Min fina blanka anka

Har inte orkat/hunnit blogga, haft besök varenda dag utom en sen vi kom hem, pust:) tusen tack för alla grattis, har inte hunnit svara på dom men tack ändå hörrni:)

Bianca är fortfarande underbart snäll, sover, äter och skiter typ:) vaknar 1 gång per natt sen får man väcka henne på morgonen:)

Älskling fyller år idag, hela 28, full rulle sen imorse:)











 isabelle och alvin spexade igår:)



 gonatt puss:)



nu är det pizza dags:)



Kommentarer
Postat av: veronica

åh gullungar!! :) Tack martina :) Du jag tala med jonas om den där lördagen och det var han med på! :)

2011-06-21 @ 07:01:30
URL: http://sstromberg.se
Postat av: Sandra

Det är så lustigt. Att kika in här hos dig här nu är som backflash från -09. Förutom att det ju är två sessor. Men så lika! =)

Lite roligt också att det nästan är lika långt mellan våra "tvåor" :-)



Ja, än en gång - så lika de är Isabelle och Bianca (jättefina namn så klingar sååå fint tillsammans, förresten). Skiljer de sig något i sättet att vara än så länge?



Hoppas ni mår fint!

Kram

2011-06-21 @ 23:44:39
URL: http://www.lillaangelyne.blogspot.com
Postat av: Sandra

...och en annan sak förresten.

Hur ligger Bianca i vagnen? Får ni plats med liften så att hon kan ligga med ansiktet "mot den som kör"?

2011-06-21 @ 23:46:59
URL: http://www.lillaangelyne.blogspot.com
Postat av: Sandra

Det ska bli spännande att se hur flickorna (både era och våra) utvecklas =)



Ja, vi får planera in en träff så småningom när rutiner och sådant börjar falla på plats.=) Är M fortfarande hemma eller har han börjat jobba igen?



Disa är också "lugnare" än Eira. Jag tyckte att E inte grät speciellt mycket, men Disa gråter knappt alls. Hon darrar lite med läppen och låter lite ynklig när hon är hungrig bara. Däremot vill hon precis som E gärna ligga mage mot mage. Hon har en lång period på em som hon sover lääänge, men annars vill hon gärna äta både länge och mycket! =)



Ja, vi hade jättesvårt med namn. Vi hade tre tjejnamn, varav Disa var ett. Vi frågade Eira vad hon tyckte och hon var väldigt bestämd att det var en Disa. Och när väl D kom ut stämde det så bra att det inte var någon tvekan.



Näe, jag tror inte heller att det går att ha dem i liggande till 6 mån. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om vagnen. Den är ju väldigt smidig, men jag tycker att det är lite jobbigt att inte ha D "rättvänd" liksom. Och så stör det mig lite med sufletten - att den inte går att dra ut längre över det liggande barnet. Men jag minns att du la ut en länk till någon tjej som sytt fotöverdrag(?) och om jag inte minns fel sydde hon filtar att ha till P&T också. Jag ska kolla upp det och så hoppas jag att det bara är en vanesak med vagnen! =)



Sköt om er! Kram

2011-06-22 @ 23:42:48
URL: http://www.lillaangelyne.blogspot.com
Postat av: Isa

Vad söt Bianca är!

2011-06-23 @ 11:09:41
URL: http://uwantto.blogg.se/
Postat av: veronica

Tack vad go du är, ja jag tror man gör det faktiskt. Den där hetsen kring att vara den smalaste försvinner.. Ja ska självklart gå ner ett par kilo till. MEN jag håller mig på en sund och hälsosam nivå, och strävar inte efter att vara sådär smal jag en gång i tiden var :)

2011-06-24 @ 08:03:50
URL: http://sstromberg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0