Det finns ingen som du<3

Idag har vi haft fullt upp här hemma! Frida och Alvin kom förbi imorse och vi tog alla sällskap till baby cafet, efter dte var dte dags att bege sig till frissan, oj oj oj vad jag kan rekkomendera Salong Hår, först tvättade de håret (inte ofta de gör dte längre) och jag fick sitta i en massage stol,
 fick anstränga mig för att hålla mig vaken, sen klöpp hon mig precis som jag ville, bara typ toppa det, sen lockade hon hela håret och visade hur man gjorde det med en plattång, plus att jag fick massa tips, hon märkte direkt att jag börjat tappa hår, nähä:P:P

Tappat massvis av hår i ca 1 månad, men hon sa att det ger med sig, och att allt växer tillbaka när man slutat ammat, hon rekkomenderade även b vitamin men tyckte jag skulle höra med bvc om jag fick äta det för tydligen kan bäsar bli hårda i magen om mamman äter det!

På hemvägen skulle jag in på banken och öppna sparkonto till skrutt som jag inte gjort än, kommer ni ihåg incidenten när jag inte kunde födelse numret och upptäckte att jag inte kom in där med vagn, lr de hade handikaps ingång på baksidan, dåligt att de har så många trappor till en bank faktiskt! Nej måste verkligen ta tag i dte där nästa vecka, så drygt att banken bara har öppet 2 gånger i veckan här, men måste så är det bara, får ta bilen ner!!

När vi kom hem städade jag nedervåningen medans skruttis lekte i babygymmet, sen när jag skulle göra mat upptäckte jag att delar av frysen var varmare dvs i vissa fack var maten tinad, KUL, not! Kul om den skulle vara sönder, tror den va nyinköpt när vi flyttade in så det borde ju finnas garanti då på den!

Nu väntar vi på älskling/pappa eller jag väntar och skruttis sover så sött på fårfällen, skulle knäppa kort på henne men hon somnade efter några kort, uttmattande att vara modell jämt:P

Imorrn blir dte Västerås, älskling ska röntga knät, ska köpa lite grejjer till skrutt, ska även möta upp frida med familj där:D

Nån som kan hjälpa mig få bort datum och göra vissa kort svartvita??? Skulle vilja beställa fler förstoringar på isabelle men inte så snyggt om dte är en stor datum visning i kortet och vill ha dem i svart vitt:):)

 Du är mitt absoluta allt<3



 sömntutan<3

 den här bland annat skulle jag vilja få svart vit..

 skulle verkligen vilja ha en systemkamera så man kan knäppa skarpare bilder..

 mammas stora duktiga tjej:):) ska visa pappa idag hur duktig jag är som kan sitta själv nu:):)

Förresten har helt glömt att berätta att jag ska till bröstenheten angående knölen, den är kvar än, dom trodde också det berodde på amningen men lika bra att kolla upp den, en remiss skulle ta ca 4 veckor, under tiden skulle jag massera knölen när jag ammade, troligtvis är dte nån körtel lr nåt!

Nej nu ska jag skala potatis så älskling får nån mat när han kommer hem<3

ISABELLE BLOGGAR

g,,jklöå98z77q åalymj54d lL<8KV



det kommr garanterat bli en bloggerska av henne, hon blir helt vild när hon får slå jag menar skriva på tagentbordet:P

The twins balett:)

Gå in och rösta på min svärmor och mickes gudmor när de gör denna enastående balett uppvisning:P:P




http://www.dansamedhjartat.se/#/filmrummet/4b79ae65897a5


Vad jag kan:)

I morse satt isabelle själv en lite längre stund innan hon trillade åt nåt håll:):) Tror hon kommer sitta stadigt nu vilken dag som helst, man ser verkligen hur mycket stabilare hon blir dag för dag!
I fredags sa hon "hej"också, inte till mig dock, utan till jossan:D Nöter "mamma" till henne hela tiden för dte ska banne mig bli dte andra ordet hon säger:P Vare sig hon vill eller inte, men självklart kommer dte väl blipappa bara för att!

Gåstolen var verkligen ett bra köp, ho absolut älskar dne, sitter hellere i dne än i knät, men hon får doxk bara sitta korta stunder, men dom korta stunderna njuter hon, ler som en sol när man säger att hon är duktig:D

Trots kylan vart det en liten promenix idag, ner till ån och matade ankorna med en hel jullimpa och knäckebröd höll på att frysa ihjäl så vi vände hemmåt direkt efter.. Väl hemma fick jag lov att skotta fram brevlådan som den snälla plogbilen så duktigt plogat in, men vad ska de göra då, de måste ju göra av med snön nånstans! Skottar vi inte fram den får vi ingen post!

Inte så överdrivet många fördelar att bo i hus på vintern, skotta tills helvetet fryser till is och dyra uppvärmningskostnader, men det är väl tur att det väger upp mot somrarna då man kan gå ut på gräsmattan och äta sin frukost, inte mycket som slår det:)

Älskling, Rajje och Edwin var riktigt duktiga igår och skottade av hela garage taket, risken för snö inras steg för varje snöflinga som la sig däruppe, soldäcketär numera så snö fyllt att man kommer aldrig ut genom altandörren, säkert 1,5 meter där! Nån geäns måste dte väl finnas på all snö, dte har förlorat sin charm för LÄNGE sen!

Ska laga iordning nån mat nu sen ska jag och isabelle mysa under filten i soffan framför nån svensk film<3

Testade att ge mosad banan igår blandat med mami milk, först va hon tveksam sne gick det i som allt annat:)


Isabelle Anna Linnéa Fors<3

 kärlek<3 

 godingen där:)

 hon har börjat med massa nya miner med läpparna<3




 hon dreglar så mycket att dregel lapparna blir genomblöta.. tror inte jag skrev att det var ingen tand som kom förrut utan dte måste vart en vit blåsa, hon har fått nya såna vita "prickar nu uppe i munnen, men dte är säkert små blåsor och inte tänder denna gång med:(





 <3

  hahatitta hur hon suger in hela läppen, så söt:D

ska prata med syrran nu på skype, hörs hej:)
 Slänger upp ett litet kort också på hårfärgen:)







Brunett-- javisst!

Färgade håret igår, mellan brun, fast det blev typ mörktbrunt, är riktigt nöjd:):) visst jag älskar blondt hår det tänker jag inte sticka undre stolen med, men hur länge är dte fint liksom, först när man bleker dte är dte för blekt sen kommer en period där dte är fint, i tyo två veckor sne ser dte ut som skit i 2 månader tills dte är dags för nästa blekning, nej nu ska jag ge dne här hårfärgen ett rättvisst försök:P:P Första kommande sommaren som icke blondin:P

Älskling tyckte jag såg mycket äldre ut, precis min tanke! Lägger upp bilder sen, måste ta tag i städningen, misstänker att vi börjar bli förkylda, lite lite ont i halsen och skruttis hostar lite!

Klämde hennes lila finger idag, när jag skulle skjuta in hennes stol till bordet så brukar jag ALLTID kolla så inte hennes fingrar är i vägen, förutom idag så jag klämde pekfingret:(:( Det var som när hon tog sprutan, hela ansiktet skyrnklades ihop och sne kom tårrana:(( Dumma dumma mamma, och älskling gnäller på mig att jag skäller på han när han gör nåt fel och sne är dte jag som gör illa henne:(:(

Hade en jätte trevlig kväll igår, jossan, gnubert och nova kom hit:):)´Vi spelade poker, fast bablade mest så pokern tog en jäkla tid, men vi hade inte träffat dom på länge så inte så konstigt:) Saknar verkligen jossan varje dag, men i sommar blir det bättre:):) Har förresten halkat efetr med att svara på kommentarer men dte kommer, i promise:)

Så stor jag blitt!

Idag fick äntligen isabelle sin fina gåstol/gunga, slog till direkt när den var nedsatt till 640 kr:) Hon älskar dne och trycdjer på alla knappar och har sig:) Va över till avesta med frida och alvin, köpte även lika coola solbrillor till isabelle som alvin har, fast ett par lila:) dom kommer vara de coolaste bebisarna i sommar, vad kul vi ska ha i sommar när vi ska åka till alla djurparker ihop med kidsen:):)

Det är så kul för isabelle tar efter alvin, när han satt och gungade i famnen började hon nån dag senare och för nån dag sen berättade frida att alvin börjat dra in underläppen och idag började isabelle med samma, och smakkar för fulla muggar:P Så sött!

Hälsade på mamma (mormor) också en snabbis innan älskling hämtade upp oss, älskling gjorde hemmagjorda klyftpotatisar med fläskfilé när vi kom hem, riktigt gott:)



Nu är det sovdags:):) Natti natti allesammans:):)

Den är bodyn är ett måste nästa gång jag kommer till lindex, my little pony, 99 kr:)

Förrresten jag funderar på att bli brunett, vad tror ni om det, är så trött på att bleka och på fula utväxten och skulle ju vara kul att bli tagen mer på allvar nu när man är mamma:P:P Är trött på att höra att man ser ut som 16 år:P





Besviken.......

Hemkommen för nån timme sen från hjärt och lungräddningen och är ganska besviken, är nog inte ensam om det!! Alltså det var jätte bra så men det måste blivit nå missförstånd för et första hon som höll i det sa var att det var vanlig hlr och inte för spädbarn som alla trott! Men att hon kunde berätta lite snabbt hur man gjorde på barn, alltså fick vi inte prov på barn dockor som vi alla trott, en som sa att de borde köpa in barndockor till nästa gång!
Frida visste mer om än henne om spädbarns hlr tom, men man vet lite mer än innan ialfall och vi fick en jätte bra lapp om allt som är giftigt, så nu blir det att ställa undan typ alla vätskor av alla dess slag i ett låst skåp:)

Josefine hade isabelle iallfall då hon var vaken när vi kom fram, i hela 1 timme och 45 min hade jag barnvakt, det ni:P:P mycket för mig, var hyper nervös, vart några sms till josefine under tiden, men det hade gått jätte bra:):) Seprations ångesten är enorm, iallfall från min sida:P

Vi fixade sen med alvisens dop kort, de vart kalas fina:D Josefine följde med hem hit också för att låna volvon, för varnade henne om att den krånglar, batteriet som blir urladdat hela tiden och hon kom inte ens härifrån, SKIT BIL! Älskling får ta tag i det där i helgen och där med basta!

Ska ta och göra lite mat nu när isabelle sover, man får verkligen bättre mat rutiner nu också när man går upp tidigt på morgonen, frukost lunch middag och kvälls mellis istället för två mål per dag som det ofta bara blir när jag går upp 11!



tänkte bjuda på ett filmklipp på mitt allt<3

Tisdag

Dröjjer längre och längre mellan inläggen nu har jag märkt! Fullt upp! Idag ska vi på hjärt pch lungräddning för bäbisar, skulle haft barnvakt under de 2 timmarna men klarar inte av att lämna bort henne så hon får följa med:) Kommer bli riktigt lärorikt tror jag, nånting som alla småbarnföräldrar borde, kunna, anser jag!!

Sen efter det blir det promenix med frida och alvin, har börjat tagit tag i promenaderna igen, igår vart det två, så mycket roligare att gå när solen skiner och våren väntar bakom hörnet! Det funkar jätte bra att ha isabelle sova halva nätterna i sin säng, börjat lagt henne vid 21 också, perfekt för då vaknar hon 08 på morgonen, man får ut mycket mer av dagen verkligen, och framför allt får man mera ljusa timmar!

 mammas hjärta<3

 sötnosarna:)

 Hoppas ni också hade en super mysig alla hjärtans dag, själv spenderade jag min med mina två hjärtan<3


Onsdag

God kväller, egentligen skulle jag sovit för länge sen när jag var trött men men som vanligt stannar man uppe liiite till och vips så är man pigg igen! Idag har det hänt en del saker, inget som jag tänker gå in på här, men har vart i avesta iallfall! Sen på kvällen mös vi framför några avsnitt av two and half men, dte är verkligen vardags lyx att ha hemma älskling:)

Har börjat märkt mer och mer vilka som är ens vänner eller rättare sagt vilka som inte är det sen jag fick barn, nu är man inge rolig nå mer, man festar inte, man är helt enkelt ointressant i folks ögon! Känner att jag inte orkar bry mig eller lägga ner energi längre ens, för mig var det det absolut största i mitt liv att få isabelle<3 Ähh från och med nu bryr jag mig inte, jag vet vart jag har folk, och de vet säkert vart de har mig med..punkt..

Älskling har tagit upp 360 till sovrummet så han ligger här och spelar för fulla muggar, han lyckades laga det efter många timmar och många svordomar och väldigt många lösa skruvar:P:P Alltså inte dte brända x boxet utan det trasiga han fick köpa av Kim:)

Nej nu blir det att mysa ner sig bredvid de två finaste jag har<3


Tisdag

Va ett tafen jag(vi) skrev, isabelle ska nämligen sitta med nuförtiden vid datorn och pilla på allaagenteer:) Har helt enkelt inte haft tid/lust att sitta här, älskling e hemma, sjukskriven, gjorde illa knät på inebandyn.
Han e skit deppig då han tror att han inte kommer kunna idrotta nå mer, få se vad doktorn säger på torsdag.

Men jag grinar direkt inte över att ha han hemma:P Vi kikade på avatar idag, sevärd men ingen film man ser två gånger..
Va nyss här en dam som intevjuade oss om vårt hus, ska va med i nån hus bok över västmanland lr nåt... Bok jäkeln kostade 3700 kr, nej tack, sa att vi måste verkligen tänka på saken, men kommer avsolut inte köpa den.

Isabelle har börjat fått gröt till frukost, blandar banan gröt med bröstmjölk och hon älskar dte lika mycket som allt annat, så fort vi äter nu gapar hon också och vill ha:P Man kan nästan tro att hon inte får nån mat, haha men det kan nog vem sopm helst se att hon får:P

Förresten jag vill ha in massa tips på rosa eller lila trehjulingar, vagnar alltså, är så sugen på en!! eller dte har jag väl vart hela tiden men snart är dte dags för sitt vagn om cirkus 1-2 mån:) Och som jag skrivit innan är jag inte så överförtjust i vår sittdel!



 vi hade en del snö på altan take, altanen höll på att rasa ihop till och med!



Jag som tänkt på massa massa som jag skulle skriva sen nu kommer jag inte ihåg vad:P


Ingen överdrift

Ville bara säga att när jag sagt att jag är kass på att köra bil så har detta varit utan minsta överdrift!:P
Idag gjorde jag ytterliggare en tabbe, inget spec farligt utan mer pinsamt! Efter babycafet var dte ganska mycket snö överallt (skyller stenhårt på snön) och jag skulle köra hem, kommer till en korsning som delas av åt två håll och av en stolpe i mitten, alltså ska jag hålla till höger, offcours, men vad gör jag jag kör rakt på och vips så står jag i den utfart som bilarna som ska in på gatan ska åka på!! haha visst det var plogat så att man knappt såg nåt men halllå!!! tur att dte var en väldigt liten väg, typ en 30 väg lr nåt

Visst jag hade inte brytt mig så överdrivet mycket opm det inte vore så att det kom en saab bakom som måste trott att jag rymt från nån anstalt lr nåt:P sen kommer dte en lastbil soms ka in där där jag står, liiite panik, men räddar upp situtationen och backar:P:P

Kör sedan skamset hem och undrar hur många som sett mig:P

 snygg paint bild va:P

nej nu har jag fastnat framför datan länge nog:)

Torsdag

God kväller gott folk! Dagen började med att svärfar knackade på dörren 07,45!!!!!!!! Så tidigt har jag inte gått upp sen, ja hmm jag kommer inte ihåg, pallrade mig upp och åt frukost, väckte isabelle som gärna ville sova vidare:P Vi drog iväg till babycafet i all jäkla snö, jag börjar tröttna!!! Vi mötte upp frida och alvin, fikade och sjöng, inte så många som pallrat sig dit, men dte var lugnt och skönt, sist vi va där va våra bäsar små mjölpåsar och nu satt dom där mitt emot varandra i varsin matstol och lekte med sina saker<3<3

När jag kom hem fick jag se hur taket kommer bli, inte klart än men shit vad fint det blir:) Imorrn blir det klart sen på lördag blir vårt sovrum listat också! Bilder kommer då:)

Sen drog jag och isabelle hem till jenny och chili, vi lagade lite mat, fläskfile och strips, mumma, sen skulle vi se på film men dte tyckte inte isabelle utan hon tyckte dte var roligare att gråta, sa till jenny att när jag klär på henne och sätter henne i bilstolen och hon vet att vi ska hem så kommer hon bli tyst, OCH jag hade rätt som vanligt:P hon blir så nöjd och belåten och jag är tvärsäker att hon vet att vi ska hem! Film en annan dag gumman!

När jag kom hem igen hade jag fått ett väldigt sorgligt sms, tårarna bara rann! Ibland kan livet vara bra orättvisst! Jag hoppas att jag aldrig behöver hamna i en liknande situation, tänker på er<3

Imorrn kommer älskling hem också, han lät inte sådär super sugen på att åka genom västerås och stanna p¨å ikea och köpa matstol, defenitivt kört nu med rosa stolen då de gått i konkurras, suprise suprise!! bittert bittert!

Men ska måla den med rosa plastfärg:) suprise det också va:P:P Men idag hade faktiskt isabelle bruna och beiga kläder på sig, de ni:P





 babycafet

 sötnosarna<3

mums med en stycke hand<3

 <3

 du och jag skrutt<3

Du är lycka, du är kärlek och du är MIN dotter<3

 ett stycke mamma


Kollar på Allt för Martin på svt, riktigt bra och sorgsen dokumäntär!

Natti natti allsammans, ska snart gosa in mig bredvid sessan och ligga och lukta på hur underbart gott lilla hon luktar,behöver jag ens säga att vi saknar pappa<3<3 men imorrn är ställningen återställd igen<3






Snart gott folk:)

Imorrn kommer svärfarsan hit och ska börja med isabelles rums tak, om nån missat det ska fulfurun bort och det ska bli vitt:) Sen är det bara hmmm... 9 rum kvar som ska få vitt tak, om vi ska vara realistiska får vi väl ta ett tak per år:P
Är riktigt glad att det börjar hända nåt därinne, sen är det bara nytt element, nya uttag och en vägg soms ka målas! Vårat sovrum ska också blir klart nu, alla lister har legat i gästrummet och dragit åt sig, hade ingen aning att lister skulle ligga ett tag innan de sätts upp, men nu vet jag! Längtar verkligen tills jag får sätta upp gardiner där inne och få blombrädor, inte en dag försent:) Tur att man har så bra svärföräldrar som man har:)

Medans det målas ska jag och isabelle på babycafe med frida och alvin, sen följa med dom hem, kan ju inte vara hemma på några timmar pga av lackfärgen!

Idag va vi över till avesta, gjorde stan med emelie, hittade en klänning, en stickad och tröja och ett par strumpbyxor, TILL MIG själv! Behövligt:) Sen följde mamma med och ombesiktade bilen och dne gick igenom:) No longer körförbud:) Kom hem till en glad hund som tror att man varit borta ett halft sekel varje gång man lämnar han!

Ska ta och passa på att stryka ett par gardiner medans isabelle sover och sen se klart på paradise hotell, spännande:):)


Mamma älskar sin skrutt obegränsat mycket<3 När man inte tror man är kapabel att älska nån mer så ler du som bara du kan och man förstår att denna kärlek bara kan växa sig större, större än allt annat:):)


Lurendrejjare..upd...

Försökt att få tag på pipiilotta.ser nu sen jag fick ordern eller inte fick stolen, utan resultat och idag såg jag att sidan va nedlagd:!:! hmm konkurrs måntro, har gett upp hoppet om stolen nu, ringde babyproffsen i västerås och de fanns bara en orange/grå kvar:( får bli ikeas ändå, vilken otur, först lampan och nu stolen, nån mening med det kanske, men bitter de e ja...

Hmm nu verkar sidan funka igen så det kanske finns hopp för stolen än, de säger ju att hopper är dte sista som lämnar en ahah:P:P

Som sagt har jag inte sån tur med grejjer till isabelles rum, vill ha rosa gardiner med vita prickar, hittade tyg på stoffocgstil, men just dte tyget var självklart slut, otippat va, och har ingen lust att ge 200 kr metern för polkadots tyg:( fast dte är bra snyggt:)


Tisdag

Summerar helgen lite snabbt

Fredag: Va ganska sliten efter migränet så det vart inte mycket gjort, lite städning, men när älskling kom hem vart dte panik att göra tårta, fick besök av svärfar och ann helene, sen gjorde vi inte så mycket mer:)

Lördag: Fick besök på morgonen av älskling morfar och ingrid, gjorde sen en ny tårta till nästa besök som va svärmor och erika, mamma och nicke:) Senare på kvällen kom josefefine och micke förbi, spelade poker hela kvällen, älskling vann som vanligt hela tiden, men nu har han lärt mig lite knep! Tack alla för alla fina presenter:)

Söndag: vi begav oss till avesta, rättare sagt hem till rajje och firade alexander som vart hela 6 år, shit vad tiden gått fort, han var nästan exakt lika liten som isabelle är nu när jag och micke träffades:) Storhandling innan hemfärd, som var behövlig!!
Sen kröp vi upp i soffan resten av kvällen, älskling och isabelle gaddade ihop sig och skulle prompt se på fotboll, när isabelle kollar på fotboll är det som man inte ens existerar:P

Måndag: Vi skulle ha åkt över till avesta igen men bestämde oss för att ta det lugnt och ha en film dag, såg några filmer, the road, stenhuggaren, och en som jag inte kommer ihåg namnet på, alla var riktigt bra:)

Jaha och nu är det tisdag igen, veckorna rullar på lika fort som vanligt, varje vecka sitter jag och tänker, har dte redan gått en vecka, helt sjukt fort!!

Vi har kagt isabelle i sin säng varje kväll nu och hon har somnat utan problem, har vikt hennes vagntäcke och hon ligger och stirrar och gosar med den tills hon somnar, sen när hon vaknar(nästan exakt efter 2 h) får hon komma över till oss, märkt att det är jag som lider mest:P Vi har bestämt att vi ska göra som rutin att först blir dte mat sen godnatt saga sen somna i sin egen säng varje kväll så vi får in lite rutin:)
Undrar vad man ska hitta på idag då? Är inte riktigt på humör att göra nåt spec, imorrn ska vi till avesta iallfall, ska ombesikta volvon och träffa mamma:) blir nog att hälsa på emelie innan det också:)

Skulle behöva ta mig ner på byn och köpa lim, sånt där lim man hade i skolan, har köpt ett album med vita blad till isabelle som jag ska klippa och klistra i, skriva allt från början, typ om när jag vart med barn och skriva ut inlägg från bloggen, har skrivit brev till isabelle med, tänkte göra den mer personlig än hennes mina första år bok:)

det är så kul med smakportioner, isabelle är verkligen matglad, som om vi inte visste det redan:P:P Nu har hon lärt sig att om hon öppnar munne får hon mer så hon ser ut som en fågelunge, sväljer maten snabbt sen gapar stort efter mer:P Får hon inte mer blir hon grinig, undrar om hon kommer bli lika glad att äta potatis och broccoli när hon blir äldre:P

Februari nu också, våren närmar sig med stormsteg, har nog aldrig sett fram emot en vår/sommar som denna<3

 meeer mat

 här sitter jag bra hos pappa och kikar på fotboll:)

 Så fina bambiögon<3

 Samma sak här, fotboll på tv´n:P Mammas hjärta<3




RSS 2.0