Trademax

Vi har kommit fram till att våran taklampa ovanför matsalsbordet är grymt ful! Att den inte efter flera år är ordentligt uppsatt och älskling är elektriker säger väl allt;)

Började iallfall att söka efter en snygg lampa och att först hitta en snygg sen
en som vi kan komma överens om är inte lätt!! Eller lätt vore en överdrift, mer som att hitta en nål i en höstack!

Egentligen har vi bestämt att inte köpa nån inredning förrän vi flyttat och hittat huset med stort H! Men hittade iallfall en riktigt snygg hos Trademax till ett jäkla bra pris:)

Googlade på just lampor men de har en massa annat på den sidan, inredning, soffor, klockor, sängar och mycket mycket mer:)

Trademax erbjuder brett utbud av prisvärda möbler Med hjälp av goda kontakter och ett litet antal mellanhänder ser vi till att erbjuda kvalitetsmöbler till marknadens bästa priser. Välkommen till vår webbshop eller till någon av våra butiker i Stockholm, Göteborg eller Helsingborg.
http://www.trademax.se/

Martina & Martin

Min namnsdag idag och jag tackar min mamma för den fina jackan jag fick:)


Kryssningen

Förra fredagen drog vi iväg på en kryssning! Med vi menar jag, jag, älskling, Jossan, Niklas & Rajje!

Bussen var fullsmetad och vi fick inte sitta ihop vilket var synd men de va ju sista stället för påstigning.

Vi hade med oss tillförfriskningar eftersom man inte får handla sprit i taxfreen på ditresan på helgerna men fick höra att de scannar bagaget så vi fegade ur och låste in spriten! En flaska var vi (karlarna) "tvugna" att hälla i sig då! Rajje och Niklas vart ganska runda under fötterna redan då!

Sen satt vi och drack lite på terminalen när några killar undrade hur vi fått med det, tydligen hade vi gått förbi säkerhetskontrollen utan att veta om det, så vi hade tur för killarna hade fått scannat sina saker.

Väl ombord decka rajje och vi lät han sova några timmar medans vi gjorde oss i ordning och så!Hade skit kul även fast ja surade att bara ja och älskling va vakna till mer än 02!! Dagen efter mådde de flesta av oss bra men ja, Niklas & Rajje åkte istället på matförgiftning efter att ätit korv på ok i Heby!! Fy fan vad skit ja mådde!

Nej detta måste göras om fast nästa gång drar vi ihop ett större gäng och drar till Talinn:)


Aldrig mer låna ut pengar

När jag börjar tänka efter så är det jävligt många som är skyldig oss pengar, inga stora summor men några hundringar här och där som tillsammans blir en hacka! Det är oftast att vi fått lägga ut för diverse saker eller sålt något till en bekant men det är det fan slut med nu! Nu sätter ja ner foten, vet inte om det är för att älskling tjänar eller vad det är frågan om! Jag lånar aldrig pengar av nån, de ska vara om några kompisar köper present ihop men jag ger alltid tillbaka vid första tillfälle!


Och att tjata på folk är både pinsamt och jobbigt och det ska man inte behöva göra!!!!!

RSS 2.0