Byta barnmorska

Har bestämt mig för att ringa och byta barnmorska imorgon:) Missförstå mig inte nu hon jag har är jätte gullig men det är det att jag vill kunna få tag på min barnmorska ofta, och hon i norberg är bara här tis, ons, tors och har telefon 1 h varje morgon bara, och i avesta har de fem bm och de svarar i telefonen mellan 07-16 och älskling kan va med på möterna:)
En annan grej är att det känns mer seriöst i Avesta, man träffas mer och så:):) och ultraljudet vill ja göra i falun, där får man mer bilder och de berättar oftare könet:):)

Enda nack delen med att byta till dalarnas län är att jag byter hela skiten, får bara gå dit tex när jag blir förkyld eller dylikt men dte gör inge efetrsom jag verkligen vill flytta tillbaka, har jag sagt dte förrut:P:P En annan nack del är att killen brukar inte få sova över i falun har jag hört, och att dte kostar, men när man fått barn kan man inte snåla in på en sång grej tycker jag:):)

Nu ska jag kika klart på desperate sen vänta på att få prata med mitt hjärta:):) älskar han över allt:):)

Kommentarer
Postat av: emina

hej läste lite i din blogg att du vill åka till falun. för att man får mer kort de stämmer inte de 4 kort me lite tur. o könet säger dom väldigt sällan. ja har varit i falun o har dessutom gått på specialistmödravådren pga diabetes. ja hade ultraljud varannan vecka. dom sa aldrig könet till mej. dom vill inte göra de de kan bli så feeel säger dom bara. o besöka barnmorskan i falun de samma över allt. tro mej. o samma me tele tider dom har oxå bara en timme. o de så många som går i falun de jätte svårt me eftermiddas tider ja tror vi lyckades få två tider på 7månader på eftermiddan.. hoppas de löser sej:D

2009-03-11 @ 12:54:48
Postat av: sofi boman

Din kille får sova över en natt tillsammans med dig o barnet gratis i falun. Sen får man oftase dela rum med flara nyblivna mammor o då får inte pappan sova kvar. Det är ju olika på olika sjukhus men det är så det funkar på de flesta sällena :) Man får inte fler kort i Falun än på något annat ställe, du får de kort som den BM tycker är bra att ge bort, brukar bli runt 4 st kort. Dom berättar köner för dig om dom är 110% säkra på att dom ser rätt, oftast så väljer BM att inte säga köner eftersom att det kan bli fel. Hoppas att du fick några svar på dina "frågor" =) Mvh sofi *

2009-03-11 @ 22:03:35
URL: http://sofiiin.blogg.se/
Postat av: martina

svar till emina:):) det är nog som du säger att dte är lika överallt, men har man ställt in sig att ett ställe är bättre spelar det nog ingen roll:P:P största anledningen till att vi vill byta län e att vi vill flytta tillbaka, och dte är bättre att byta nu när bebben ligger i magen:) och killen jobbar borta i stockholm mån-tors och de har inte öppet på fredagar hos bm i norberg så han kan aldrig va med:( men nu har vi bytt iallfall och dte känns jätte bra:):) tack för svaret:):)

2009-03-12 @ 10:36:33
URL: http://martinaolofsson.blogg.se/
Postat av: Marielle

jag fick då fyra bilder när jag var på ultraljud, plus två till lite senare när jag gick över tiden. hon jag gjorde ultraljudet hos var jättetrevlig och nog hade vi fått veta kön redan då om vi velat :)

2009-03-12 @ 18:30:10
URL: http://rockbabes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0