Skyhöga

Gomorron:) Nu är båda barnen vakna, är det så här det känns att sova hela nätter;) Mina barn har inte gjort det förrän jag slutat amma, men nu så sover och sover Bianca på nätterna:)

Igår va mamma här, vi gick ut och gick, 6,4 km, har börjat gått minst 1/2 mil varje dag nu! Stannade och matade änderna också:)

Hämtade ut mina skor också, tur ja ska va nykter på måndag för jäklar vad höga dom är!! Jag levde typ i höga skor hela min tonår men de här är nästan omöjliga att gå i, känns som foten ska gå av och man vinglar:P Skulle tagit strl 36 också som ja funderade på men har inte tiden att byta nu, får lägga i en sula:)

Hoppas alla får en underbar dag i solen:) På måndag ska det bli 27 grader!:D

Någon som är intresserad av ett väggskötbord? 100:-, sparsamt använt så vi haft det som extra uppe på toan, vill inte borra upp det igen nu när vi spacklat igen alla hål och målat därinne! Från ikea och kostar 500 nypris!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1036019/images/2012/pic_203744553.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1036019/images/2012/pic_203749399.jpg" class="image">


Bianca står och går

Förra veckan började Bianca skäppa taget och tig några steg flera gånger:) Dutti flicka:)


En dag i Avesta!

I dag packade ja in oss i bilen och drog över till "stan" Avesta, skulle hitta nåt flickorna kan ha i håret/skallen utan hår på bröllopet...hittade inget så får bli att panik leta i helgen! En vecka kvar idag!

Träffade iallafall Felicia & Vienna en snabbis, och Emelie och jag gick till skogsbo och träffade Jenny och lilla Vincent medans flickorna fick leka i lekparken:) Sen bjöd mamma oss på mat:) Hemma nu och sitter i soffan, Isabelle fick det värsta utbrottet jag sett när vi kom hem! Nästan svartna för hennes ögon och hon började slåss! Hon panik grät, och kipade efter luft, fick tvångshålla henne i famnen och helt plötsligt vart hon lugn och som vanligt, lite läskigt:/

Underbart väder, som jag hoppas hållarns sig:):)


Utförsäljning

Som de flesta säkert redan vet så har skokanonen begärts i konkurs vilket gör att man kan passa på att fynda nu! 50 % på allt! Drog dit direkt när ja hörde att de va söndags öppet! Och fynda de gjorde jag!

803:- fick jag ge för alla dessa:) Biancas kavat skor var ju bara för söta:) Vågar inte räkna på hur många skor flickorna har!! Men Isabelle älskar verkligen skor, hon skulle kunna sova med sina fin skor och dansklänningar:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1036019/images/2012/pic_203352995.jpg" class="image">


Två veckor kvar:O

Shit ska jag bli nervös nu? Nej det väntar vi med, är lite nervös inför möhippan.. eller mer förväntansfull, festa med mina älskade vänner liksom:):) Varit ute i sista sekund med att beställa skor, vilket har lett till att allt är slut, men är skit nöjd med de jag hittade på nelly, först fanns de inne, sen inte sen en timme senare fanns de inne igen, blir intressant och se om de kommer hem...

Koutsläpp

Jepp som rubriken lyder så ska vi på koutsläpp idag med Jossan & Niklas! Ut på landet, närmare bestämt till Karbenning! Undrar om Isabelle är exalterad över att få träffa mamma mu för idag vaknade fröken kl 04,30! Och vi la oss 01,30! Hade spelkväll igår med j & n, spelade spekulation, jätte kul! Drack även lite licor 43 + mjölk, satans vad gott det är.
Apropå att sova så har Isabelle börjat sova mellan oss, det är monster under hennes säng säger hon, och i gästrummet med för den delen!

Har inte bloggat sen förra helgen och va har hänt sen sist:/?
-Vi har träffat vigselförrättaren!
- Jag har beställt ny telefon, samsung galaxy s3, vit:D
- Älskling var på fisketävling igår och drog upp båten på land!!! Haha, när han lagt i båten och skulle köra upp trailern hade nån lina från båten fastnat i däcket om jag fattat det rätt och det hade slutat med att båten stod helt på land! Måste sett ganska kul ut, men stackars älskling, ena sidan är mindre förstörd, har inte vågat komma själv! Men han sa att deras sjätte plats i tävlingen vägde upp fiaskot:P

Annars har vi inte gjort så mycket utöver det vanliga:) Ut och gått, lekparks besök och träffat Jossan typ varje dag:)

Undrar om vi kan väcka älskling och Bianca nu???.. Klockan är ju endå 07,07:P


RSS 2.0