Overkligt!

Just nu känns det väldigt väldigt overkligt att man varit så här smal och då var jag verkligen inte som smalast här heller:P Beach 2010 nja:P:P Äsch jag får det finaste man kan få så:):)

 Det här var nån dag efter operationen:):)

Kommentarer
Postat av: Victoria

Jag satt också och tittade på bilder härom dagen från innan jag blev gravid med denna lilla skrutta och jösses vad smal man var och ändå tyckte jag att jag var tjock. Snacka om skev självbild. Men men, kroppen återhämtar sig även om man kanske får anstränga sig lite denna gången, men det viktigaste är ju våra fina barn som vi får :) Ska bli kul att se hur brösten blir bara, mina är ju också op:ade. Skillnaden är ju att jag fött och ammat 2 barn innan och behövde inget lyft så jag hoppas att brösten ska återhämta sig fiiint denna gången också.

2009-09-17 @ 11:07:31
Postat av: Ullis

Skaplig fördel att vara ung och få barn, det brukar vara lättare att gå tillbaka till samma form som förr =P...

På tal om bilden och dina tuttar (nej, jag är inte blyg), hur tänkte du amma ? Vill du amma så länge det går eller ? :)

KRAM, håller nedräkningen med dig :D

2009-09-17 @ 14:45:30
Postat av: martina

hej Victoria:) ja visst har man en sjuk skev bild av sig själv:P Jag tyckte själv inte att jag var så smal innan, hatade till och med att visa mig i bikini och nu håller jag alla tummar och tår att jag får tillbaka min kropp:P:P ja precis, bebis är värt allt:P vilken tur du haft, mina e inte snygga längre pga av alla bristningar, men hoppas de behåller någorlunda form sen iallfall:):9 kramar

2009-09-21 @ 11:20:38
URL: http://martinaolofsson.blogg.se/
Postat av: martina

hej ullis:):) hiih jag har också hört det:) 20 år ska vara optimal ålder för att skaffa barn, just för kroppen:P hihi jag hoppas vekrligen att amningen ska fungera, bm sa i början att det kan bli problem, men efetrsom jag började läcka mjölk redan i v 20 så ska det inte vara några problem:) jag hade tänkt att amma så länge jag kan, iallfall hel amma i ett halvår om det går:):) kramar:)

2009-09-21 @ 11:22:26
URL: http://martinaolofsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0