Skruttis 2 veckor:)

Igår var en tant här från bvc och gjorde hembesök, vi hade städat som tokar inför det och självklart gick hon bara raka spåret till vardagsrummet:P Hon sa även att man behöver inte ha det perfekt hemma när man fått barn, hihi hon kunde inte sagt det på telefon:P:P

Älskling e hemma dne här veckan också, fanns knappt nåt att göra på hans jobb så han fick ta ut semester:):) riktigt skönt att ha han hemma nu i början innan man landat helt:)

Vi skulle ju ha vart och vägt skruttis i torsdags men precis när vi skulle gå ut ringde de på bvc och sa att vi får inte komma ner när det är andra sjuka barn där, så därför vägde de henne här hemma igår:) Skruttis har gått upp som hon ska, väger numera 3200 gram, så skönt att veta att hon växer som hon ska och får i sig det hon ska:)
Eftersom hon vill tutta konstant nästan när hon är vaken och sväljer då massa luft så rådde tanten oss att köpa minifom, som ska minska luftbubblorna i tarmarna:) Hon tyckte också att jag ska försöka att inte låta henne tutta konstant på kvällarna för att undvika att hon får ont i magen, men det är inte så lätt när det ända som tröstar henne aldelles innan vi ska sova är just att tutta!
Tror det kan bli en ond cirkel, hon tuttar, det resulterar i att hon sväjer massa luft som ger ont i magen, hon blir ledsen och vill tutta, ja ni förstår kanske cirkeln:P Men har hört mycket bra om de där dropparna vi ger henne så det kanske ger med sig:)

Förutom lite bök när vi ska sova så går allt super bra, hon vaknar en gång per natt, byta, mata sen sova igen till kl 11 varje dag:):) Finns ingenting jag kan klaga över:):) Hon är världens bästa bebis:):)

Har fått utslag över hela mig, eller torra fläckar som tok kliar, måste vara alla hormoner! hormoner märker man verkligen att man har gått om nu, humöret växlar ganska mycket och älskling får ut för allt, kan bli tokig på han över minsta lilla sen går dte över 1 minut senare:):)

måste sluta nu, vi fick besök:):)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gick hon ner mycket innan mjölken rann till? Vet inte om du skrivit om det och jag kanske har missat det, men dom brukar ju gå ner lite innan det vänder :)

2009-10-13 @ 13:42:39
Postat av: Sandra

Vad kul & höra att allt går bra. & vad skönt att Micke är hemma med dig nu i början. Jag var helt själv. men det var skönt det med :) i alla fall när man har sån snäll bebis.

2009-10-13 @ 13:57:15
URL: http://iliveinacake.blogg.se/
Postat av: martina

hej anon gim:) hon gick inte ner så mycket under bb tiden, ungefär 1 hg har jag för mig så hon vägde 2800 nånting när vi åkte hem:)

2009-10-13 @ 15:39:31
URL: http://martinaolofsson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja, det är riktigt hemskt. Men när hon inte längre än en liten spärdgris så kommer det gå över. I början så skriker dom ju med hela sin kropp, och det ser ut som dom nästan dör. Men när hon blir lika gammal som Emmy blir det annorlunda :) Haha, emmy brukar låtasagrina ibland för att få uppärksamhet. & det märks så tydligt, för hon småflinar samtidigt.

2009-10-13 @ 17:45:10
URL: http://iliveinacake.blogg.se/
Postat av: sara

jag tycker inte att du ska vara så känslig för ´bakterier är man så känslig blir man sjuk för det minsta lila

2009-10-13 @ 22:23:53
URL: http://saraedlund.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0