Rea på lekmer

Ska ta och sätta mig vid datorn och skriva om julen nån dag men orkar inte just nu:) tänkte tipsa er om att kika på rean på lekmer, aldrig handlar där tidigare men kikade runt lite och grundade lite också:) va ute efter "vuxen" sängkläder till Isabelles rum och detta lego set va fin i färgerna och nedsatt från nästan 700 till 300, älskar me too kläder, önskar ja hade råd med mer men denna jacka kunde ja inte motstå till Isabelle:)

Slänger upp en bild på Bianca i hennes nya vårmössa som ja hitta på mellandags rean i Erikslund igår:) där träffade vi på Sofia & Johan plus barnen:) Det bestämdes att vi skulle fira nyår ihop:D hoppas bara att inte Isabelle åkt på magsjuka, hon spydde tre gånger imorse, men e pigg förövrigt:)

Va till läkaren igår med Isabelle och det bestämdes att vi skulle återkomma om det med ögonen kommer tillbaka, dom tror att det är nåt hon gör bara och nu här hon det 1-2 gånger i månaden, förrut kunde de va uppemot 15 ggr/dag!

Barnen har förresten fått så mycket julklappar att vi vet inte vart vi ska göra av allt!! Tusen tack:)
Spisen som vi köpte till henne gick sönder DIREKT, så den ska ja skicka tillbaka... Vill inte ha en ny när det var sån kass kvalité för det priset, aldrig!!! Men synd för söt var den!


Älskade barn


Osminkad & nysolad!!

Precis uppstigen ur solariet, skaffade ett för några månader sen, har ju inte all tid i världen att åka iväg och sola så att sola hemma passar mig utmärkt:) In i duschen nu, håret är ruggigt jäkla flottigt sen på med sminket och bege oss till Avesta:)
Man kan nästan tro att sötaste bebisen oxå solat men de e nog tänder på g, fast de har ja trott länge nu!!...


Ringen

Lagt undan ringen nu:) Trodde dom skulle ha fler av den så jag fick lite panik när det var den enda/sista:)


Hemlighet......;)

Egentligen ville jag inte berätta eller skriva ut det men kan inte hålla mig;) Vi ska gifta oss om några månader:D När exakt säger jag nog inte:P Sen hoppas jag mina vänner respekterar min önskan att INTE vill ha någon möhippa...!

Martina Fors, det kommer låta fint;) Äntligen ska vi bli man & fru:)

Det blir bara vi och barnen och Jossan såklart, i kommunhuset troligen sen drar vi utomlands:)

En enkel klänning, nåt liknande som de på bilderna.. När vi letade ringar hittade vi denna, vitt guld och rosa sten! Dåligt utbud av just det, lägger upp en bild på drömringen, men aldelles för dyr! 21 000! Men visst är den fin! Galet fin! Ska ta av förlovningsringen, skär sig lite;) Ska in imorrn och kika på ringen igen, får de om ja går nå bättre kort på den, mycket finare irl och mina naglar ska vi inte prata om;)

En annan underbar grej som hänt är att ja ska bli gudmor i sommar:D Min allra bästa vän Jossan & Niclas väntar smått:D


Bianca 6 månader <3

Min inte så jätte lilla bebis blev idag hela 6 månader ung:) 6 månader till ett år!! Samtidigt som det gått jätte fort så känts det endå som lilla du alltid varit en del av vår lilla familj <3

Lite olika mobilbilder, bland annat Isabelle och Älva-Li på gumman igår och bullbakerskan Isabelle:) och såklart på min lilla pepparkaka, dock söt som socker men man får bara pussa henne..:) färgade håret igår, pärlemoblond, syns inte så bra på bilden men det vart bra:)


Snart blöjfri!!!!

Isabelle har på väldigt kort tid blivit vän med pottan:) Hon är superduktig, i början när hon skulle ha trosor + byxor hände det några olyckor då hon inte han få ner byxorna men nu går de galant:) Så nu är fröken blöjfri på dagarna hemma:) förutom när hon sover middag då!


RSS 2.0