Julklapps shopping

Jossan, jag och flickorna drog iväg till Västerås idag för att hitta julklappar, lättare sagt än gjort! Köket Isabelle ska få tog slut på blåelefant så de har ja fått tok letat efter, fick till slut tag på det på inreda.com! Vi är praktiska i år och ger Bianca en tripp trapp stol, en lila som Isabelle har:) sen hitta ja bara nå små grejer till flickorna..


Liten klängapa

Jepp min lilla Bianca är en riktig liten klängapa, min älskade lilla klängapa:) hon är så jäkla mammig, bara jag som får hålla henne en längre stund, och vi som tänkt gått på bio och äta ute på lördag, ja och älskling alltså! Vi firar 7 år som förlovade den 28:e, men vet inte om ja kan va ifrån henne eller hon mig...

Men ack så mysig det är när hon vill va nära hela tiden:)


Vilka skor har ni?

Vad har ni för vinterskor till era små? Isabelle kan ha alla från förra året utom ett par men i år vill vi ha ett par rejäla som hon kan leka i utan att bli fryssen! Kavat är ju det man hört mest om och jag har hittat två fina, dom med högre skaft är från 24 och Isabelle har 22/23, men hur är kavat i storleken, köper ja 24 kan hon ha en socka i och troligen ha dem nästa år också!


Inte vilken dag som helst!

Tror ni jag kunde sova igår då?? Felicia är så jäkla grym och skickade sms typ en kvart innan lilltösen va ute:D somnade till lite sen vaknade kg och hade fått ett mms på den underbara lilla tösen:) stort grattis hörrni, och jag var då inte långt ifrån med viktgissningen:D 37 ynka gram ifrån och prickade in längden:D

Ser fram emot att få träffa er och henne framförallt;)

En perfekt dag att födas på förövrigt, det är världens bästa storasyster födelsedag också, och även min pappas födelsedag! Inte nog med det, tog mitt körkort för 5 år sen idag oxå!! 5 hela år och inte en bot:P

Lägger upp en bild på lilla sötnosen, hoppas de går bra flisan att ja gör de;)


Fina vän:)

I detta nu är min söta vän Felicia och Jonas på förlossningen i Falun och är snart 2 barnsföräldrar och snart är Elton storebror!!:) sitter på helspänn och väntar på att få höra nåt, inte fått nåt sms på ett tag så det är nog nära nu! kommer börja böla, åh det är så underbart:) snart är lilla Vienna här:) gissar att hon väger 2888 gram och är 48, får se om ja träffar rätt:) lycka till nu gumman, du kommer klara det galant som sist!!:)


Er skall jag älska...

tills all oändlighet och sen lite till...:) älskade ungar ni förgyller hela min tillvaro, störst av allt är att vara er mamma!


Inte igår...

Godmorgon, ska strax pallra oss upp och äta lite frukost! Idag skulle vi egentligen åkt till Västerås och till läkaren med Isabelle. Men hon är sjuk, alltså läkaren, lite surt då Jossan tagit ledigt för att följa. Men vi åker över till Hedemora och äter på mc'D istället:)

Vi skulle till läkaren på uppföljningsamtal efter de senaste EEG och träffen med ögonläkaren! Hon har som tur är nästan slutat "himla" med ögonen, sett det tre gånger på flera flera månader:)

I helgen slipade/spacklade vi väggarna för fjärde gången, grundmålat väggarna och slipar och målat dörrlister! Jäklar vad "gula" dörrarna vart nu, och dom är i så dålig skick så vi köper nya och fräscha nere:)

Älskling är nere i Trollhättan den här veckan, de tog dom 10 h att åka dit igår, en skaplig omväg via Stockholm för att hämta verktyg gjorde att de tog sån tid!
Dom ska ha fått ett riktigt snuskboende, stackarna!

Funderar på att smyga ner medan Bianca sover än och äta frukost ensam med den stora tjejen så hon får lite ensam tid med mig:)


Så otroligt lyckad barnträff:D

I lördags styrde vi kosan mot Hedemora där Veronica och Emma fixt en barnträff:) satan va kul det var, massa barn och mammor:) Isabelle var så nöjd och älskade bollhavet och det lilla köket! Goodie bagen var kanon, massa bra saker! Tusen tack tjejer, det gjorde ni jäkligt bra! slänger upp bilder nån dag, har tyvärr inga på telefonen..

Börjar bli ganska påfrestande att leva i detta kaos, vi måste ju renovera pö om pö och jag som hatar stök blir lite nervklen men snart så:)! I helgen ska vi måla väggarna nere, måste göra det innan tapetsering för att se eventuella ojämnheter! Slipade de spacklade partierna igår när Bianca sov!

Bianca fick 5 månaders sprutorna igår, lilla hjärtat skrek helt hysterisk först:( och Bvc Barbro vart hon livrädd för, kommit in i blyg perioden tror ja! Fast sen va hon super glad hela dagen/kvällen! Hon började igår med att lipa, spott och greja med tungan så nya ljud kommer fram, såå söt:)

Börjat fundera ut julklappar, eftersom Bianca får så mycket efter Isabelle har vi bestämt att köpa en tripp trapp stol till henne också, hon får också en lila:) till Isabelle blir det duplo och troligen ett kök från blåelefant, galet fina saker där:)

På farsdag lät vi älskling sova och kom upp med frukost på sängen, han fick även en liten sten där det står pappa <3!

Om ett tag kommer mamma hit, ska väl röjja upp lite innan:)


Passa på...

Inte ofta halens har 50% på en vara som ellos men just nu har dom det och gratis frakt så passa på hörrni:) klickade nyss hem denna snygga Nike dress för endast 399:-, vilket kap va:) erbjudande koden är 7185...ville egentligen ha en super snygg grå/rosa adidas dress men den fanns bara i större storlekar! Apropå kap ni har väl inte missat elgigantens erbjudande, en tassimo kaffemaskin för 499:) älskling kom hem med en svart och en jäkla massa kapslar, återkommer om det går att dricka;)


Äkta kärlek


Bra service!!!

Jollyroom.se har sjukt bra service!! Fick åkpåsen förra veckan, snabb leverans! Men upptäckte en liten "rispa" i tyget, hatar sånt, efter mail kontakt skickade ja tillbaka den samma dag, i torsdags alltså och idag redan har ja fått den nya:D De kallar jag service!!


Fem månaders tjejen

<3


Planera in i minsta detalj...

För att kunna komma iväg i tid måste allt klaffa, kläder ligga framme, lunchen va gjord, duschen tagen kvällen innan osv! Satte Isabelle bak i vagnen så ja bara kan klicka loss den delen och gå när hon är lämnad! Med två och fler barn måste planering ske vilket i vissa fall inte är min grej! Man måste även räkna in oförutsägbara bajsblöjor, nerkladdning och byte av kläder! Att hunden ska ut och ha medicin/mat varje morgon ska också finnas med i tids planen!
Idag har de mesta klaffat och jag har hunnit fixa håret till och med och är inte allt för sen!

Så alla ni som har ett barn och gnäller att ni inte hinner nåt kan ja meddela att ett barn är som dag och natt mot två, kan tänka tillbaka och småle när jag tänker på att jag knappt kunde laga mat när Isabelle va bebis!! Nu lagar man mat, städar och ammar SAMTIDIGT! Men vet ni jag skulle aldrig nånsin byta bort det, mina barn är mitt liv och jag skulle ja allt för dom för att va förälder är världens bästa "jobb":)
Att vakna varje morgon och se dessa underbara ansikten slår allt, ett enda leende eller puss kan sudda ut en hel dag av stress! Älskade underbara ungar, är så lyckligt lottad att ha er och jag älskar er mer än rymden är stor <3

Säkert massa stavfel men går och bloggar samtidigt, är hos Jossan strax:)


Bianca 5 månader

Idag är min lilla tjej 5 månader "gammal" uj uj vad tiden gått fort sen lilla du kom! Hon utvecklas varje dag och är snart ingen bebis längre! Rullar när hon hon vill någonstans eller hasar sig, igår rullade hon dock in i väggen med huvudet min lilla skrutta! Leka med fötterna och helst dra av strumporna är det roligaste som finns, och kiknar nästan när storasyrran busar med henne:) sitta själv längre stunder kan hon också:) min lilla älskade Bianca:)
Dagen till ära ska vi besöka babycafet, Isabelle ska få va hos bästa Jossan så länge och baka kladdkaka:)

Isabelles pottträning går super bra än, nu gäller det bara att få henne att gå på pottan när hon har blöja också, går hon utan är det nemas problemas men med blöja/trosa blir hon bekväm, men det kommer nog snart:)

Renoveringen går framåt, väggarna är slipade och ska spacklas, på fredag hämtar vi de beställda tapeterna och i veckan ska ja försöka hinna slipa klart trappen så den kan målas i helgen:)

Slänger upp en mindre osmickrande bild, mina baggyjeans som är köpta på barnavdelningen sitter sådär nuförtiden:/ fast det sjuka är att vissa dagar känner jag mig inte alls smal utan tvärtom, sjukt jag vet!!


RSS 2.0