Isabelles rum som det ska bli...

Vi är faktiskt helt överens, så här kommer hennes rum bli ( dessa saker ), sängen och bänken skall köpas sen är det klart, resten har vi:) eller klart blir det inte, rosa sittkuddar, och massa andra små orylar ska såklart in där...



Hon har ju ett sålitet rum nu men förhoppninsgvis ska hon få ett större den dagen vi flyttar till nytt hus, men de kommer nog vara i samma stil:) Funderar äve på att byta ut sänghimmeln till en mycket större, ska hitta sidan så ska ni få se, massa tyg är den i, stor och pampig och i rosa:) såklart...

Älskling tyckte förresten de va synd att möblertna inte fanns i rosa, han liksom, men sen visade jag kollaget och sa att förstår du nu varför vi måste ha lite vitt;) Hann vill även lägga in vitt trä golv där, hmm jag vet inte, vitt golv i ett barn rum, tål att tänkas på och känns inte som man vill lägga ut onödiga pengar på huset som inte gör att det stiger så mycket i värde, vi har nog med saker vi ska byta ut, köket tex!

Svarar på kommentarer och lägger upp julbilder en annan dag, efter tre dagars firande är vi ganska trötta och har bosatt oss i soffan, Isabelle tog hem jackpotten i år igen med massa julklappar, en super fin rosa/lila trehjuling , rosa pulka, massa kläder, leksaker, som sagt blder kommer:)

Fastän vi "vuxna" inte ska ge varann mer så fick vi klappar ändå, bla en kaffebryggare, den ska vara kung på kaffe..;) Jag är ingen kaffe älskare men älskling säger att kaffet blev mycket godare, lika bra att hålla med..!;)





Btw, mineral sminket kom bara två dagar efter beställning, super nöjd, känns inte ens at man har smink men man känner sig jätte fräsch, får finnar direkt av vanlig flytande och "tjock" foundation men huden är precis som man skulle gå utan, tummen upp för den!


God jul och god fortsättning allesammans<3

Kommentarer
Postat av: Lina

vad är hinnsvepa? :p hha..

2010-12-27 @ 13:55:55
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: Lina

det låter inte skönt :p haha. men de kanske inte är meningen att de ska vara de heller.. S: ska höra me morskan!

2010-12-27 @ 14:20:51
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag är helt frälst i sängen & kökssoffan. Hade emmy haft större rum så hade jag köpt den där soffan för längesen, så himla mysig.

2010-12-27 @ 17:27:58
URL: http://ohstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0