Mot bristningar:)

Är absolut livrädd att få bristningar, på brösten det kan jag ta efetrsom jag var så dum att jag inte väntade några år med min operation, men min mage dne e jag rädd om:):) Vet att dte har med homroner att göra men dte kan absolut inte skada att hålla magen, brösten, svanken, låren och rumpan mjuk och smidig:):) Ska beställa weledas havandeskaps olja när jag har pengar och köpa thebodyshops cocoa butter body butter:) Men kom  på att jag fick en olja från england av syrran mot mina ärr under brösten:):) Den ska vara riktigt bra så jag har börjat smörjt mig med den, huden blir super mjuk:):)



Alla tips om vad ni testat uppskattas:):)

Kommentarer
Postat av: Petra

Haha jag har jättesvårt för lök så jag tycker du är grym som börjat äta det :) Och jag håller med att man känner sig lite nyttigare med lök i maten!! Jag smörjer in mig med niveas blåa runda burk, den gör huden jättemjuk. Sen blir det nog bara babyolja!! :D då kommer jag gå å glänsa om dagarna hahah!

2009-03-19 @ 12:27:39
URL: http://peetrah.blogg.se/
Postat av: Verra

Jag testade allt....men likförbannat fick jag massa bristningar...=/

2009-03-19 @ 16:14:19
URL: http://Majsan30.blogspot.com
Postat av: Malin

jag har hört att kokos smör e svin bra hahaha.. jäkligt kladdigt bara kan jag tänka mig.. men bara vad jag hört att det är super.. sen om det e sant eller inte vet jag inte.

2009-03-21 @ 22:40:47
URL: http://supermalle.blogg.se/
Postat av: Pixie

smörj benen också för där fick jag bristningar =/

2009-03-29 @ 23:15:51
URL: http://pixiesaga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0