Blöj test

Det här är verkligen ett ur trist inlägg för er som inte har barn/ är gravida men men:P

Har hunnit testat en hel del blöjor under de här månaderna, min absoluta favorit är Libero men dte har inte alltid varit det!

 Först gillade jag pampers bäst, tyckte Libero var så stela när Isabelle var så liten!



Började tycka att Pampers blöjor luktade väldigt mycket kiss om så jag böt och testade jag Willys egna, jag gillade dom skarpt i början, men sen tyckte älskling att de luktade kiss av dom, så jag började också "få för mig" att de gjorde det så då gick jag över till Libero! Nästintill luktfria hela tiden, och självklart förstår jag väl att blöjor ska lukta kiss, men Pampers och Willys gjorde att kläderna också fick en speciellkissaktig doft efter bara en stund!

 Willys

     Favoriterna!

Testade även Icas egna blöjor och vart verkligen imponerad av dem, skiljer ingenting mellan dom och Libero, men här i Norberg är de lika dyra så då känns dte bättre av nån anledning med Libero!

 Hittade ingen annan bild, säkert gammal som gatan!

Har även prövat up & go blöjor och visst dom är bra när man ska trä på dom men annars sitter de för löst, även testat Pampers när hon blivit äldre, ogillas!

Sist vi va och storhandlade skulle jag snåla in lite och testa Huggies, hade hört bra om dom, men shit vilka dåliga blöjor, tunna och läckiga, gillade dom första kvällen men efter första natten var hon dy blöt, aldrig blivit det inna och de läcker åt alla håll och kanter:(



Libero eller Icas egna är mina favoriter, vilka e era!

Kommentarer
Postat av: jenny

vi har kört libero från dag 1 och har hela tiden vart super nöjda.. LIBERO ÄR BÄST!!!! Kram

2010-06-14 @ 20:02:39
URL: http://plastros.blogg.se/
Postat av: Ella

Pampers har det varit hela tiden denna gång.... men med Amanda 7år hade jag Libero och icas egna blöjor, det är olika på vilket barn det är, men har provat Libero på Norton, de passar inge bra så det får vara pampers. Dock inte up & go blöjor förr än han börjar bli torr o stor då är de praktiska....inte än på ett halvår iaf....:P

2010-06-14 @ 21:07:36
URL: http://ella081.blogspot.com/
Postat av: Evelina

Hade Pampers till V i början men han fick så fula utslag i ljumskarna av dom så from att han var några veckor, tror jag att det var, har vi använt Libero ist.



Älskar up&go men V växte snabbt ur 4;orna så nu kör vi bara på de vanliga blöjorna, tills han växer i Liberos up&go 5. :)

2010-06-15 @ 10:49:09
URL: http://ooevelinaoo.blogg.se/
Postat av: Evelina

Mm dom sitter iofs åt i midjan, men det tycker inte vi gör så mycket eftersom det är resor där. V har såna lår så dom (4;orna) sitter åt där med, tom så mycket att han fick fula märken av dom. Därför slutade vi och inväntar att han växer i 5;orna. Snacka om att det är tur att det finns så många olika blöjor, eftersom alla bebisar är olika. :)



Jo det är skönt att jobba, att få komma hemifrån och vara någonting annat än "bara" mamma är nyttigt som tusan. Bra för Patrik att vara sj med V också. :) Men jag måste ju säga att det är bra skönt att vara ledig några dagar emellanåt så jag kan mysa extra mycket med V då. :)



Annars är det bara bra med oss, V har varit frisk nu ett bra tag. peppar peppar Sen har han har ju nästan aldrig varit särskilt förtjust i att äta mat, så för någon vecka sen började vi med att enbart laga egen mat och ge honom, så nu äter han som en häst istället. :)



Hur mår ni? Haha, förstår du att det inte står på förrän vi kan börja planera 1 års kalas?!? Jag tyckte vi var gravida nyss! =-O

2010-06-15 @ 12:50:29
URL: http://ooevelinaoo.blogg.se/
Postat av: B R O W N S U G A R

:)

2010-06-15 @ 13:04:07
URL: http://brownsugar.blogg.se/
Postat av: sabina

Liberos är bäst tycker jag :)

Håller med om Huggoes blöjor. Dom är kassa!

2010-06-15 @ 16:05:11
URL: http://swilen.blogg.se/
Postat av: sabina

Ja, den var ju litew stor om man säger så :P

Nej, har nog fortfarandei nte fattat att jag burit på Nellie. Att hon varit där inne =)

Har nog inte riktigt fattat att jag är mamma än :D Haha.

Låter konstigt kanske =)



2010-06-15 @ 18:54:17
URL: http://swilen.blogg.se/
Postat av: mamma82

Ja, det är hemskt när de små slår sig... Vår lilla är ganska vild av sig och ramlar ofta och har ofta blåmärken i huvudet och på benen. Hon slår ju sig inte allvarligt, men går in i kanter och snublar när hon springer och har sig... När hon var 3månader råkade hon slå in sin egen tumme i ögat och rispade sin hornhinna med nageln... Det var nått av det värsta jag varit med om! Hon grät så hysteriskt i över 40min, non-stop. Hon vågade inte öppna ögat först och vi grät massor både jag o min man. Var ju inget farligt, fick salva o ögondroppar hos doktorn och det läkte ju jätte snabbt... Men ändå! Är ju som tortyr att se henne så ledsen =(



Jag tycker inte Huggies är dåliga alls! Blandar Huggies o Libero... Har hört från vänner att Libero o Icas blöjor är samma... från samma leverantör men med olika tryck på bara

2010-06-16 @ 01:07:32
URL: http://mamma82.devote.se
Postat av: Caroline

hääärligt! vi åker i augusti :) nej jag har aldrig varit där eller på kreta överhuvudtaget förut, har du varit där innan? :)

2010-06-16 @ 08:25:44
URL: http://carolinenordens.blogg.se/
Postat av: Veronica

BRA INLÄGG :)

2010-06-16 @ 08:50:56
URL: http://sstromberg.blogg.se/
Postat av: Mickis

Här hemma använder vi bara Libero, mina barn tål inga andra (får utslag) eller ja Nekisha har ju inte blöja men när hon hade.. :P

2010-06-17 @ 10:33:28
URL: http://mickislammi.blogg.se/
Postat av: sofi

libero till Limpan och Pampers till Lilly =)

2010-07-06 @ 22:13:45
URL: http://sofiiin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0