Migrän???

Tusen tack för alla grattis både här, på facebook, bilddagbok, sms och telefon samtal:):) Hade en jätte mysig födelse dag, ja och frida och kidsen drog först till fagersta, sen hem en sväng sen drog vi iväg igen, till avesta, både hund, två mammor, två bilbarnstolar med bebisar och två vagnar fick plats i deras bil:P:P de ni:P på hemvägen började jag få huvudvärk och började må illa lite smått, sen han man knappt innanför dörren innan man började spy IGEN!!
Spydde halva natten och mådde skit dåligt, älskling tänkte åka hem för jag klarade knappt att göra iordning isabelle för natten, men ville inte att han skulle åka i detta väder!!

Två gånger på en vecka som jag mår så här, älskling tror att det är för jag slarvar med maten ibland när jag är stressad och ska iväg nånstans, men jag tror dte är migrän, spränghuvudvärk, illamående och vilja ha mörkt omkring sig låter inte det som migrän! Imorse när jag vaknade mådde jag rätt okej, lite huvudvärk bara men var säkert uttorkad, nu när jag fått vila ut och druckit typ 2 liter juice så mår jag bra:) Väntar på älskling som e på väg hem, sne ska vi göra tårta, orkar inte baka nåt får bli kakor till! Hmm funderar på godis tårta:)

Idag blir våran älskade lilla skrutt hela 4 månader:) Grattis hjärtat:)<3

Martinas Dag!

Klockan är ju nu efter 12 och det är den 28 januari:) Min födelse dag, Grattis till mig själv då på 23 års dagen:)


Fly förbannad!

Jag är så jävla arg nu att dte finns inte, fick mail att jga ska hämta ut mitt paket med barnstolen, tar mig ut i halv storm väder! Kom knappt ut från uppfarten, ser till min förvåning att paketet är väldigt litet! I dte står dte att stolen är rest noterad!!!!! Alltså slut, jävla idioter, dte kunde de inte sagt tidigare! Skulle ringa dom och skälla, då säger en telefon svarare att dte bara går att maila, ska maila dom, då går det inte!!!!! Jävla bluff bolag! Beställ aldrig från pippilotta.se, och idag såg jag att de har 75 % på allt, hmm undrar varför!!!! Fitt företag!


Det ska börjas i tid!

Igår kväll fick jag och isabelle besök av frida och alvin:):) Vi fick några supersöta kort på dem ihop, så kul att ha kort på dem ihop som vi kan visa dom när dom blir äldre och tycker vi är pinsamma:P:P Isabelle betedde sig mest som dne lilla bitch hon är:P vände sig bort och såg mest stöddig ut:P:P Alvin gav mig dte sötaste flörtleendet jag sett, precis som när joey från vänner säger "how are you doing" så jäkla gulligt:P:P

 mm vilken smarrig hand du ser ut att ha:P

 om du ska se min ska jag få se din också:P

 ska vi hålla handen?

 alvin e en riktigt charmör:P

 det ska börjas i tid!

     hihi där tröttnade isabelle på allt tafsande:P:P hur söta får man vara:):)

Ska ta och betala räkningar nu sen får vi besök av felicia och bethina:) skulle behöva baka lite, fyller ju år imorrn, fats har nog mest förträngt det, haha:P


Man tager vad man haver

 

Helgen har varit fullspäckad verkligen!

Fredag: 
Älskling kom hem tidigt, han började hålla på med bilen och fick hjälp av rajje och edvin som tur va, för nu funkar den:D Mamma kom över och vi gick ut på promenix! 

Lördag:
Jag, isabelle och jossan åkte till västerås, hittade typ ingenting men ändå gick hela dagen, men kul var dte, längesen jag och jossan hittade på nåt:):)Grabbarna var ute med fyrhjulingarna så länge, tror inte de led direkt:P När vi kom hem bjöd jossan och gnubert på middag och killarna drack lite öl, super trevlig kväll:):)

Söndag:
Isabelles farmor kom och hälsade på när vi klivit upp ur sängen:) Va meningen att jag och jossan skulle åkt fyrhjuling men ja va så stressade och mitt humör va inte på topp, men vi åkte lite iallfall, jag kom väl sisådär 50 m innan jag satt fast:P Sen tröttnade jag och fick testa att åka bakom jossan istället, mycket roligare:) Men jag ska tametusan lära mig växla! Och vart backen sitter!! Sen såg vi på film med andra jossan, micke och lilla sally, funny people, den va väl sådär! Käkade pizza från Buddys, aldrig mer, vart matförgiftad och spydde som en gris på natten, var skit dålig!!! Men nä'r jag vaknade på morgonen var allt som vanligt, skönt, var livrädd att jag blivit magsjuk!

Måndag:
Vi åkte till avesta, jag, isabelle, emelie, sofia och alexander gick ner på stan, hittade en söt body och en ljusrosa vår kofta till isabelle på rean:):) Micke satt och data nördade med johan när vi kom hem till sofia, sen åkte vi vidare till felicia och jonas och såg på sherlock holmes, lr killarna såg på dne och jag och felicia satt bara och pratade:) Helt perfekt dag:):) Lr helt perfekt helg, va så glad igår när vi kom hem att jag fått träffa nästan alla min favvo tjejer:):)

Imorse åkte älskling igen, shiot vad tiden flyger iväg, isabelle och jag ska åka te josefine när vi(jag) städat lite, vi ska spela wii och så skulle hon toppa mitt hår, behövligt:):)

Vi bestämde oss ändå för att sluta med semper, ge det ett riktigt försök och hennes mage har blivit bättre:) Älskling och jag pratade igår om att dte måste vart en riktigt utvecklings vecka för isabelle, hon har lärt sig flera nya ljud, är med på ett nytt sätt, när hon tar leksakerna så ser man att hon tittar på de på ett annat sätt, och leker med de annorlunda, svårt att förklara, nu rullar runt mycket mer nu och gallskriker inte direkt när hon hamnar på mage:) Hon är helt enkelt mer nöjd:)

 jossan e så söt hon trodde jag hade fyllt år så hon hade gjort en grattis i efterskott present:P::P tack gumman:) men jag har inte fyllt än:P

 man tager vad man haver, hängde upp lite leksaker ovanför skötbordet så hon kanske skulle ligga lite stillare:P



 mums med katrinplommon:)





 mamma älskar dig över allt<3

Tand

Hinner bara skriva lite snabbt, mamma e på väg hit och vi ska ut och gå:) Älskling kom hem tidigt idag, redan vid 14:)

En tand är på väg upp nu för isabelle, som bvc sköterskan trodde förrut då:) fast än ser man bara en vit liten prick av den, och isabelles humör e som en tonårings:P igår trodde jag vårtan skulle ramla av när hon åt och skulle ta i och fisa, ajjj vad ont det gjorde och isabelle tyckte de va skit kul, måste vart tanden jag känt:P

hinner inte skriva mer nu ska byta på hjärtat och klä på oss<3

Torsdag

Det är torsdag och inge älskling e hemma, blir lite omvänt såhär, kommer tro att det är torsdag imorrn när han kommer och måndag när han åker på tisdag så tro inte att jag är helt bakom flötet om jag förväxlar dagarna helt:P

Igår va vi till bvc, skruttis väger nu hela 6300 gram.
Visade henne utslagen som hon fick för nån dag sen, vinter torrhet va de, jag som trodde de berodd epå smakisarna.

Iallfall så smörjer jag nu med miniderm och varje gång jag smörjer så skriker hon helt hysteriskt, de svider säkert jätte mycket, samma sak när hon badade:( stackars liten, så det blir inge badhus förrän utslagen är borta!!

Frågade om det fanns nån anledning varför isabelle blir helt hysterisk när vi är och hälsar på hos nån och det berodde på otrygghet att vara hemifrån, och att hon va säker på att det skulle bli bättre snart! Hon gav rådet att vi skulle be vänner och bekanta att hålla sig lite undan i början från henne när vi är och hälsar på, bara att lyda då!!! hmm

Testade att sluta med sempers droppar för att se om de vart nån skillnad och hon har grinat mycket idag så det var ett BIG MISSTAKE!

Vi har haft besök av josefine och lilla sally på kvällskvisten:)

Ska fortsätta kolla på "min plats i solen" och invänta att älskling ska komma ut på skype:) 




 vem har tid med mat när man kan kolla på paradise hotell:P lite för lik mamma lr:P?

 förstoringen

<3


 


BESTÄLLT:)

Gissa om jag är nöjd, denna coola barnstol e på väg hem till oss:) en rosa, lime:) fungerar  som en tripp trapp stol:) vill ha en som ingen annan har, denna e väldigt populär i usa, och smakar det så kostar det:P

tog såklart den här färgen:)



 ful cool e den enligt mig, lr ska jag säga annorlunda:) 1 vecka skulle levreransen ta, gissa om jag längtar:) isabelle kommer sitta som en prinsessa i den:)

 

Nu ska jag och sessan sussa, natti natti<3


Lukten=löst!

Fick nog igår effter att jag pinat mig i lukten och duschat så jag tog duschslangen och sprutade ner hela badrummet sen skrubbade jag väggarna igen, och idag luktar det tametusan inge kiss:):) Skulle vara jäkligt intressant att veta vart det var och VEM jag ska skylla på:P:P Fast jag pratade med jenny och när det vart sånt här väder, kallt, varmt kan avloppen stinka!

Strax ska jag och isabelle ut och gå med josefine och jenny och hundarna, efter promenixen ska vi till bvc:) Måste köpa mer magdroppar och mat också, och en liten lakrisnapp påse:)

Har börjat lagt mig tidigare på kvällarna och börjat gått upp tidigare, sakta men säkert ska jag (vi) bli morgonpigga, för nu sover vi bort förmiddagrana när älskling e hemme, och isabelle hon hon verkligen ärvt vår morgontrötthet, inte för att jag klagar över det:P

Har velat lite fram och tillbaka om huruvida isabelle ska fortsätta sova med oss eller i sin säng, det går ju faktiskt hur bra som helst att få henne att sova i sin säng, men jag tycker det är så mycket mysigare att ha henne bredvid mig och smidgare på nätterna då hon fortfarande tuttar flera gånger, ska nog ha henne i vår säng tills jag inte helammar länge, dvs tills hon är 6 månader, tror ni jag kommer få det jätte svårt sen ju längre jag väntar!

Ni som haft era bäbisar i samma säng, hur länge hade ni det??
Förresten nån som vet om babybassängen i avesta badhus är öppen för allmänheten på lörda, jag och jossan tänkte åka och bada med isabelle då<3

Ååååååååååååååååååååååååååååååååååå!!!!!!

Såg att dte ringt ett konstigt nr till mig så jag kollade upp det och dte var stället jag beställt rosa lampan ifrån, ringer upp och vad säger de, att rosa lampan var slut!!!!!!!! Fan jag som letat och letat och ville verkligen ha den, hon skulle va snäll och gå igenom lagret och kanske hitta nån, de hade lila kvar, men det hjälper ju inte mig! Om de hittat nån tills helgen får vi åka och kika i västerås, nisses har ju fina lampor:)

Man vet ju aldrig jag kanske hittar en mycket finare där:) har sett i en blogg en suuuuuuuuuuper fin ljusrosa hänglampa som va därifrån:)

Vad skönt det är ute, måste va plus nu:) Hämtade ut ett paket på ica, en super fin lila vinteroverall tilll skrutt från tradera, typ använd två gånger, verkligen jätte fin ser helt ny ut:)



 fin va:):)

Min mormor var skapligt förvånad när jag sa att jag brukar köpa kläder och saker till skruttis på tradera, trodde hon inte om mig:) Trodde inte jag helller innan skrutttis kom, då skulle allt va nytt, men man e bara dum om man köper allt nytt, för dte är dyrt, riktigt dyrt med barnkläder, och just nu växer hon ur dte super fort, blir skillnad när hon är äldre då kommer jag nog köpa allt nytt, 91 kr gav jag med frakt för denna overall och ja va verkligen ute efter en lila och strl 68, fast den är super stor, på overaller har hon bara 56 än, 62 är fortfarande stort som gatan, mysko!!!

i torsdags eller i fredags upptäckte vi att det började lukta kiss i badrummet nere, tänkte att det är kanske efter skruttis kissat på skötbordet och dte hamnat i nån vrå! vi gjorde rent ALLT, hela skötbordet, hela toan, dusch kabinen, golvet, väggar, mattor, ja allt och vad har hänt, jo lukten har bara blivit värre, går inte att gå in där idag ens, dörren måste va stängd och det har börjat satt sig i handukar och dylikt, så äckligt!!! Har tagit ut sånt som inte går att tvätta! Och jag som sa till älskling för inte allt så länge sne att de va onödigt att köpa ett till skötborde uppe, DET VAR DET INTE!!!
Det luktar seriöst värre än en bajja majja!!! Måste ju komma från avloppen, finns ju inge mer att göra rent!!

 stink badrum:(:(

Och knölen e inte borta än i tutten:( Men ändrade tiden till doktorn till måndag så lipper jag ha med skruttis bland alla som är sjuka i väntrummet, då får hon va hemma med pappa:)

Lite mobil kort

 färgade ögonbryna igår så kan inte gå ut utan mössan, kladdar bara på sen ser det galet ut i flera dagar:P




 Älskar dig skrutt:)





 Du gör mig till världens lyckligaste mamma<3

 Det finns absolut ingenting i hela världen som kan göra mig så glad som när du ler:)






Jan. 19, 2010

Då har älsking begett sig mot södertälje igen då:( Fredag nu tack på en gång!! Första och andra dagen e allra värst sen så mår man mycket bättre för då e han nästan hemma igen, så börjar det om varje vecka! Nog om det!

Isabelle ligger och sover och jag kikar på glamour, städat undan lite har jag hunnit med också! Vägde mig idag, som jag bävat för sen älsklings diet började då jag äter hans super feta mat + kolhydrater som är det värsta man kan göra om man inte vill gå upp, dra på trissor jag hade gått ner endå, och då har jag börjat haft i grädde i både oboyén och kaffet nästan varje dag och ätit godis varannan dag de senaste veckorna! 49,1 väger man nu:D Men nu får jag inte gå ner ett enda gram till, är rädd att mjölken ska försvinna när jag bara går ner, men vet inte heller vad jag kan göra för att undvika det heller! Får börja träna och bygga muskler kanske!



 Puss på favvokissen:P   älsklings nya vuxenleksak

  mums

 haklappen var godare








Smakis

Igår fick isabelle smaka sin första smakis, aprikos och päron, hon mumsade som bara den, fast visste inte att man skulle ge en tesked första gången så hon spydde upp allt en stund senare! Älskling köpte fyrhjulingen, behöver jag ens säga att han va värre än ett barn på julafton, oj jäklar vad den går:) Hon fick även testa sin söta haklapp som hon fått av jossan, den försökte hon också äta upp:P

I lördas va vi till jossan och micke och såg på film, sommaren med göran, hörde knappt så mycket av filmen då skrutt precis som vanligt grinar sig igenom alla borta besök, vart tyst när vi la henne i vagnen och började gå hem, sötnos! Igår kom jossan och micke förbi och hälsade på, kan ni tänka er att jag har två helt underbara jossor i mitt liv:) Älskling åker och jobbar imorgon och jag har ingen bil i veckan, spindel leden går inte att få dit:(

Uppdaterar med massa bilder imorrn:)

fick en fråga vart jag beställt rosa lampan, lampgallerian tror jag det hette:):)

Hittat "the" lampa

ÄR man envis, och dte kan man lugnt säga att ag är så hittar man till slut dte man letat efter, hittade denna fina lampa, nästan precis som min vision och vet ni vad dte var super rea på den, istället för 499 så kostade den 149.- KAP:P synd bara att frakten och faktura avgift gick på lika mycket dte också, men det var dne värd:):) SÅÅ nöjd:) Rose men endå stilren:) Men måste vänta att sätta upp dne tills taket blivit målat:)


Släng er i väggen:P

Minifom och sempers magdroppar kan slänga sig i väggen, lr iallfall minifom, sempers e ju okej, men kom ni ihåg att jag skrev att frida visat ett bra trick där man trycker bebisens lår mot magen, och ut kommer MASSA fisar! Iallfall så vart hon gladare efter jag började med det, fast jag visste ju inte om dte var det men jag tror jag är säker nu! I några dagar nu så har hon stretat emot som bara dne när jag ska göra dte, stark som en oxe och dte har resulterat i att hon har fist mindre, skitit mindre, ja ni kan ju gissa vad det ledit till = grinig bebis!!!

Hon har varit grinig mest hela dagen idag förutom när hon sovit så jag tog precis in henne i badrummet och trixade och lurade henne att böjja på bena, ni kanske tror det är skit enkelt fastän hon e stark men dte är dte inte, hon bökar och böjer på ryggen och håler på så man vågar inte göra för mycket så hons ka göra illa sig, lyckades iallfall och fes gjorde hon, och nu är hon som en sol, från att varit ett åskmoln för 5 minuter sen! Hmm sammanträffande!! Måste bero på det:) Nästa barn om dte blir nåt ska jag göra sån mag massage från början, det är en sak som är klar!!

Idag har vi vart till avesta, letat som bara den efter en takplafond till skruttis blivande rum! Hittade ingen som jag föll för, vill helst ha rosa men har sett en söt! Denna

 Fin va, älskling röstade på dne här, lr nu tycker han vi ska vänta och kika i västerås, hmm jag e inge bra på att vänta! Helst vill jag ha en mer stilren!

Tänk vad mycket jag vill ha till hennes rum, men som vanligt räcker inte pengarna till allt, men får köpa det pö om pö, här e ett axplock vad jag vill ha!



denna säng e favvon, men för dyr så det får bli en sån här:

 mammut












  

 e sugen på den här lampan med, men tror det skulle se taikon ut när det är sne tag där inne!!


Imorrn ska älskling och kolla på en fyrhjuling, han har bestämt att han ska köpa en, köpte hjälm idag, hmm karlar är nog inte som vi tjejer, jag skulle nog köpa hjälmen efteråt så jag kunde matcha den:P:P Blir nog bra, slipper man kanske höra att alla andra har leksaker hit och dit och han har bara en båt, bara liksom, det skulle jag vara jävligt glad över!! Men det blir extra kul för gnubert och jossan har köpt en fyrhjuling då kan hon och jag ut och brumma ihop i sommar:):)

 den här vägg texten är bara ett måste, vi satt och kollade på väggtexter, jag gillar såna där gulliga där det står typ; jag älskar dig till månen och tillbaka, gjord av kärlek osv, men älskling tyckte de var urlöjliga och vägrade, han menade på att det är så självklara saker så det blir bara töntigt att sätta de orden på väggen, jag däremot höll inte med!!


hittade ännu mer saker, shit vad mycket jag vill ha, lr hmmm skruttis:P:P drömma får man väl:P








 




Ingen fara på taket:)

Har vart till farbror doktor nu och han klämde, stackarn får betalt för att klämma tuttar:P Han trodde knölen hade nåt med amning att göra, han sa att han va säker till 99 ptocent att de inte va cancer men va knölen inte borta nästa freda så ska jag dit igen:) Hoppas den försvinner nu bara:)

När vi kom hem igen sov vi middag, varken ja lr isabelle e van att gå upp kl 8 så vi däckade av rätt fort:)
Tycker det är dåligt att man inte får ta in barnvagnen på vårdcentralen heller:( Lämna den i entren känns mindre kul, men jag bubbade med mig liggkorgen så ingen e och pillart på den.

Det är tametusan hundskit överallt, längst hela gångvägen, usch vad äckligt.



 Min goding:) Lr våran goding, måste sluta tro att hon bara är min:P

Älskling ska strax börja bege sig hemmåt, han orkade inte springa in på ikea, förstår han, får skjuta upp det ännu en gång, men har äntligen tagit tag och rensat hennes kläder så ett tag till kan vi ha dne lilla byrån, hur gör ni med första bebiskläderna, jag kommer vägra göra mig av med dem, iallfall upp till strl 62, aldelles för sentimentalt för mig, spara spara:P kommer nog spara det mesta med närmare eftertanke:)

Isabelle ligger nu och skrattar till prästens lilla kråka och tittar nyfiket på skärmen, hon e så nyfiken att hon knappt har tid att äta längre allt annat är mycket mer intressant som händer runt omkring:)

 

Knöl i bröstet

I förrgår kväll när jag ammade så upptäckte jag en stor knöl i ena bröstet, tänkte inte så mycket på det då men kände att den va kvar igår, ringde vårdcentralen och ska ner imorrn och träffa en doktor. Mjölkstockning tror jag inte det eftersom för övrigt är det som vanligt och sjuksköterskan sa att det får man oftast i början. Hon sa att det kan va nån körtel men lka bra att kolla en gång för mycket än 1 gång för lite. Kan ju vara inplantatet som krånglar också.
Får se imorrn vad de säger, orkar inte grubbla mer på det.

Tisdag

Ibland kan jag sitta och fundra hur länge som helst på en passande rubrik men brukar nästan aldrig komma på nåt bra haha, som idag då!!
Dagen började med att jag fick ett väldigt oro väckande sms, pratade sedan med frida och fick höra att de fått åkt ambulans in med lilla alvin igår natt:(:( Har pratat lite mer med henne och nu mår Alvin bättre (tack och lov) och det lutar åt att det var krupp lilla killen fått:( Tänker på er gumman och hoppas ni får komma hem snart från sjukhuset:)

Annars så har jag och isabelle vart ut och gått med josefine, dryg rocco va med också! Va förbi skolan, de sa att jag skulle höra med masen i fagersta om jag kanske kan validera praktiken på kursen´funktionshinder och handikapp, tror inte dte men kan vara värt att höra, lärarna tyckte jag skulle berätta min situation och berätta att jag inte vill lämna bort isabelle sen så mycket! Om jag inte fick ta bort praktiken så kanske jag inte behövde göra hela den, mindre timmar alltså!

Pratade med studievägledaren och fick veta att jag måste söka som alla andra till hösten fastän jag redan läst 2 av 3 terminer, knäppt men bara att gilla läget! Ska iallfall boka möte med henne i april/maj och skriva ansökan!!

Isabelle ligger och sprattlar under babygymmet, det bara smattrar iallting där, sneglar lite på norska unga mödrar, första gången jag ser det, de verkar lite vad ska jag säga "bortskämda"!

 <3


ska prata med syrran nu via skype:)



Goderafton

Idag vart jag, isabelle och rocco ensamma igen, saknar älskling en massa men är glad att jag fick ha han hemma i över 3 veckor:) Va upp med älskling imorse och gjorde omelett till han då han börjat med atkins idag igen, han har haft ett uppehåll över jul, shit vilken effektiv diet, 9 kg gick han ner på mindre än 3 veckor!! Fast en annan går ner fastän man äter vad man vill, undrar hur det kommer gå se när jag slutar amma, kommer gå käpprätt upp:P

Vi sov till 11, va vaken till 12 sen sov vi "middag" till 15 ungefär, sen har vi spenderat resten av dagen i sängen, tog upp skruttis plast babugym och hon har vart skit nöjd med att ligga undre dte och se på tv:) Det är nog det allra bästa med att vara mamma ledig att bara ligga i sängen i pyjamasen hela dagen och mysa med sin bäbis:)

Idag va det äntligen lite "varmare"  ute så jag kunde ut och gå en sväng med isabelle och rocco, tycker ju så synd om rocco, men imorrn har jag lovat han att det ska bli långpromenad:)

Isabelle ligger och gör nå små gnällaktiga ljud, en rund boll i gymmet vill inte som hon, den glider bara iväg när hon ska ta tag i den:P

Älskling visade igår hur han kommit på hur isabelle vill sitta i knät, dte var så kul för han visade hur man inte får göra för få började hon smågnälla direkt:P:P Kan säga att den där lilla damen har en bestämd vilja och vet precis vad hon vill, REDAN:P

Har börjat fundera lite smått om hur det ska bli med skolan i höst, har lite dåligt samvete att sätta isabelle på dagis när hon är så liten, hon är väl 11 månader när jag börjar men jag tror jag kommit på en lösning, av erfarenhet har vi varit i skolan högst 1 gång i veckan och dte är ju inte så farligt för henne att vara på dagis och så har jag nog bestämt mig att välja bort en kurs som jag velat läst som innehåller praktik så jag slipper praktik, eventuellt kan jag läsa de kursen när hon är äldre men dte viktigaste är att jag blir färigutbildad så snabbt som möjligt, och får jag inge jobb när jag är klar kommer jag ju ha kvar lite mamma dagar också så det är ju bra:) Men det är ju ett bra tag kvar men jag vill förebereda mig så allt blir så bra som möjligt för isabelle!

Trodde seriöst att jag hade fått tinnitus i helgen:P Dammsög övervåningen och dammsugaren vi har där är liten men man ska inte låta sig luras av storleken för den låter som 10 vanliga dammsugor, iallfall så vart dte som lock för örorna efetr jag dammsugit och när vi la oss började det susa, låg och svor över dammsugarn då men dte gick över, tur för den:P


Tror isabelle tröttnade nu på att hon inte fick tag på kulan så hon somnade under gymmet:P Tröttsamt att aldrig vara still:P



 

 beställt förstoring på det här kortet så nån nytta har man gjort idag:) Älskling ska svänga förbi ikea på hemvägen på torsdag och köpa ek ram till den och matstol till isabelle:)

Jo just ja jag fick ett jättefint spjälskydd av frida idag, rosa, och jätte fina mjuka filtar:):) Tusen tack:):)



Host host

Det är så det låter här hemma, både jag och isabelle hostar, mest hon, hon hostar så hon nästan spyr stackarn, hon hostade hela natten och vart ledsen nästan varje gång och snoret rinner på henne som aldrig förr, skulle byta med henne för akkt i världen, man ligger och sover och sover med ett vaket öra om man säger så!

Igår var josefine och hennes kille som också heter micke här, vi åt taco paj och kollade på fil, spelade sex boost and rock`n roll men gav upp ganska snabbt, jävla skit spel!! Vi hade väldigt mycket gemensamt med dom så dte vart en siper lyckad kväll:)

Idag kom sofia, johan och alexander hit och hälsade på, alltid lika kul att träffa dom:)

hinner inte skriva nåt mer, isabelle vaknade precis och är helt hysterisk, hon får inte sova längre stunder då hostan blir värre när hon ligger ner... <3

Rätta mig själv:)

Jag måste nog rätta mig själv då mitt förra inlägg upprört så många:) Ni är jättegulliga men jag vet att jag är super dålig på att formulera mig, typ skit kass:P

Det jag ville få fram i förra inlägget var inte det att jag blir irreterad att folk säger att isabelle är tjock utan de att folk ska berätta för mig att folk i sin tur sagt det! Jag är absolut inte arg om folk sagt det, dom har säkert inte sagt det i en elak ton! Det var det jag var irreterad över, jag orkar inte höra att det helt enkelt för det startar bara nåt onödigt och negativt när det från början säkert inte ens var illa menat:) Jag vet ju själv hur jag är, en fjäder blir lätt en höna, och vi tjejer är ganska så duktiga på att vända våra kappor efter vinden beroende på vem vi pratar med:)

Vi säger att nån sagt tex att isabelle är tjock och de har pratat om att det är gulligt eller dylikt när bäbisar är tjocka och har hull och så går ordet vidare sen när det ska fram till vederbörande så blir tonläget att konversationen varit klankande/negativ, beroende på vem som berättar och vem som hör och beroende på vad den som berättar vill få ut av att berätta:) Svårt att förklara hur jag menar men jag gjorde mitt bästa:) Lite som viskleken när man sitter i en ring och ska berätta en mening, meningen låter ju aldrig samma när den gått laget runt:):)

Jag tänker inte låtsas att jag är nån ängel och aldrig säger nåt om nån eller säga att jag inte överdriver, jag tycker själv det är kul att skvallra och prata med mina tjejkompisar om allt och inget, sen får man ibland äta upp det man sagt, och då är det oftast inte lika kul som den gången man suttit med sin kompis och pratat:P






Jag bryr mig inte:)

Ska bara klargöra en sak för nu börjar jag bli irretarad, om folk tror att jag skulle bli sur/ sårad eller vad nu folk vill få fram med att skvallra och hålla på och säga att den och den har sagt att min tre månaders lilla bebis är tjock och sen väntar sig en reaktion från mig får nog leta vidare!!!!

JAG BRYR MIG INTE, OKEJ!

Jag ser det mer som en komplimang när folk säger till mig att hon är knubbig, hon är ju det, varför skulle jag se det som något negativt, hon är för fan tre månader och att har bebis valkar som för mig betyder att hon får tillräckligt med mat! Så knappast nåt jag skulle bli sur över:D

Nog om det nu:P
Febern lyste med sin frånvaro idag, skööönt men isabelle tog nog igen sig ganska hårt då hon sovit från och till hela dagen! Älskling och jag har sett på 2012, bra film men tror den skulle vara ännu bättre att se på bio!! Sen såg vi sista gudfadern filmen, ännu krångligare än hänga med på men bra den också:)

Imorrn ska älskling åka och hämta lister till vårt sovrum och isabelles rum, jag och isabelle håller oss inne tills nordpolen kylan avtagit, eller som de skriver på text tv till det blivit "normala" temperaturer i helgen! Till och med rocco tycker dte är kallt, han vill inte gå i snö som ingen gått i, han går i mina fotspår och när han ska lämna de så ser man på hanatt det är kallt och gör ont:(

Vet inte om jag berättat det tidigare men i sommar så måste vi måla om huset då gamla färgen är så dålig att man ser igenom kvistar och dylikt men vi har inte bestämt än i vilken färg, jag vill helst ha ett vitt hus med mörkbruna/svarta knutar, men grannarna har vitt hus och älskling säger att dte blir för mycket jobb! Funderar lite på gråblått med mörkare blågråare runt fönstren, förslag tack, mint grönt är ju fint också och beige, vi vill ju att nya färgen ska höja husets värde om vi skulle vilja sälja det!! Har ni nån favvo färg på hus?

Batterina i våra hemma telefoner är skit dåliga så ifall det inte går att ringa oss så vet ni varför, när man laddar de fullt så håller de inte ens en dag längre!

Vad skönt dte är att skriva av sig, när man skrivit klart har man nästan glömt varför man va irreterad och vill nästan inte publicera det för saken man va irreterad över mest känns löjlig men jag brukar alltid publicera ändå:P:P



Slänger upp lite mobilkort





kommer knappt ihåg att isabelle hade mer hår när hon var pytte och att håret var mycket mörkare, från mörk bruna ögon och mörkt "längre" hår till blondt hår(om man nu kan kalla de få hårstråna hår:P) och blåa ögon! Och jag som trott att hon skulle få älsklings gröna ögon, men än är det inte för sent:)

svårt att föreställa sig att hon vart sådär liten???

Älskar er två över allt<3

Helomvändning

Sitter uppe och väntar på final matchen mellan usa och canada, inte för att jag är särskilt intresserad men är inge trött så då kan jag lika väl va uppe med älskling:P

På eftermiddagen fick skruttis feber igen, inte lika hög, men man kan aldrig märka på henne att hon är sjuk, ho är super glad hela tiden, skrattar och ler konstant! Hon har verkligen gjort en helomvändning sen i fredags kväll, från att ha grinat minst 20 gånger per dag utan att överdriva och grta typ varje kväll så är hon glad hela dagarna, hon har gråtit max 2 gånger per dag de senaste dagarna, idag har hon varit glad sen hon vaknade, hon skrattade till och med när jag använde näs fridan på henne och nässpray och det är dte värsta hon vet, hon brukar gallskika!

Undrar om dte kan bero på att jag börjat trycka hennes lår mot magen så hon fiser, fridahar lärt mig det! Eller om dte har och göra med att hon är över 3 månader nu, igår så trodde vi att hon var så glad för att hon var flummig när hon hade feber men likadan när febern försvann:) Bara att hålla tummarna att detta håller i sig:):) Då kanske man kan åka hem till folk lite mer, tycker det är jätte jobbigt at va hemma hos andra och hon blir jätte ledsen, man vil ju inte sitta med tutten framme hos folk en hel kväll:)

Hon sket ner migidag ocks:P:P Skulle byta blöja då skiter och kissar hon först ner skötbordet, se jnärjag ska börja ta reda å det skjuter hon bokstavligt talat ut skit på mig:P:P Älskling höll på att skratta på sig!!

Vi har sett Gudfadern 2 också lite svårare att hönga med på men jätte bra den med:) Nu är det bra kallt ute, över 20 minus, det gör seriöst ont i hela näsan när man gpr ut, bara ilar! Det ska väl bli26 minus imorrn har jag för mig!!!!!

Älskling har hållt på att kaga sitt x box 360 nu hur länge som helst, han har prövat ALLT och idag kom han på lr han såg på nätet att man kan stoppa in dte i ugnen, ja dte är sant, då skadet funka sen, jo tjena, närälskling skulle ta ut det ur ugnen tog det eld så nu är det helt förstört och längt, ett x box för flera tusen, och så har han betalat 2000 fr chipp till det också, snakka om att kasta pengarna  sjön lr ska jag säga ugnen:P:P

helt slut var lillpluttan här

skruttis var väldigt skeptisk till vattnet!
å in i munnen



<3

<3 <3

bye bye x box, tur att han både playstation 3, wii och vanligt x box annars hade han nog gått under:P spelnörden nr 1:)<3

Bättre

Idag mår vi bättre och framförallt så har skruttis feber försvunnit, det gjorde den inatt, gissa om jag vart överlycklig:) Älskling och jag håller på att kika på gudfadern filmerna,konstigt att man inte sett de förrut, ettan avklarad, riktigt bra:) Så mysigt att kura ihop sig i soffan allihopa under filtar<3<3

Älskling och skruttis i mitt hjärta<3<3




Sjuklingar

Har inte skrivit för jag har varit/är sjuk, och nu har isabelle också blivit sjuk, fökyld:(
Hon hostar litegrann och snorar lite men har fått feber nu också:(:( Stackars mammas hjärta, ringde sjukvårdsupplysningen och de gav oss massa bra råd, så länge hon inte blir hängig och så så var dte ingen fara, och hon är mestadels glad,s over, kissar och äter så det är bra:) Men dte är så synd om hgenne för vi skulle försöka låta bli att ge henne alvedon så kroppens immunförsvar får ta hand om dte själv och hålla henne sval, men iblnad fryser hon så mycket att hon blir knottrig överallt:(

Ska gå och tempa henne nu, sist hade hon 38,8, från att ha 37,1 imorse:(

Trodde aldrig jag skulle få sån panik i hela kroppen den dagen hon skulle bli förkyld,få feber, vill bara gråta men måste föröska vara normal för hennes skull annars känner hon bara av min oro!

Mammas älskade älskade lilla hjärta:)

010?

ÄR det 010 man ska säga nu lr är det bara jag som säger så:) Ville bara önska alla gott nytt år, uppdaterar imorgon då älskling ska på innebandy turnering och jag och isabelle inte har nåt att göra:)
Hade ett jätte underbart nyår med goda vänner och min lilla familj<3<3









50 % mamma + 50 % pappa= 100% perfekt<3





förresten ta det lugnt alla på vägarna, höll på att gå illa för oss idag, tur att älskling körde, en kvart-20 min senare låg det en bil i diket på samma ställe som vi höll på att köra av:( ni kan ju gissa om jag blivit ännu räddare nu...




RSS 2.0