Resan bokad-check!

Nu har äntligen bokat resan:) Först flyger vi till London och stannar där i 2 nätter sen flyger vi vidare till Guernsey och syrran & Liam, där stannar vi en vecka:) Vi längtar här hemma!

Hämtade ut mitt och Biancas pass igår:) Shit vad lika B och I är på sina pass, kan lägga upp jämförelse bild sen:)


Det finaste i mitt liv

Mina 2 vackra flickor, mitt allt, hela min värld:) Saknar bara min älskling nu, men han kommer hem imorgon <3


Hindersprövning

Vi harvar och hämtat ut blanketterna nu, börjar kännas mer verkligt:) Jag som aldrig ens sett giftermål som en super big deal börjar förstå det nu:P

Passkortet på B vart så sött:) Lika fint som Isabelles, Isabelle va ännu mindre på sitt, 7 mån tror jag:) Mitt vart okej, men ja måste skaffa nytt när vi kommer hem, det nya blir ogiltigt efter resan, och vi hinner inte skaffa pass på en dag efter vi gift oss med nya efternamnet!

Försökt knäppt kort på ringen igen men det är jätte svårt att knäppa så man ser verkligen hur den rosa stenen ser ut, men närmare än detta går nog inte med mobilen:)


Sprayar

Medans älskling sätter in bänkskivorna så sprayar jag några krukor svarta, som varit silver och gråa:)

Hunnit med ett lekparks besök på morgonen också och barnens farfar har hälsat på:) Efter lunch ska vi till skatteverket och fixa papper, hinderprövning och efternamnsblankett:) Står inte på förrän jag heter Martina Angelica Sara Fors, klingar fint va;) Fast egentligen står namnen inte i den ordningen, av nån anledning står Sara först så telefonförsäljare och dylikt tror alltid att jag heter det!
Ska även fixa pass till Bianca och mig idag, tur att älskling såg att mitt gått ut!

Hoppas ni får en underbar dag i solen:)


Uppfräschning av köket

Så här ser det ut nu, vi var till Västerås igår! Jag körde med släp dit, det ni;) Vi köpte golv och bänkskivor! Bestämde oss för att sprutlacka knopparna vita! Hoppas golvet och skivorna kommer på plats nästa helg:)

Nu ska jag klä på stora tjejen se. Väcka lilla och släpa iväg oss till öppis! Vinkade nyss av älskling, kommer tok sakna han som vanligt, ge mig torsdag snabbt!


Vår finaste "konst"


Vad gör jag

Ni kommer få se imorgon va jag påbörjat:) Kommer nog bli riktigt bra när det är klart:P


Under progress

Målat med panel grund 2 gånger, nu återstår 1-2 lager "topp" färg på panelen så den blir lika glansig som taket:) Blir fint även om jag inte är något fan av för mycket vitt:) Fan man blir mer och mer fäst vid huset...


Nytt projekt

Förra helgen började vi ett nytt projekt! Älskling som egentligen hatar att påbörja något nytt innan det vi redan påbörjat är klart, men vi har bestämt att ta in en tapetserade till hallen istället för att göra det själva! Iallafall så målade vi köks taket vitt, denna helg ska vi måla kökspanelen vit också! Får se om vi har råd att byta golv i köket/hallen innan vi gifter oss, resan prioriteras för tillfället!

Har legat sjuk de senaste dagarna, eller är väl fortfarande dålig! Feber och sprängande huvudvärk! Nu får det vara bra med sjukdomar!!!

Vi ska byta knoppar i köket också, är väl inte riktigt överens om valet men jag vill ha dessa! Eller svarta då köksbänken nog blir svart!


Jag & min skrutt

Jag & min älskade skrutt kör på vårigt rosa naglar:)


RSS 2.0