bli ensamma utan våra vänner?:/ Men tänk allt positivt, nära västkusten, 4 mil in till Göteborg, mildare vintrar och Borås har allt!
Som sagt vi har massa massa att tänka på, fördelar/nackdelar!! Vi tänkte ta en tripp dit ner i sommar och kolla in alla områderna, det är ganska så stort och huspriserna skiljer sig ganska mycket på olika områden!

Nog om det nu:)
Vi skulle ha gått till öppis strax men Isabelle va vaken halva natten, tror hon inte kunde sova när regnet smattrade mot fönstren, älskling fick gå ner till slut och lägga sig på soffan för att få nån sömn då han går upp 04 på måndagar.. Isabelle vart helt hysterisk när han gick ner men till slut somnade hon iallafall efter lite bök!
Haft kalas i 3 dagar oj oj oj, jätte kul men skönt nu när de e över, satan vad vi fått städat:P 2 åringen har fått massa paket, tusen tack allihopa:) kommer en bildbomb senare:)

Ska ta och pallra oss upp nu eller ner kanske man ska säga, äta frukost, sen ska vi göra allt i snigelfart resten av fm, inga måsten och ingen stress, önskar bara att älskling hade vart hemma med oss också!!


RSS 2.0