Migrän???

Tusen tack för alla grattis både här, på facebook, bilddagbok, sms och telefon samtal:):) Hade en jätte mysig födelse dag, ja och frida och kidsen drog först till fagersta, sen hem en sväng sen drog vi iväg igen, till avesta, både hund, två mammor, två bilbarnstolar med bebisar och två vagnar fick plats i deras bil:P:P de ni:P på hemvägen började jag få huvudvärk och började må illa lite smått, sen han man knappt innanför dörren innan man började spy IGEN!!
Spydde halva natten och mådde skit dåligt, älskling tänkte åka hem för jag klarade knappt att göra iordning isabelle för natten, men ville inte att han skulle åka i detta väder!!

Två gånger på en vecka som jag mår så här, älskling tror att det är för jag slarvar med maten ibland när jag är stressad och ska iväg nånstans, men jag tror dte är migrän, spränghuvudvärk, illamående och vilja ha mörkt omkring sig låter inte det som migrän! Imorse när jag vaknade mådde jag rätt okej, lite huvudvärk bara men var säkert uttorkad, nu när jag fått vila ut och druckit typ 2 liter juice så mår jag bra:) Väntar på älskling som e på väg hem, sne ska vi göra tårta, orkar inte baka nåt får bli kakor till! Hmm funderar på godis tårta:)

Idag blir våran älskade lilla skrutt hela 4 månader:) Grattis hjärtat:)<3

Kommentarer
Postat av: jossan

samma dag som nova fyller 1år..= ))) puss puss

2010-01-29 @ 17:06:11
URL: http://josefinebornstrom.blogg.se/
Postat av: Sabina

Åh, låter inte roligt med migrän :S

VAd fort tiden gått. redan 4 månader ! :O Grattis till henne :)

2010-01-29 @ 20:57:27
URL: http://swilen.blogg.se/
Postat av: jenny

Ja de är sjuktgyrat med barnvagnar.. haha vad får dig att tro att den är stulen?!?! nej nej vi sålden den på blocket för vi var så jävla trötta på den och sen för att vi såg den här och ville jätte gärna ha den m,m! klart jag hojtar till när jag kommer till norberg! åå vad roligt.. kul att iasbell och Texas byter månad på samma datum. isabell blev 4 månader igår och Texas 3 månader igår! hihi lite roligt! KRAM

2010-01-30 @ 10:49:13
URL: http://plastros.blogg.se/
Postat av: bethina

2010-01-30 @ 11:47:26
URL: http://bethinas.blogg.se/
Postat av: bethina

Jag tycker det låter precis som migrän! Kolla upp det, och du tack för senast! :)

2010-01-30 @ 11:48:09
URL: http://bethinas.blogg.se/
Postat av: jossan

ja, han e ju gammal.. hehe.. =)) men han ligger ju på samma nivå som nova ändå så åldern spelar ju ingen roll.. =)) ha så kul ikväll.. hälsa felicia å resten från mig,.



puss

2010-01-30 @ 19:13:15
URL: http://josefinebornstrom.blogg.se/
Postat av: Jenny F

Hej!!!



Brukar vara in och läsa din blogg lite då och då men är väldigt dålig på att lämna spår efter mig... :-) lästeom att du tror att du har migrän. jag har det själv och vet precis hur det är å visst låter det som att du har det men vet du vad??? ett migränanfall utlöses när man är stressad, dålig sovvana och dåliga mattider... så din pojkvän har nog inte så fel ändå...;-)



Kramar Jenny

2010-02-01 @ 10:09:10
Postat av: jossan

hej gumman! usch va de va länge sen vi sågs nu gumman!! känns som om vi bara glider isär just n u.. =(( jag jobbar ju massor hela tiden.. =(( så tråkigt att man inte hinenr göra nånting.. =( å i hlgen blir de mer jobb.. puss puss

2010-02-01 @ 16:07:27
URL: http://josefinebornstrom.blogg.se/
Postat av: martina

hej jenny:): kul att du läser bloggen:):) tror också dte är det, brukar du ha lite ont flera dagar efteråt, typ som en svag baksmälla! ja nu gäller dte att skärpa tills sig med stressen och maten, lättare sagt än gjort:P kramar

2010-02-02 @ 12:19:07
URL: http://martinaolofsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0