Till lillasyster<3

Som många säkert redan sett så fick jag riktigt fnatt efter könsulet och låg och grubblade tills klockan vart sent! Det jag grubblade om var att jag fick för mig att jag kommer va en av dom som får höra "fel" kön, att dte skulle komma ut en kille! Började då googla runt, dum som man e, och hittar en hel drös där de sagt fel!!! En där Dr Stein Olsen, som gjorde mitt könsul sagt fel! Men är det fel så är det så, kommer inte köpa nå mer rosa kläder iallfall!

Men han är ju faktiskt specialiserad just vid könsul, och var först med det så han borde kunna sin sak, men även han är mänsklig och kan se fel! Med isabelle kändes han så säker, inga tvivel, han sa det är 110 % säkert att det är en tjej, nu sa han flera gånger: ja det är nog en tjej! Nog sa jag, fick som svar, ja såna här har då inte pojkar, han märkte nog min nervositet och kollade flera gånger, fick se "springan" flera gånger:D

Det aknske har att göra med att ja va så inställd på pojk, självklart spelar det ingen roll vad dte blir, men så kul för isabelle att få en syster så tätt:D Och jag ser mig själv som en riktigt "tjejmamma":P

De namn jag suger på nu är: Novalee, Minnah, Meya, Maya, Linneá, Wilma, Naomi, Joline, kom gärna med förslag:) Älskling gillar inget, men känns som jag kan övertala om just Minnah:)

Och skulle "tjejen" komma ut med snorre älskar jag namnet Kian! Jordan och Milo gilar jag också:)



Det här e iallfall precis beställt te lillasyster<3 Kunde inte motstå dom, skulle ju beställa det andra babygymmet, men de hade inte kommit in och prislappen på 1200 kändes lite väl saftigt, och jag hade som krav att de skulle va ställbart och det hade detta men inte dte dyra, men det dyra vibrerade!
Och jag ville ha nåt som inte alla andra har, köper jag på barnenshus, babyproffsen kommer ALLA med lika!

Sen är det bara ett set neutrala kläder, bilstol, extrasists till vagnen och mjuklift till vagnen sen e de klart:P

Efter vi var på könsulet i torsdags så åkte vi till Uppsala, ja Jossan och Isabelle, isabelle drog hem jackpotten som vanligt:P Kommer upp bilder när jag fört över dom:)

Idag firade vi mickes morfar som fyllde 80 igår,stort grattis! Det firades med god mat och massa fika! Mamma och vissa från mickes släkt har hävdat att isabelle e så lik micke, det tycker dock inte jag, hon är lik mig!

Eller jag tar tillbaka det!!!

 Är det isabelle eller micke!!!?

Mickes mamma hade knåpat ihop ett jättefint album och gissa om ja fick chock när jag såg bilder på micke sen han va liten, vi har varit tillsammans i snart 7 år och jag har aldrig sett så här små kort på han! Vad kul det var att dom är så lika, då var dte inte brevbäran endå;) Men mina ögon dte har ungen iallafall:)!!!?

Nu får lillhjärtat ta och vakna, helt slut va hon efter kalaset och har sovit i snart två timmar!:) Det händer inte OFTA på dagarna! <3

Kommentarer
Postat av: Lina

milo hade jag i huvudet innan ultraljudet :p

2011-02-05 @ 22:00:05
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Wilma tycker jag är helmysigt. Men Kian & Jordan känns så WT.. Haha, kanske för att jag bara råkar känna till ungar som heter så som har WT-morsor :O Blir ju atomatiskt att man förknippar namnet då :/



Annars gillar jag; Juliette, Wilda, Neo ;) Charlie (till både tjej&kille) t ex.

2011-02-06 @ 00:23:53
URL: http://ohstrom.blogg.se/
Postat av: Sandra

Oh nooo inte nemo.. Haha, tänker på han den där äckliga i kungarna av tylösand som åkte dit för utnyttjande av underåring. Filippa hade jag på min lista.. Men, såg direkt hon föddes att hon var en Emmy. Sen strax efter såg jag en tattare som döpt sin dotter till filippa. Haha, så då vart det namnet förstört också. Vill du ha så det passar ihip med isabelle, eller spelar det ingen roll om det är helt olika tidsnamn?

2011-02-06 @ 09:16:28
URL: http://ohstrom.blogg.se/
Postat av: malin

tack gumman :)



ja det är så bra med plastblommor :D och snyggt! eller ja inte alla, finns sånna som verkligen ser HEMSKA ut. :P

2011-02-06 @ 20:53:00
URL: http://maladiesjournal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0