ursäkta

Ursäkta att vissa bilder är sneda eller upp o ner, vet inte hur man ändrar det, dom är rätt vända på mobilen....

bilder


går inte att blogga

Kan tydligen bara göra snabbinlägg via mobilen, det som hänt så mycket och jag som har så många kort att visa er! Det största som hänt sen sist är att min gudson fötts, älskade lilla milo är redan en vecka och självklart var jag på plats på bb redan dagen efter för att träffa hela familjen! Det är så stort när ens bästa vän blir mamma, att veta att hon är sådär galet lycklig över sitt lilla barn är obeskrivligt:) Jossan kommer bli den bästa mamma ett litet barn kan önska sig! Att ha en vän som henne borde alla ha, en egen Jossan:) Idag är lilla milo redan en vecka, tiden går så fort när dom är små, för fort!

Annars har ja blivit med cykel, en rosa sjösala, och i förrgår fick ja tag på en barnsits, vi ska ha kärra med kan va kul att åka iväg med en tös i taget, bådå flickorna tyckte det var jätte kul att sitta bakom mamma. Isabelle skrek " försiktigt mamma" till en början:P

I lördags när solen visade sig drog vi till Eskilstuna med Felicia, Jonas & barn, jätte mysig dag som de äldre barnen uppskattade:)

Min syrra, Liam, Billy kommer på torsdag, älskling ska hämta de på Skavsta!

Målning har fönstren har påbörjats, dryg jobb! Vitt hus, ljus gröna fönsterkarmar/sidor och mörkgröna fönster blir det!

Ihår följde jag med när mamma slog till på en spretans ny bil, tyckte älskling va impulsiv med mamma slår det:P 10 min på bilfirman och bestämde sig utan att provkört, fick henne att provsitta efter allt va klart;) en vit Opel, jättefin och nu kan hon äntligen ha barnens bilstolar med isofix:)

Bianca va dålig igår, dålig i magen och spydde på kvällen, hon har som tur fått sovit hela natten iallafall:)

Ursäkta för rörigt inlägg men detta var ett axplock av alla händelser, lovar att starta datorn snart och lägga upp bilder!

Festat här ja hunnit med, tjejkväll här och krogen föestår mig och Felicia, blev dock för mycket så ja vart ruggigt sliten dagen efter;)
Lätt hänt när man festar med Felicia;)

Nu måsye ja ner och börja med frukosten, idag står målning och köra Erika till Hedemora:)

skiter it

har försökt gjort ett inlägg x antal gånger men det kommer antingen upp att sidsn stöngts ner och allt återställts eller att det inte publicerats! nu tröttna jag, får sätta på datorn ikväll istället!
 
 
Uppdatering, sitter vid datorn och har precis fört över alla bilder, orkar tyvärr inte ladda upp några, tänkte hinna kika på ett avsnitt av revenge inna ja somnar! Sen sist då, Bianca har börjat gå, Furuvik, dop/kalas för lilla Frank, babyshower för Jossan/Milo, blivit sjuka och dop för Vincent:) Nu är vi friska ellwer hostar och snorar! Vi trodde de va tänder på g för B när hon fick diarre, feber, blödde i tandköttet och näsan rann men sen började hon spy och hosta! Hin var riktigt dålig i några dagar, en dag fick hon enbart vätskersättning och saft, skruttan va så hungrig, men efter 9 dagars diarre är hon fin i magen:) Vet ni vad, nästa tisdag kommer mitt gudbarn Milo ut till vida världen, Jossan ska få snitt då han borrat sig fast med stjärten ner, vad vi längtar efter dig lilla killen <3
 
Ska ta och vända bilderna rätt sen kika som sagt på revenge:)
 

RSS 2.0