To be continued...

Ska ta mig tid imorrn och blogga på riktigt med bilder och så, om inte imorrn så blir de garanterat på onsdag.. har haft fullt upp och måste plugga nu! fyllde år i fredags och har haft folk här hela helgen, i söndags hälsade vi på hemma hos fam Sjöstrand/Persson och jag fick snusa nya underbara tillskottet Wilmer, så liten och så otroligt söt:) Isabelle vaknade nyss när jag ringde älskling, hon skulle såklart prata med han och nu vill hon inte sova, skam den som ger sig:P

Hörs mer imorrn:D

Hej hej

Istället för att svara er alla typ samma svar skriver jag det här istället, tack för er omtanke:)

Vi fick som sagt åka hem, det enda de gjorde i Västerås va att kolla vikt (10,2 g) och temp (37,2) och sen efetr flera timmars väntande pga av många akutfall kollade doktorn på henen som tyckte hon var så frisk, framåt och charmig:) Han gjorde inget spec, frågade oss lite om hennes utveckling och hur hon gör när hon "himlar med ögonen", han typ kollade mer så hon var med, och det är hon ju verkligen, en smart liten dam:D Sen fick vi åka hem och ska vänta på remiss!

Vilken dag det var, började med samtal till bvc, fick komma ner och träffa barnläkaren som gjorda standard koll på henne, sen skulle dom ringa Västerås och se om ja skulle få remiss! När ja hör remiss tänker jag, inom några veckor tid!! Sen blir ja och isabelle inropade igen och dom säger, åk hem nu och packa och ät sen åker ni till Västerås Akutmottagning för barn, i detta skede får jag panik och hör knappt vad de säger! Tårarna skär innanför ögat, hör nåt om EEG, kolla hjärnan, massa prover, ja ni förstår själva! Vi skulle tidigast få pka hem dagen efetr enligt dom! PANIK! Vad är det som dom tror är fel börjar det snurra och hur ska jag ta oss dit i mitt tillstånd! Vägrar köra men kommer på sjukresa! Iallfall så bryter ja ihop utanför och ringer älskling, får först inte tag på han men skickar sms och han ringer upp, får fram mellan gråten det jag uppfattade från dom, kolla hjärnan!!

Skrämde nog slag på han med! Försöker få tag på mamam, nån måste köra, älskling ringer sin mamma som åker direkt från jobbet! Väl hemma kommer Jossan också i panik, har då lugnat ner mig, älskling hade precis ringt och sagt att han åker när som helst från Stockholm, skulle få skjuts av en arbetskompis då jag hade ena bilen och den andra stod i Avesta! Jag, Isabelel och svärmor kommer iväg efter en stund iallfall och kommer fram nån minut innan älskling! Sen bestod kvällen bara av vänta, mc, D, busa med en väldigt busig och uttrkad Isabelle:)

Tyckte de i Norberg skrämde upp mig och oss lite väl, varken prover eller EEG gjordes då, men bra att de tar saker på allvar såklart, de har nog fått mycket skit efetrsom de ofta skickat hem sjuka barn och sagt att de e ingen fara, det är Norbergs BVC´s motto, det är normalt! Därför jag vart extra skärrad!

Doktorn var väldigt lugnande också, och sa att det värsta det kunde vara är epilepsi och det är så bra behandlingar idag att man behöver ibland inte ens behandla det, SKÖNT ATT HÖRA, är det ticks skulle hon växa ifrån det! Men oros känslan e inte borta, räknar de gånger hon gör sådär med ögonen per dag och som förälder rannsaker man sig själv kan jag lova, det gör vi båda här hemma!! Hr vi gjort nåt fel, har hon fått kolla för mycket på tv, leker vi för lite med henne, älskling sa idag tom att det kanske knäpps för mycket kort på henne med blixten, ja ni hör, fastän vi vet att skulle hon ha epilepsi och ticks så är dte nog inte vårt fel, men man får sig en tankeställare! Jag låter henne inte ha napp mer heller förutom när hon sover och kolla på teletubbies det får hon inte heller, hon vill ju så gärna stå framför tv´n och det känns inge bra och när hon har napp blir hon mindre pratig, såklart, lite svårt att prata med napp i munnen och mer osocial lr vad jag ska säga!

Jag älskar dne där lilla damen av varje liten cell i min kropp och skulle göra precis vad som helst för henne, vad som helst, hon är mitt allt, mitt liv<3

Nu ska vi kolla på film, skriver mer en annan dag:)

Va inne fem min hos läkaren, han tyckte ho...

Va inne fem min hos läkaren, han tyckte hon såg så frisk ut så vi fick åka hem och få remiss om EEG, och blir det inte värre skulle vi vänta på remissen! Det värsta det kunde vara är epilepsi, annars ticks bara, skönt:) mitt lilla hjärta:)


Är på väg till Västerås barnakut! Ringde B...

Är på väg till Västerås barnakut! Ringde BVC om det hon gör med ögonen, fick komma ner och träffa en barnläkare! Hon ringde Västerås och nu är vi på väg dit! Svärmor som kör och älskling är på väg från Stockholm! Håll tummarna nu! Bröt ihop totalt utanför BVC! Vi blir kvar över natten till att börja med, dom ska ta prover idag och nog EEG imorrn, alltså mäta hjärnaktiviteten! Min älskade lilla skrutt, mitt allt!!


himlar era barn okontrollerat med ögonen??...

himlar era barn okontrollerat med ögonen?? Isabelle har börjat typ "himla" okontrollerat med ögonen, tittar upp med båda eller snett upp och ser "bortkommen" ut i 1-2 sek! Typ som när man ser på film aldelles innan de ska svimma!! Är lite orolig även om ja vet barn inte kan kontrollera synen förrän de är flera år!! Ska ringa BVC imorrn! Hon förser nog mest när hon är trött/nyvaken!


De verkar ju funka:)!! Drömde inatt förres...

De verkar ju funka:)!! Drömde inatt förresten att ja kommer få en pojk, vägde 5 gram mindre än Isabelle, alltså 2975gram och 3240gram på en och samma gång:P kul att spara och se om de blir lite rätt sen eller helt galet!!!:) drömde att isabelle va en pojk dagen innan könsul så där stämde det inte alls!!:)


testar att sms blogga!! Om man har Telias ...

testar att sms blogga!! Om man har Telias abonnemang med gratis sms kostar detta extra endå?? Nån som vet!


11 dagar....

jepp i så många dagar ska jag, Isabelle och Rocco va ensamma utan pappan i huset! Han fick lov att jobba helg, tycker väldigt mycket synd om mig själv, men skäms att säga det! Det är ju inte jag som ska upp och börja jobba kl 07 och sluta 19 i elva dagar i sträck, och det är inte jag som måste vara utan skrutt i elva dagar! En dag i taget helt enkelt:) Tror jag enbart varit ifrån han 9 eller högst 10 dagar förrut, men som tur rullar dagarna på!

I helgen ska jag och skruttis köpa godis, skruttis ska få hon också sen ska vi mysa ner oss i soffan framför en disney film, om jag får bestämma:P

Idag har Jossan hållt oss s'llskap, vi va ute och snubblade runt i isen och vattenpölarna och lagade hemmagjord pizza och glodde på film, är så tacksam att jag har dig gumman<3

Imorrn börjar skolan, efter första introt ska ja, isabelle och jossan till linda sen ska vi alla äta på kina innan det är dags för intro nr 2! Kännert ingen skollust alls nu, vill bara bli klar, men så är det väl i början!

Stort grattis till alla som blivit föräldrar, bara flyger ut bebisar nu<3 Väntar otåligt på sms från Sofia att det är dags eller klart:D 2 ½ vecka tills vi ska på köns ul:D:D Vad tror ni det blir denna gång, lutar som sagt mer åt att jag tror pojk denna gång men e inte säker!

Denna gång kommer de bli extra kul med saker, jag ska köpa det jag verkligen vill ha, med isabelle va det mycket budget förutom vagnen, köpte babyskyddet av kompisar, fick babygymmet, köpte den billigaste babysittern jag hittade och vi fick ett extra, ja la mest pengar på små prylar men om älskling får bestämma så blir de inga mer barn sen så då vill jag inte känna att "åhh det där hade jag velat haft",!!

Dessa har vi båda fastnat för, vi måste bara veta vilken färg vi ska ta, gillar dom för dom var så annorlunda och de har vibration, musik, hjärtslags ljud mm.

 Denna måste vi ha, en Britax Baby Safe, egentligen vill ja ha Akta Graco igen men denna kan vi ha på vagnen!

 

Min vagn har kommit i nya fäger utomlands, och ny färg på chassit, riktigt snygg enligt mig som både passar tjej och kille, hoppas underdelen i lila kommer till Sverige snart, då blir dte nog lila under istället för svart, eller blir det kanske för rörigt?

 Magen för några dagar sen, snart halvtid<3

 Isabelle och Alvin busar:)

 :)

 Sätta på sig mössan själv e kul, sen om den hamnar rätt är inte det viktiga:)

-----------------------------GNÄLLL KOMMER--------------------------------

Vill ni slippa höra, tryck på krysset uppe i högra hörnet! Gick precis ut på skolmaile, TUR! Kursen som börjar 09 imorgon bitti är inställd, HELT, ingen lärare! FAN, att dte ska krångla nu, min sista termin, man kunde läsa på distans om man kontaktade dom, får väl göra det imorrn bitti, ingen studieförsäkran har de skickat in heller till CSN så inge studiebidrag!! Tur att jag hade några mamma dagar kvar för betala mina egna räkningar tillåter jag då aldrig älskling betala, rätt ska vara rätt! Han betalar nog mycket! Nog gnäll nu:)

När man ser alla nykläckta bebisar blir man något bebissugen:) Man glömmer så fort hur små de var, Isabelle har alltid vart såhär stor som hon är nu i mina ögon, kan seriöst knappt förstå att hon vart en liten plutt!

 Min lilla plutt, lika underbart söt då som nu, mammas absoluta allt och solstråle:)

Har smått börjat fått samamndragningar igen, lika tidigt som med Isabelle men denna graviditet tänker jag inte oroa mig halva tiden för att få ett prematur barn, med facit i hand så kom Isabelle inte ut tidigare än 1 dag fast jag hade väldigt många och tidiga sammandragningar, jag vet mina begränsningar nu!:)

Skruttis fick förresten för sig att bli ett vakna tidigt vid fem barn i två dagar, somnade iförsig om vid sju men de va faktiskt lite mysigt för hon var så jäkla go när hon vaknade! Näthet, närhet vad dte hon ville ha, hon som annars inte ligger i vår säng och bara gosar skulle ligga sånära mig dte gick, borrade ner huvudet i halsvecket och vart så lycklig att hon bara log och log, då spelar det helt plötsligt ingen roll vad klockan var:)


Skule lagt mig tidigt men som vanligt blev de inte som man tänkt sig, och tur är väl det ibland;) Fortsatt trevlig vecka allesammans om ja inte skriver mer:)


Vi har förretsen hittat denna till skrutt, ska beställa denna samtidgt som babysittern, som en liten karusell som snurrra, gungar, spelar musik:)På tiden...

På tiden att skolan tillsatte en lärare på mina kurser, börjar iallfall den 18, skönt!!

Ingen har väl missat "värmen" ute, januari liksom, man får ju vårkänslor, men ska inte jan/feb va de kallaste månaderna, jaja jag klagar då inte:)
Skiter i dravlet denna gång och bjuder på lite bilder istället på the one and only skruttis<3

 efter playdaten förra veckan var hon ganska trött och ville sova på huk när vi kom in:)

 <3

En kompis är i giftas tankar så vi har spenderat många timmar med att leta klänningar, hittade en sida med under chiffong klänningar men som också hade "vanliga" ursnygga klänningar som tyvärr inte skickas hit, dessa tre klänningar var bara på första sidan, fanns så många fina så man tappa hakan många gånger!!!

http://www.bestbridalprices.com/

Nu e batteriet snart slut i datorn så jag ska kolla klart på Top model äta mina lakris nappar och dricka lite trocadero:D

Rul

Updaterar lite snabbt för er som är nyfikna hur det gick i fredags!
Vi var ju som sagt på rutin ultraljudet och allt såg jätte bra ut, denna gång fick vi en jätte gullig dam som utförde ultraljudet och som berättade väldigt bra! Hon sa att jag var så lätt att kolla på så hon kunde tex se med säkerhet att bebisen inte hade gomspalt och så vidare:) Var mer nervös denna gång än med isabelle, man vet ju aldrig!
Så de sekunderna när hon undresökte hjärnan, ryggraden, magsäcken, hjärtat osv och inte sa nåt var HELL, dom sekunderna blir så jäkla långa! Men som sagt allt såg jätte bra ut:)

Det som var helt annorlunda denna gpngen var att jag kände många av sparkarna jag såg på skärmen, det vart mer verkligt då än med Isabelle då jag såg hur hon sparkade men inte uppfattade det! Hade precis som jag trott moderkakan i bakvägg, därför jag kan se och känna så tidigt, för känna det gör jag nu hela tiden, trodde Isabelle va vild i magen, nja denna slår nog det:P

Vi fick ju inte veta vad det blir mn ska ringa Sibylle kliniken imorrn och boka tid för könsultraljud, ska ta en tid så snabbt jag får, måste veta!!

Efter ultraljudet åt vi på tacostället som är helt underbart på Erikslund, så trevlig personal och god mat, sen gjorde vi Erikslund! Hittade en kameraväska som vi va ute efter! Bilder kommer i veckan, har inte riktigt tid nu med en liten ligist som river ut sina Teletubbies filmer!!

Hoppas alla haft en underbar helg:)Köpte fem bilder men hon va så gullig så vi fick två på köpet, älskling tror att det var för att vi inte tjatade om könet, som jag tänkt:P

Fick förretsen nytt bf, som jag anat, 13 juni, är alltså tillbaka på 17+5 idag:)

Gott nytt år:)

Då är julen förbi, stressen över och klapparna öppna, och syster kom och åkte:( Min syster kom förra torsdagen och åkte sen på lördag förmiddag, som jag hade saknat henne! Och det är ju inte vilken syster som helst utan världens bästa syster och moster:) Skulle ljuga för mig själv om jag inte nånstans inom önskade att Isabelle också får en syster, det är ett speciellt band, tänk vad nytta de skulle ha av varandra, självklart spelar könet ingen roll men ändå:) Isabelle fick så fina prsenter av min syrra, hon kan det där med att hitta "speciella" saker, tusen tack, och tack till er andra för alla super fina julklappar:) Har inte knäppt på riktigt allt men en del kan ni få se:)

 Direkt när hon såg att det var en pulka skulle hon in i paketet:)

       Kolla in vilken fin tavla Mickes lillasyster gjort föreställande Isabelel såklart:D:D

       

 Skorna som Charlotte köpt är bara för söta, nya favoriterna:) Som sagt det fattas kort på en del, ska hitta dom och knäppa på med:)

 Fastän vi sagt ifrån oss julklappar så fick vi lite, bland annat en ny kaffebryggare:)

 Gissa om jag vart glad när vi åkte in på mellandags rean, exakt sånna gardiner jag tok letat efter hittade jag på åhlens för endast 160 kr paret:D:D Det gjorde hela min dag, hittade även termo byxor till isabelles nya jacka för halva priset:)

Här e kameran vi beställt, som inte kommit än:(:( 2-4 arbetsdagar stod det och vi beställde förra söndagen. har förståelse att dte tar extra tid över nyår men den har fortfarande inte kommit längre än til posten:/ Den andra kameran vart ju lagad men vissa bilder blir jätte suddiga nu! fick lov att beställa en egen extern hårdisk då älskling gnäller att mina bilder tar upp för mycket plats, hmm vad menar han:P Han tycker att dte är onödigt att jag knäpper 10 bilder som är typ exakt lika på Isabelle, men jag har bättrat mig!

självklart blev det en rosa rackare, det är ju faktiskt bara jag som ska ha den till mina bilder, 1 tb så det borde ju räcka gott och väl:)

På fredagär det äntligen dax för ultraljud:D Och nästa vecka börjar allvaret igen skolan, sista terminenIdag drog vi till badhuset med Jossan, Felicia och Elton, Isabelle va först lite trött och väldigt skeptiskt, klängde på mig som en apunge sen vart hon sig själv och härjjade på som vanligt, men vi vart helt slut båda två och sov till kl 17 när vi kom  hem, gissa vem som är vaken nu tack vare det:P

Sover Isabelle mer än 1 gång på 30-40 min på fm så somnar hon sent, annars sover hon mellan 19/20 till 08/09 nuförtiden, när jag läser på fb om alla barn som vaknar 06 och tidgare kallar jag detta lite smålyx:P

Hade förresten galen ångest inför vägning efter julen, men har fortfarande bara gått upp 2 kg från start:D Och är då ändå i v 17+5 så det är ganska bra, fast då har jag inte vågat vägt mig efter nyår, ursch vad jag mår dåligt över mig själv, bokstavligen tryckt i mig skit!! slut på det efetr denna godis påse är slut;) Kollade på bilder som var tagma två veckor efter isabelle föddes och shit vad smal jag var, startade inte på den vikten, gick ju ner till 48 kg och upp till 52-53 efter jag slutade amma, är iallfall uppe i 55,3 kg nu för den som är intreserad:P

Ähh nu babblar jag bara, ska ringa älskling och äta upp godiset så det tar slut nångång sen sova lr nåt:D

       

 Som sagt vissa bilder blir väldigt suddiga  FÖRRESTEN SER NI MIN HEADER????????????? DET GÖR INTE JAG!
RSS 2.0