Snabbt...

Får bli ett snabbt inlägg, va till Avesta idag med jossan och såklart skrutt, åkte deras nya fina bil med panorama tak:D Vart inge badhus, lingon veckan knackade på våra dörrar, shit vad hemskt det är med mens nu, såna flashbacks, gör så ont som små värkar!! Sen blöder man skiiit konstigt, och jätte oregelbundet! Nog om det!Shoppade en del, var en del rea också:D

 

 hon tar allt som kommer i hennes väg, och när man tar av henne det blir hon galen!!

 en bitter skrutt

 <3

 gjorde en till gipsgrej, händerna hade knappt vuxit nåt men fötterna däremot:P

lite nytt till skrutt, och nej jag har inte trötttnat på rosa, inte det minsta:D:D hon har redan två såna där rosa byxor men jag älskar dom och ena paret har redan blivit urtvättade!

 fyndade denna på barnavdelningen för 50 kr, strl 12-14 år:P satt  perfekt:D ska få en sån jäkla fin klänning av mamma som hon lagt undan, en lång klänning, lila och mönster, så fin:D

 jag älskar dig så mycket min älskade söta lilla dotter<3

 hon har en riktigt stor söt glugg mellan framtänderna, mamma stora tjej som har 6 tandsingar:D:D

Ska sova strax, imorrn ska vi upp till jossan, glassa på gräsmattan:)




Godmorgon måndag

Testar att blogga med telefonen, är riktigt nöjd med den, fast saknar många vanliga funktioner, kan man inte ens Lägga in bilderna i mappar? Nån app för det? Appar för precise allt! Idag ska vi till Avesta med bästaste Jossan:) igår va vi ute i trättsbo hos Josefine och Micke, gick dit ut, går att gå skogsvägar med vagnen:P älskling hard fyllt år med, hela 27, han var bara barnet när jag vart tillsammans med han, 20 bast bara.. Ska ta och svara på kommentarer när jag sitter vid datorn:) ska pussa och väcka min underbara dotter nu:)

Mitt utanpå hjärta

Är fortfarande nästan lika upprörd över Unga Mödrar, det var precis som bägaren rann över idag, skulle folk super med sina barn skule soc knacka på dörren dagen efter, dags att vi blir hårdare med rökning med, anser jag iallfall, nog om det jag blir bara irriterad så jag kokar när jag tänker på det!

Skruttis somnade precis, trodde jag inte eftersom hon somnade i vagnen när vi var ute och gick! Stina och jag och kidsen va till Karlberg idag till Öppis (Karlberg i Norberg om jag inte skrivit det innan)! Inte lika roligt när vi är ute, mycket mysigare när det är inomhus, nu är alla överallt och de flesta barnen är äldre!

Isabelle har sne nån vecka tilllbaka kommit på efter MYCKET lång tid att man kan ju faktiskt gå framåt i gåstolen och nu springer hon i den, den är trög men vilken fart hon får över, jagar rocco så han knappt får dricka vatten, man får hoppa åt sidan ibland för ont gör dte när hon gör in i hälen på en:PSer så kul ut för hon har armarna ut sne springer hon på tårna, när hon ska "gå2 med mig eller stå vid gåstolen går hon alltid på tå, på öppis sa en av "fröknarna" av vissa barn kan göra så men hon kom bara ihåg en som gjort så:P

  Har fått sovit i 4 nätter nere på grund av målarfärgs lukt, isabelle sover bättre i resesängen kan jag konstatera!





 


 monsterminen, ni skulle hört ljudet hon gör också:P

Åhh vad läskigt det är när mamma inte håller i mig, hon är en liten fegis mitt lilla hjärta:)

 

 

 

   Jag älskar dig Skruttis:)

     

 Såhär får jag göra nu när hon ska sova så hon inte far överallt i sängen, sen så fort hon somnat tar jag självklart bort kudden:):)

Ska kika lite på tv nu sne sova, imorrn kommer mamma hit sen kommer älskling hem, han fyller år på lördag också, hela sverige ska fira han eller:P:P Bara jag som tröttnat på allt bröllops prat tror jag inte:)

Nu vart jag riktigt förbannad!

Nej nu vart jag på riktigt dåligt humör, tycker folket i Danmark att det är helt okej att röka när man är gravid eller har bebis, okej fine om dom nu måste röka då kan dom väl gå ut nej då ska dom röka inomhus och typ blåsa på sina bebisar!! Ursch säger jag bara, jävla idioter, vissa ska fan inte få ha barn!! Vart faktiskt riktigt upprörd nu! Och en tjej bestämde sig för att sluta röka, killen tyckte det var rätt emot barnen men hon sa att hon gjorde det för ekonomin, puckon! Nej nu tänker jag inte fortsätta se det i dag!

Jag är så jäkla rädd ens att Isabelle ska få minsta lilla rök på sig, hatar när folk röker hennesnärhet och kan man inte acceptera kan man dra åt pipsvängen, nej nu ska jag ta och gå ut och gå med jenny, spotta och svära lite på vägen med:P:P

Blöj test

Det här är verkligen ett ur trist inlägg för er som inte har barn/ är gravida men men:P

Har hunnit testat en hel del blöjor under de här månaderna, min absoluta favorit är Libero men dte har inte alltid varit det!

 Först gillade jag pampers bäst, tyckte Libero var så stela när Isabelle var så liten!



Började tycka att Pampers blöjor luktade väldigt mycket kiss om så jag böt och testade jag Willys egna, jag gillade dom skarpt i början, men sen tyckte älskling att de luktade kiss av dom, så jag började också "få för mig" att de gjorde det så då gick jag över till Libero! Nästintill luktfria hela tiden, och självklart förstår jag väl att blöjor ska lukta kiss, men Pampers och Willys gjorde att kläderna också fick en speciellkissaktig doft efter bara en stund!

 Willys

     Favoriterna!

Testade även Icas egna blöjor och vart verkligen imponerad av dem, skiljer ingenting mellan dom och Libero, men här i Norberg är de lika dyra så då känns dte bättre av nån anledning med Libero!

 Hittade ingen annan bild, säkert gammal som gatan!

Har även prövat up & go blöjor och visst dom är bra när man ska trä på dom men annars sitter de för löst, även testat Pampers när hon blivit äldre, ogillas!

Sist vi va och storhandlade skulle jag snåla in lite och testa Huggies, hade hört bra om dom, men shit vilka dåliga blöjor, tunna och läckiga, gillade dom första kvällen men efter första natten var hon dy blöt, aldrig blivit det inna och de läcker åt alla håll och kanter:(



Libero eller Icas egna är mina favoriter, vilka e era!

Bättre...

Surfade runt lite mer och hittade ett annat solskydd som jag valde istället, hoppas bara dte går att ta bort dne andra order nu!! Hittade dett hos Barniallt.se 99 kr

går även att ha till bilstolen


Rekommendera

Suttit och letat hela morgonen efter solskydd till vagnen till ett vettigt pris och hittade detta för endast 99 kr:) Det är också ett myggnät, solskyddsfaktor 50+! Sun-net heter det och finns på massa ställen!

Detta plus parasoll borde skydda henne i vagnen, bör man ha uv dräkt till en små bebisar eller kan man skydda de med kläder och solhatt och helt enkelt undvika solen!


We are going to Ibiza....

Nej inte riktigt så men vi åker till Rethymnon om 3 veckor:):) Det där med att ha is i magen e inte älsklings grej, han kollade i typ en sekund när jag visade han resan och sa sen den tar vi! Han är mer än sån som går på känslan, lite för mycket ibland!

Hundvakt är fixad och husvakt med, perfekt:):)




Älskling fick som han ville med Grekland/Kreta, jag gråter inte illa för det:P Ska bli underbart och jag har aldrig vart till Grekland så de ska bli spännande:)
 Vissa resemål vi kollade på kunde bli uppemot 35-40 grader och det går ju inte med Skrutt, här skulle de va runt 28 grader då, som en svensk bra sommar då:) Håller på att göra en lång jäkla lista på allt som ska med, nån som vet om man måste checka in barnvagnen innan? Alttså nån timme innan de andra... Det som var bra är att vi åker på dag 1 och hem på dag 9, så vi får 7 hela dagar där:)






Lördag, vikt, pass

Isabelle e absolut ursinnig i detta nu, hon vill att jag ska bära på henne och jag tycker att nån gång så måste hon lära sig att faktiskt somna själv, visst känner mig skit elak när jag låter henne ligga och skrika men men nu ska jag testa detta, hon somnade inom 5 min i förmiddags så ska testa om det går nu med, är helt säker på att jag mår nog sämst av det här av henne och mig, för ni ska se minen när jag bär upp henne, hon ser så nöjd ut, man nästan ser på hennes min att det är en "jag har vunnit, jag har fått min vilja igenom min":P

Var till bvc för några dagar sen om som jag anat skelar hon pyttelite, dom ska skicka remiss, så får se om hon ska ha lapp för ena ögat nån minut per dag, precis som mig så syns det bara ibland!
Hon har blivit stor tjej också, 8 ½ månad, 8310 gram vägde hon nu och 69,1 cm lång:)

Igår va vi till Fagersta och fixade pass till Skruttis, var så duktig och kollade in i kameran, polisen berömde henne:):) Sen åt vi på kina och isabelle satt och babblade och spexade hela tiden, vinkade till dom som satt bredvid och hade sig<3

Vi kan tyvärr inte åka till min syrra så det får bli en sista minuten resa i början på juli, börjat kolla lite men shit vad priserna är dyra just i juli, billigt i juni och augusti och snor dyrt i juli, alla har väl semster då, men jag tycker vi ska ha is i magen och packa väskorna och ta nån dan efter typ, men kanske lika bra att vara realistiska och boka några dagar/vecka innan, så vi vet hur vi ska få med vagn och allt! Älskling vill till Portugal/Grekland, och jag vill till typ Kanarieöarna/Mallorca eller nåt, jag gillar det här turistiga, stora hotell och massa stråk med turist shopping:) Älskling vill mer se saker, blir nog slumpen som avgår om vi hittar nån bra resa, nåt jag vägrar är att åka buss långt från flygplatsen, kollade på Turkiet resor men sitta och skumpa i en buss med Isabelle utan bälte känns inte bra!!!

Vi hittade en skit bra resa som vi båda gillade, sen när vi gick vidare och skulle välja allt så fanns det ingen transfer, hallå, enbart privat taxi för 2000 spänn som kör oss från och till flygplatsen, hela tiden hittar man nåt fel!!

Nu har Skruttis slutat skrikit, hon ligger mest och sneglar på mig i resesängen, ser absolut skit bitter ut, nej nu vände hon humöret och vart glad, rolig bebis det där, men ack så underbar:D Nämen titta nu somnade hon, nöjd också, 1-0 till mamma då:D

Igår hjälpte Jossan mig att färga håret också, blonda och ljusbruna slingor, vart inte sån jätte skillnad men skönt ändå:) Älskling va till och med tvungen att ringa och fråga om Skruttis skulle ha gröt eller välling till kvällsmat:P

 <3 Älskade skitonge<3



Återbäring

Återbäringen kom idag,vi styrde kosan mot avesta med jossan och köpte en resesäng till Skruttis, en ny stavmixer och ny bh till mig:D







 mina nya skor kom idag:)

 bh´n:) lite färg har man fått:)

 ska aldrig nånsin mer gnälla öve rmin mage, visst den ser inte ut som förrut helt men att den ändu kunde bli så pass platt efetr en graviditet tackar och bockar jag för, det hade jag aldrig ens kunnat drömma om när jag hade min stooora mage förra sommaren:):)

Veronica här kommer lite magbilder, tagna på kvällarna då den var som störst:P

 vecka 6 eller 7

 v9  v10  v 11 magen va helt galet svullen och jag tyckte jag hade enorm mage:P

 v 12  v 12   v 13  v14

 v 15   v 17   v18   v 19  19+5

 v 21, började bli svårt att dölja den här, men ack så mysigt:)

 21+6  v 23+4  24+5  i v 30 va magen som absolut finast, lagom stor:)

 fortfarande liten när jag låg ner, v 30



 v 33

 det är så jäkla overkligt när jag kollar tillbaka på korten att jag haft den där magen, helt sjukt overkligt!!

 v 38, en fotboll placerad på magen:P

 v 39

 och slutligen 39+4 några timmar innan värkarna startade och ett dygn innan världens underbaraste dotter föddes:):) vart lite mer kort än jag tänkr lägga ut, men de va så roligt när jag började kolla igenom alla:D:D

Natti natti


 skruttis gillade resesängen, blir perfekt på nedervåningen så hon kan sova middag i den och sova i den ifall vi kollar på film på kvällarna, hatar när hon ligger uppe och vi sitter nere i soffan!

 skruttis lampa har kommit upp nu också, ett litet steg i rätt riktning där inne:P

Såg förresten massa bal tjejer idag, vart lite till mig, åh 4 hela år sen man tog studenten, vart tog tiden vägen!!! Nej nästa år ska jag ragga (tvinga) nåt litet lammkött att gå med mig så jag får känan mig ung igen:) För vem kunde tro att man skulle sitta här idag med barn, karl, villa, volvo och hund, men känner mig fortfarande som 18 fastän älskling kallar mig för kärringjävel lite då och då:P






Så där ja!

Nu äntligen är dte fixat med telefonen, fick ju så klart ringa upp dit själv och göra om allt, ja för typ 5:e gången, jag måste verkligen vilja ha den där telefonen, fats nu vart uthämtnings avgiften på telefonen helt plötsligt 300 kr billigare och dte tackar vi för, fick ett lätt nytt nr också, skriver ut det när telefonen kommit! Mitt tre nr kommer att försvinna på torsdag, tills nya nr kommit når ni mig på mitt parlino nr: 076 5799323!  Nog om det nu!

Vi har valt färg på huset nu, fick som jag ville (vitt) utan att behöva säga nåt, älskling gillade det ändå:P

 exakt den här färg kombinationen, martina gilla:)

När jag letade runt på lite 1 års presenter( herregud hon blir 1 år om mindre än 4 månader!!!!!) till skruttis hittade jag dessa zoobies, det är ett mjukisdjur som går att göra till både kudde och filt, super mysiga, synd bara att de kostade 400 kr som jag anser är lite väl i överkant, den rosa flodhästen skulle nog skruttis gilla om inte annat skulle jag det:P




På lördag tänkte jag och skruttis och älskling åka till säterdalen om vädret e fint, ska försöka locka med jossan med:D Nån som fått in skatten än? Inte jag iallfall, inte för att det blir nåt över då alla pengar går rätt och slätt till målningen, men förhoppningsvis kanske vi får nån krona i vinst istället sen när vi ska sälja!

Ska ta och pallra oss ner nu och äta frukost, sen ska vi ut och gå med Stina och Älva-Li:)

Skruttis har blivit super tuttig igen, tappat räkningen hur många gånger hon tuttade inatt, jag hade nästan slutat läckt men hon kanske kände att det börjat sina, nån mer som märkt av att deras bäbis varit extra grinig under värmen, isabelle va sig inte riktigt lik, grät till och med när vi bytte blöja på henne, men igår när de va svalare va hon som vanligt igen, kan det vart värmen måntro!

puss och hej:)






Skärpning

Ska skärpa till mig med bloggen om jag vill ha några läsare kvar men dte har ju vart så fint väder:) Vi har njutit av solen och vart ute så mycket som vi orkat, träffat stina och Älva en hel del:D Idag va vi ut och gick med dom och jossan och nova!

Har helt glömt om allt jag skulle skriva om, hmm helt skalleblank! Bjuder på lite bilder tills hjärnsläppet släppt, om det nu gör det:P

  

  

  

   Isabelles skylt till babycafet:D

 

 
 stora leopard tjejen:)

 skruttis river i precis allt hon kommer åt, mamma städar, skruttis stökar så står det till här hemma!

Måste bara säga att det är verkligen super kul att det är så många vänner som ska få bebis:D:D Massa grattis till alla er, mera bebisar åt folket:)

Fått klämma på både Lindas och Felicias söta magar i helgen med, saknar magen lite nu, så fint och kvinnligt, nej en dag ska isabelle få ett syskon, that´s it!


Shit vad jag krånglat med telia, ringt massa gånger idag, leverans tiden på iphone är 3 veckor, efter mycket om och men skulle de gå fortast om jag gjorde muntligt avtal, men då funkade inte deras inspelnings apparat, tjejen skulle ringa upp, inte ringt än, får ringa imorrn, suck!

Ska ta och sova nu efter jag bara pratat klart med hjärtat, mitt andra större hjärta ligger redan och sussar, kan man få va så där söt:D




RSS 2.0