Stort beslut!!!

Som ja säkert skrivit förrut så ser ju planeringen ut som så att vi ska sälja huset om ett år och flytta "hem"! Hem till Avesta! Men igår när ja såg kustbilder på tv'n och säger att man skulle bo längre neråt Sverige vid kusten så startas en diskussion om flytt!
Älskling skulle troligtvis flyttat till Göteborg om han inte träffat mig för massa år sen och vi tillsammans ville flytta till Borås för några år sen men det som ni kanske märkt vart inge mer än prat!
Vi tänkte som så att man lever bara en gång och vi vill inte känna när vi är äldre att vafan följde vi inte vår dröm och flyttade! Det vi är sugna på nu är Borås! Men det måste verkligen tänkas igenom ordentligt för flyttar vi så flyttar vi inte hem nå mer sen, då är det för gott! Och flyttar vi inte om ett år dit så lär vi aldrig göra det, för rycka upp barnen från skolan och deras vänner i ett senare skede är inget vi vill eller skulle utsätta dom för!
Med tanke på att älskling ligger borta på jobb är också hans jobb väldigt flexibelt så de skulle nog inte va nå problem, eon one är ju över hela Sverige! Låg och funderade och funderade igår, som vi också diskuterade så är det som håller oss tillbaka är att va långt ifrån familjen, vad ska vi säga när barnen fyller år, kommer vi bli ensamma utan våra vänner?:/ Men tänk allt positivt, nära västkusten, 4 mil in till Göteborg, mildare vintrar och Borås har allt!
Som sagt vi har massa massa att tänka på, fördelar/nackdelar!! Vi tänkte ta en tripp dit ner i sommar och kolla in alla områderna, det är ganska så stort och huspriserna skiljer sig ganska mycket på olika områden!

Nog om det nu:)
Vi skulle ha gått till öppis strax men Isabelle va vaken halva natten, tror hon inte kunde sova när regnet smattrade mot fönstren, älskling fick gå ner till slut och lägga sig på soffan för att få nån sömn då han går upp 04 på måndagar.. Isabelle vart helt hysterisk när han gick ner men till slut somnade hon iallafall efter lite bök!
Haft kalas i 3 dagar oj oj oj, jätte kul men skönt nu när de e över, satan vad vi fått städat:P 2 åringen har fått massa paket, tusen tack allihopa:) kommer en bildbomb senare:)

Ska ta och pallra oss upp nu eller ner kanske man ska säga, äta frukost, sen ska vi göra allt i snigelfart resten av fm, inga måsten och ingen stress, önskar bara att älskling hade vart hemma med oss också!!


Kommentarer
Postat av: Linnea

håller med om nackdelarna, usch vad ensam jag skulle bli i en annan stad ;/

2011-10-03 @ 10:33:43
URL: http://emmalinneastorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0