We are going to Ibiza....

Nej inte riktigt så men vi åker till Rethymnon om 3 veckor:):) Det där med att ha is i magen e inte älsklings grej, han kollade i typ en sekund när jag visade han resan och sa sen den tar vi! Han är mer än sån som går på känslan, lite för mycket ibland!

Hundvakt är fixad och husvakt med, perfekt:):)




Älskling fick som han ville med Grekland/Kreta, jag gråter inte illa för det:P Ska bli underbart och jag har aldrig vart till Grekland så de ska bli spännande:)
 Vissa resemål vi kollade på kunde bli uppemot 35-40 grader och det går ju inte med Skrutt, här skulle de va runt 28 grader då, som en svensk bra sommar då:) Håller på att göra en lång jäkla lista på allt som ska med, nån som vet om man måste checka in barnvagnen innan? Alttså nån timme innan de andra... Det som var bra är att vi åker på dag 1 och hem på dag 9, så vi får 7 hela dagar där:)






Kommentarer
Postat av: Victoria

Man brukar få checka in vagnen på ett speciellt ställe men det talar dom om för er när ni checkar in era väskor, så inga timmar tidigare pga vagnen. Du kan va lugn och angående ditt senare inlägg så är kläder och att undvika solen bästa skyddet för en sån liten, men lite sol dör dom inte av men man ska ju inte exponera dom i solen.

2010-06-13 @ 13:23:48
Postat av: Veronica

ja men precis :) ni kommer nog trivas på kreta :) ja tror att ni kommer åka förbi kalives beach där vi bodde :p hihi

2010-06-13 @ 14:24:55
URL: http://sstromberg.blogg.se/
Postat av: Zandra

Gud va härligt=) va heter hotellet?:)

2010-06-13 @ 14:37:26
Postat av: Caroline

va härligt, vi ska också till Rethymnon i sommar :)

2010-06-13 @ 22:43:53
URL: http://carolinenordens.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vad kul :D Vill också åka nånstans. men vi har ingen semester förs veckan 31.. Så får väl stå ut tills då & se vart vi hamnar. Jag vill till nåt ställe som har vattenland, är helt beroende av dom & kollar alltid upp alla resor om det finns. Haha..



Hehe, micke är lite som mig & bara väljer första bästa som verkar bra. Richard är lite mer som kollar upp allt nogrant innan.

2010-06-14 @ 15:35:13
URL: http://sandrojjas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0