himlar era barn okontrollerat med ögonen??...

himlar era barn okontrollerat med ögonen?? Isabelle har börjat typ "himla" okontrollerat med ögonen, tittar upp med båda eller snett upp och ser "bortkommen" ut i 1-2 sek! Typ som när man ser på film aldelles innan de ska svimma!! Är lite orolig även om ja vet barn inte kan kontrollera synen förrän de är flera år!! Ska ringa BVC imorrn! Hon förser nog mest när hon är trött/nyvaken!


Kommentarer
Postat av: veronica

Tack för dina fina ord gumman <3

2011-01-19 @ 18:04:51
URL: http://sstromberg.se
Postat av: Lina

sådär kan heidi göra i nån sekund när hon håller på att vakna.. jag tror inte de är farligt.. vi vuxna kanske också gör så? :p

2011-01-19 @ 19:48:15
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: Lina

jaa :D de blev falun..

2011-01-19 @ 20:43:16
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja det är jätteskönt :) Jag älskar den där vagnen. Grannen har betalat självrisken så vi fick tillbaka nästan 6000, som vagnen var värd. & då köpte vi den där svarta akta graco. Tycker om den med, men inte lika mkt och den är MYCKET större, fast den ser smidig ut. MEN, har 2 års garanti på den gamla vagnen. bara det att återförsäljaren krånga som fan i flera månader & försökte slingra sig. Så jag gav upp.. Men nu kan jag ju fixa den själv :D

2011-01-19 @ 21:02:17
URL: http://ohstrom.blogg.se/
Postat av: Sandra

Såg nu att dru frågade om mysdräkterna :) Har letat runt som en jäkla idiot innan jag hittade dom på www.sobea.se.. Skulle själv kunna gå runt i en sån här hemma. Haha..



& ang himlandet med ögonen, så har Emmy gjort så en eller två ggr med. Men det hade jag helt hlömt bort, tills du nu tog upp det. Kan du tala om sen vad BVC sa till dig?

2011-01-19 @ 22:59:27
URL: http://ohstrom.blogg.se/
Postat av: Sandra

DYRT SOM FAAAAAN :/



Men guuud, stackars liten. Hoppas det inte är nåt allvarligt, utan att det bara blivit så dom här gångerna. & hoppas det går över snart <3 Jag kom på att jag ska ju till BVC imorgon, så tänker också passa på & fråga varför dom himlar med ögonen, i Emmys fall 2 ggr, men det kan ju hända igen. Vill bara veta vad det är nu. & det känns så läskigt när du berättar om att hon skulle pussa dig så 'sväva' hon iväg i nån sekund. Är säkert inget, men du vet ju hur nojjig man blir. Bättre det än att inte bry sig alls.

2011-01-19 @ 23:23:23
URL: http://ohstrom.blogg.se/
Postat av: malin

ja och inatt drömde jag att min sambo hade bebisen i magen och hans mage var jättestor :S bebisen sparkade som bara den, och han hade typ gått halva tiden så det var snart min tur att ha bebisen i magen.. alltså herregud vad drömmer jag för något? :P



hoppas det inte är nått speciellt med ögonen, jag kan inte säga något för jag har ingen anning.. men skriv gärna i bloggen om vad dom sa på bvc, så man vet själv om det skulle hända så sedan..



2011-01-20 @ 12:08:38
URL: http://maladiesjournal.blogg.se/
Postat av: Johanna

Såg nu att du kommenterat min blogg angående katten.. Det känns faktiskt som att vi gjorde rätt val, jag är bra mkt mindre stressad om dagarna :-) Men vad hemskt med den där lilla bebben som kvävdes av kissen! Det har jag missat :S Men jag har hört att det är vanligt att dom lägger sig på bebisar eftersom dom tycker dom luktar så gott... Hemskt!



Ser att du har en liten i magen, stort grattis till dig! :-)

2011-01-20 @ 14:42:45
URL: http://sooulweeeper.blogg.se/
Postat av: Jannika mamma till Jillian

juste, ang himlande med ögonen, Min jillan gjorde det när hon var nyfödd när hon va trött.. nu har hon slutat..

2011-01-20 @ 17:06:52
URL: http://jannikassmulor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0