Godisallergi och gympa!

Som sagt så var det gympa idag, Isabelle tyckte de va kul men ja trodde dom skulle köra lekar med barnen, men de hade tagit fram alla gympasals saker och så skulle man leka med dom själv, visst det är ju super kul...men inte riktigt lika kula när man har karln i Stockholm och en hungrig och kelsjuk bebis med:/ tur att Stina och Älva-Li va med och hjälpte:) Isabelle och älva sprang runt och höll varann i handen, såg skit gulligt ut, som två flortisar som sprang och skvallra:)

När vi kom hem skulle jag sorters upp godiset till fiskdammen vi skulle ha på kalaset, skulle ha gjort det efter Isabelle somnat!! Hon vart ju sugen och fick smaka några godisar! Sen en stund senare när de vart läggdags vart dålig tvärsnabbt, såg på henne att hon såg illamående ut så ja tog henne till toan och mycket riktigt började hon spy:( stackarn:( sen vart hon genast bättre och skulle prompt torka munnen med papper, duschade av henne och la henne igen, hon ville ha välling då så jag antar att hon mår bättre nu, peppar peppar!
Det är tredje gången hon spyr nu efter att hon fått godis:( googlade och hittade att barn kan va allergisk mot nå ämnen i godis så nu blir det tvärstopp på godis!! Torkad frukt gillar hon lika mycket så...

Innan gympan kom Jossan förbi med present till Isabelle då hon jobbar hela dagen imorrn! Isabelle fick ett superfint armband med hennes namn ingraverat:) världens bästa "gudmor" har hon:):)

Nu ska jag städa medans Bianca är någorlunda glad:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0