1036010 Underbara vän:) idag har vi umgått...

1036010 Underbara vän:) idag har vi umgåtts med Jossan, promenixat och käkat våfflor! Är så glad att jag och Isabelle har dig i vårat liv, bättre vän finns inte<3 Isabelle har världens bästa "gudmor":) !!


Tufft beslut och Felicias möhippa

Börjar med att berätta om Felicias möhippa som ägde rum i lördags, vi tjejer har tisslat och tasslat bakom hennes rygg och träffats och det känns som vi fick till det ganska bra:)
Dagem började med att vi möttes vid Tallen och smög sedan i "buskarna" så hon inte skulle se oss, sen invaderade vi hennes lägenhet:) Sen efter ett väldana snyggt ombyte för flisan så drog vi ner på stora staden där de va nå jippo i plus, felicia fick samla pengar och karlar fick ta av henne sitt strumpeband, sen blev de thai lunch, sen förde vi iväg henne till Fors, närmare bestämt till Emelie, där en sextant kom och vi hade dildoparty:) Senare på kvällen blev de middag på kvällen och de flesta drog sedan ut på flying där johnossi spelade:) Hoppas du fick en bra dag gumman<3 Du har verkligen en bunt härliga kompisar, super härligt gäng var vi:D:D Tack tjejer för i lördags, och lina jag väntar ivrigt på kort!!:P

Till den andra grejen, på senare tid har jag känt att jag har inte tid för rocco längre, kanske skrivit det redan!?!?
Han är världens snällaste hund och förtjänar det bästa, mitt tålamod är kort kort kort och han får höra mycket mycket mer skäll än vad han nåsnin förtjänar! För att göra dte kort så anser jag att älskling lägger över allt på mig, visst han jobbar borta men han kan fan släpa sig ut och gå på helgerna, vi har en stor hund som kräver dte, han ska inte behöva "bli utsläppt" när vi är tv hemma på helgen! Har skrämt han med att vi ska ge bort han och idag fick jag napp om omplacering till landet! DÅ förstod han allvaret äntligen och vart nog lite skärrad!

Iallafll är mitt ultimatum att han ska börja gå ut och gå mer med eller utan oss, att rocco ska bli försäkrad igen, och få allt han behöver mot sina onda leder, för bara för att han inte gnäller så tror jag ändå han har ont när han haltar, (han haltar om nån kastar en pinne tex till han, hans leder klarar inte av spring och tvärstopp efter en boll/pinne) då haltar han i några dagar! Och han är så extremt snäll att han gnäller aldrig inte ens när isabelle sliter i han, sätter sig på han ja you name it!
Tycker så synd om han, han har verkligen hamnat i skymundan sen isabelle kom, ursch vad dåligt samvete jag har!
Men iallfall så har vi bestämt oss att behålla vårt yrväder:) Han är redan försäkrad och jag ska ringa veterinär så de får kika på hans leder:) Älskling ska börja gå ut mer också, hoppas bara han håller det! Blir lättare nu när de blir vår/sommar också!

Va ute på min första promenix efter uvi kuren också, först gjorde det lite ont så jag tog det lite lugnare då sen gick de fint, så skönt att gå och gå:)

Imornr kommer mina pengar från försäkringskassan, de retraktiva de är skyldiga mig och jag vart nöjd:D:D
Allt åker nästan in på vårt sparkonto sen ska jag åka och köpa lite nödvändiga saker till bröllopet imorrn med isabelle och josefine och inte nova kommer inatt!! Imorrn har Josefine bf och vi väntar och väntar:)



Måste bara stänga av datorn nu och sen kommer de bilder från telefon, nån itunes installation som va tvungen att avslutas........

Sådär nu e allt updaterat och de va nog på tiden att överföra lite nya bilder från pfånen, 1636 bilder sen ja sist förde över! Ska se om jag orkar bjuda på nån, men lägger ju upp guldkornen på fb från pfånen redan,

 lite kort på gullfjunet sen i somras, åhh<3



 åhh vilken liten knubbo hon var, älskade du:)







 Vilken vacker dotter jag har<3





 åhh<3

 hittade bilder på huset under målningen, här efter älskling skrapat en del, shit vad mörkt huset var förrut!

 om nån missat det så vart huset i den här färgen, vi har inte bestämt i vilken färg vi ska måla fönstergrejerna än i, de innerstia där de nu är vitt och blått:)
Garagetaket e bytt sen dess också, sen ska det byggas en ny farstukvist, den ni ser på första bilden, en med nytt tak och en bänk:)

Så ni kanske fattar varför ja inte kan sätta sprätt på de pengar jag får imorrn, allt måste gå till huset så vi kommer härifrån snart...:) Alla skattepangar går såklart till huset med, känns som vi lagt varenda krona som blivit över på huset sen vi flyttade hit, ja förutom på babysaker och en utlandsresa! och då har vi bara renoverat tre rum hitills, i för sig var sovrummet ett jätte projekt! Luftvärmepump har vi satt in också och en dubbelugn och larm, så jävlar om vi inte går med vinst:P

Nån som vet om man kan dra av sen allt man lagt ut på huset om man får vinstskatt, spart varenda kvitto! Bara målningen gick på över 25 000, jisses, och då är vi inte klara med målningen än heller!! Tror inte folk förstår hur dyrt det är att renovera!! Nej nästa hus ska helst vara mindre "skönhets" fel på!!

Orkade bara gå igenom en bråkdel av alla kort från pfånen så det får bli mer imorrn:)

Slog till på en bilstol i fredags, en sån här med bas, hittade en på blocket i säter så vi drog dit, letat och letat eftter just en lila, jätte fint skick var den i, en 2010:)

Sova nu, om det går med hostan, såå kul med rethosta!!!!



Såg nu att Lina lagt upp bilder från Felicias möhippa, vill ni se kika HÄÄÄR då:)










Influensa

Just nu känns det som att bara sjukdomarna går runt runt här hemma, är aldrig sjuk men nu gav min älskling mig influensa, feber, ont i bihålerna, ont i leder, spränghuvudvärk, hosta! Men ja e inte bitter:P Mest legat på soffan idag, tur att skrutt varit så snäll för älskling vart piggare så han va tvungen att åka till stockholm idag!

Annars då, fick underbart besked igår från läkaren i Västerås, hon ringde och berättade att jag åkt på urinvägsinfektion igen, och hon var nästan säker att alla sammandragningar och besvär beror på det:) Så efter kuren skulle nog sammandragningarna försvinna och jag kan börja bli lite aktiv igen, måste självklart ta det lite lugnt men kommer nog kunna gå:)

Även om jag varit så tacksam att bebis inte kom ut i helgen så har jag vart lite deppig att inte få göra nåt, fick stränga order att inte städa, och bara ta det lugnt, och skulle jag gå utanför huset skulle de vara kortare sträckor och i pensionärstempo, men förhoppningsvis slipper ja de:D Bara att hålla tummarna nu:) Man uppskattar vekrligen bilen i såna här lägen vill ja lova!

Såg ni på en unge i minuten, vilken liten bebis, hade dom inte fått stopp på värkarna hade min lilla tjej fötts i samma vecka som henne, varit lika liten alltså:( Dom beräknade att hon vägde 1100 gram i lördags, bara 5 % under normal så de va skönt:)

Trots att jag vart riktig dålig idag så gjorde jag klart sista uppgiften i Hemsjukvård och skickade in den, nu har jag bara en kurs kvar som jag läser helt på distans, men att plugga är inte lika lätt längre, kan endast göra det mån-ons efter skrutt lagt sig, resten av dagarna vill ja umgås med älskling allt jag kan, och att plugga medans han tittar på fotboll eller hockey e inte det lättaste!

Äntligen har jag hittat klänning till bröllopet!

 

Hoppas bara magen får plats i den, men jag tycker dne blivit ,indre eller sjunkit iallfall, fröken har lagt sig med huvudet neråt redan så det kanske beror på det, har gått ner i vikt igen, kom upp i prick 60 men e nere på 59 igen, det var nog allt som hände som gjorde det!

 Älskade unge

 magen förra veckan, inte orkat knäppt nå nya kort, är iallfall i v 28+1 idag:)

 



 Fyndade regnkläder på Lidl till skrutt, jätte fina:)

 Isabelle och alvin leker doktor, how cute:)



 badbejbisar

 nyvaken frilla

 så söt när hon sover så de e inte klokt:)

 pussas med favvokillen Alvin:)

Isabelle har börjat med en rolig grej förretsen, hon ska gå med en strumpa eller en vante på ena handen hela dagarna, super gullig:)

Nej nu måste jag lägga skrutt så de får bli mer bilder en annan dag:)


1036010 kommit hem, fick åka hem idag:D sk...

1036010 kommit hem, fick åka hem idag:D ska ta det superlugnt, lättare sagt än gjort, får onda sammandragningar av att bara gå från soffan till köket:/ det komet bli långa veckor det här, men så länge bebis mår bra, hon beräknades att väga 1100 gram där inne, åhh:) får jag lika ont igen skulle jag åka in på direkten! Nu ska jag njuta av att vara hemma, underbart att mötas av "MAMMA" skrikandes av isabelle<3


Ligger inne på Västerår sjukhus!

God morgon! Vaknade precis upp på mitt rum på bb, tänkte skriva lite snabbt vad som hände i torsdags! Efter en sjukt stressig dag satte jag mig ner med älskling i soffan för att äntligen pusta ut! De kom några sammandragningar, inget ovanligt och inget ja direkt tänkte på, men de som va annorlunda var att det började göra ont i ryggslutet samtidigt, kom med 3-5 mellanrum! Gjorde ganska direkt bökigt ont i ryggslutet, från mitten och strålade utåt sidorna och neråt, kände inte igen smärtan men började bli nervös för exakt på samma sätt startade Isabelles förslossning fast de satt i magen! Gick upp och la mig, blev bara värre och värre, sa till älskling att det här är inte bra, inte bra alls, efter en stund låg jag bara och kved när de kom, fortfrande 3-5 min mellan, ringde förlossningen för säkerhets skull eftersom ja bara va i v 28! Dom sa att jag fick välja om ja skulle åka in direkt eller ta två Alvedon lägga mig och avvakta 1,1/2 h om de skulle ge med sig! Jag skulle inte tveka på att åka in iallafall för hon hörde hur ont jag hade, kunde knappt gå när de kom! Tog två tabletter la mig och älskling fick massera ryggslutet, vid 23 gjorde det superont, pallrade mig ner till duschen! Skönaste duschen nånsin, smärtan i ryggen försvann direkt men magen fortsatte att dra ihop sig! Vart riktigt lättad och gick och la mig, direkt när ja la mig började det kännas i magen när det kom en sammandragning, inte så mycket men det tröck neråt också! Försökte sova men de kom och gick, kollade på klockan och nu kom det var 2-3 min istället och det slog mig att så här kändes det med Isabelle efter några timmar! Men såg nog inte riktigt allvaret i det endå utan försökte sova, vid 1 gav jag upp, gjorde inte så farligt ont och de gick över efter 30-40 sek varje gång men nu var jag nervös just pga av jag kände igen detta så väl! Ringde förlossningen och dom tyckte jag skulle åka in direkt! Bestämde med älskling att han skulle va hemma med Isabelle, ringde en taxi och efter en halvtimme kom den! Gick bra att åka in men det kändes så konstigt, jag skulle ju inte åka in förrän om nån månad, inte nu, detta händer inte mig men! Väl där fick ja komma in direkt på undersökning, tyckte så synd om en överburen tjej som hade jätte ont som ja fick gå före! Väl då hade det faktiskt avtagit, gjorde inte så ont längre, vart kopplad till en kurva, vet inte vad de heter men de mätet värkar och fosterljud, bebisen var totalt sjövild, de va inga vanliga sparkar emellan sammandragningarna, hade vart så hela kvällen, sa till dom att de va precis som att hon satte igång sammandragningarna för magen for fram och tillbaka! Sen fick ja vänta på barnmorskan, en supergullig en, vid denna tidpunkt hade vilden i magen somnat och sammandragningarna kändes knappt nå! Jag skulle vänta på doktorn och måste tom slumrat till en halvtimme, skönt! När hon kom in där vid halv fem snåret på morgonen va ja helt borta, va som en dröm, lyckades berätta allt iallafall trots att jag skakade nå sjukt mycket! Nu va nästan sammandragningarna borta och de va så lugnt och skönt i magen! Läkaren som va ung och kvinnlig berättade vad hon skulle gö, först vanligt ultraljud sen vaginalt för att se tappen! Hon trodde jag skulle få åka hem i helgen med bricanyl tabletter! Började med vanligt, allt såg bra ut, sen de vaginala, då vart hon väldigt tyst och jag såg att hon vart mer allvarlig! Hon berättade att livmodertappen hade förkortast, sen om de va pga av alla värkar visste hon inte men hon trodde de! Nu vart det mer allvarligt och hon berättade att jag skulle få kortison spruta så bebisen lungor skulle utvecklas snabbare, skulle få två med 24 h mellanrum och även en brincanyl spruta! Hon gick iväg och jag fattade inte mycke då! Vart åter kopplad till magmaskinen och bebis började vakna, dessutom sammandragningarna men de va inte så farligt! Barnmorskan berättade vad som hände nu, hon sa att läkaren gick iväg och ringde Uppsala! Uppsala tänkte jag, hon sa att jag kanske skulle få åka dit, hjälp! Sen kom läkaren in och sa att de va fullt på neo här, för tidigt födda avdelningen, hade tydligen fötts väldigt många för tidigt i dagarna! Och att Uppsala va beredda på att kanske få in mig om de inte kunde stoppa allt med bricanyl tabletter! Gissa min panik här!! Uppsala, för tidigt född snurrade i mitt huvud! Inte nu, nej de går inte! Läkaren sa att ja blir kvar minst några dagar iallafall för observation så fick vi ta det steg för steg och se vad som hände! Fick sprutorna, en i skinkan, aj och bricanylen i armen, hade vid den tidpunkten jobbiga sammandragningar igen men det försvann en stund efter bricanylsprutan, yes!! Fick sen ett rum längst bort på förlossningssalen! Vilade men kunde inte sova, vart kopplad till mag grejen igen på morgonkvisten och nu hade det lugnat ner sig, fick sammandragningar men fick gå och kissa sen försvann de, får så när jag är galet kissnödig! Sen vart jag mycket lugnare för sprutan hade ju faktiskt hjälpt, ny går det åt rätt håll:) Barnmorskan sa att ja skulle få ett rum på bb och ligga där och ta det lugnt! Frågade om jag kanske skulle få åka hem nu när sammandragningarna var borta nästan, de kom och gick med tio min mellanrum men gjorde inge ont alls! Barnmorskorna sa att jag måste va kvar en natt för observation iallafall och få en till kortison spruta och att läkaren skulle undersöka tappen igen på morgondagen, idag alltså! Vart så glad och lättad:) Efter några timmar fick ja åka rullstol upp till bb, protesterade mot rullstolen, hade ju inge ont, men jag skulle inte få gå! Hon som skjutsade upp mig va med på Isabelles förslossning, super gullig tjej, möttes av en annan som va med innan skiftbyte på Isabelles förlossning:) Fick se att de gjort om bb, slagit ihop två våningar till ett, de va jätte fint, fick ett eget rum och jag frågade om ja fick gå och handla godis i cafeterian, skulle ja upp och röra mig skulle de va cool lugnt i magen annars fick ja endast gå och hämta mat i samlingsrummet! Hade sen innan fått veta att barn fick inte komma på besök då de gick rs virus men älskling fick! Men kände att jag ville inte att han skulle ut i detta väder och han skulle ner med Isabelle till BVC! Men kom på att jossan skulle med Robert till ortopeden så älskling packade ihop grejer till mig! Egentligen skulle inte dom fått kommit pga av smitto risker men eftersom jag inte hade nån liten bebis gick de bra, och ja va helt inställd på att få åka hem till Isabelle och älskling dagen efter! De kom med kläder och sånt och godis:D underbart med besök också:) ingen tv, ingenting på rummet, känns så dumt att sätta sig ute vid tv'n med alla som fått barn, olustig känsla! Tiden gick rätt fort ändå igår trots massiv saknad av skrutt och älskling! Tacka vet jag iphone och web tv och bloggar:P det gjordes ytterligare en kurva på kvällen, med denna fick jag trycka på en knapp så fort hon rörde sig i magen och nu såg man tydligt hur mycket starkare sammandragningarna blir när hon sparkar! Bm sa att jag har nog en känslig livmoder, när hon var still låg sammandragningarna på 0-3 sen kom vågor hela tiden som gick upp till 15-20 sen när hon sparkade drog de iväg till 40-60, men de kändes knappt eller inte alls,detta på en skala till 100! Samma imorse då drog de iväg till 80 men de enda ja kände var att magen drog ihop sig, härdad? Så kul att se hur de kommer och går som en våg men att inte kännas, sa att så här har jag haft sen v 18-19! Har aldrig reagerat förrens de gjorde ooont, och det ska man inte behöva göra heller! Fick andra sprutan av kortison fem imorse, öm i skinkan:P de första barnmorskan sa när hon kom in imorse var, ja då är det 27+4 idag:) sa då att hon får banne mig inte komma innan juni, blir klar med skolan 5, då skrattade hon bara:) Väntar på doktorn nu, på helgerna vet dom aldrig när de går ronden, de har akutfall då också! Men ja e inställd att åka hem, blir deprimerad utan skrutt och så länge de e lugnt i magen kan jag lika väl ligga i sängläge hemma:)? älskling får nog ta ut pappa dagar nu för jag vet inte alls vad ja får göra om ja får åka hem, blir absolut inga mer promenader iallafall! Jag får helt enkelt göra de då säger, tänker inte riskera nåt, känns som jag fått en varning nu liksom och få en bebis på 1 kg de e det sista ja vill:( Håll tummarna nu att livmodertappen inte förändrats sen igår morse:) och tack för alla gulliga kommentarer på fb:) och håll tummarna att bebis e duktig och stannar:):) <3 Oj vad långt jag orkade skriva på telefonen, skrivit det i omgångar sen inorse ifall de e hoppigt och rörigt:)

Sorgligt

Idag var ingen rolig dag på öppna förskolan, fick besked att en underbar kvinna i personalen avlidit i fredags! Kom som en chock, jag som gick och tänkte på henne på vägen dit och skulle fråga när hon skulle komma tillbaka. Hon var så underbart snäll, den snällaste människa jag träffat, så där genomsnäll som så få människor, där inget ont finns någonstans!

Livet är så orättvisst ibland, så skört, så sårbart, vi kan så mycket, människan kan åka till månen, bygga robotar för allt men vi står i underläge mot cancer, hemska sjukdom som allt för många drabbas av:(

Orkar inte skriva nå mer idag, skulle ha pluggat och lagt upp massa bilder här men jag finner ingen ork till det, får bli en annan dag helt enkelt!

Vila i frid Sonia<3


Underbart program:)

Kan tänka mig att varenda en som har barn som läser denna blogg kikat på en unge i minuten:) Underbara program:) Man fick rysningar direkt när man såg rummen, draperierna är dte jag känner igen mest! Försökte se om ja känner igen nån barnmorska, älskling sa att en hade vi innan skiftbyte, måste haft ont då för det kommer ja inte ihåg:P

Shit om 3 mpn ligger ja där igen, 3 månader, det är ingenting, huvudet hänger inte med än, jag ser magen växa och det känns så konstigt, varför är den så stor redan, jag ska inte ha barn på länge tänker jag, detta länge kommer sen vara en vecka, och jag kommer inte fatta nåt då heller ks ani se! Nej kroppen och hjärnan sammarbetar inte nu!

De måste vart bäckenbottenbedövning ja fått som hon från avesta fick för jag kände ingenting nästan där nere, kände lite sveda när huvudet skulle ut men annars ingenting, sån ska jag bara ha nästa gång också:D

Skulle vart till skolan idag men de blev inge, alla som skulle vart med på gruppuppgiften kunde inte, isabelle ska med in på torsdag på metodövningarna:) Imorrn blir de öppis, några veckor sen sist nu!

Helgen



Hoppas ni alla haft en toppen helg!

Igår va vi på Nickos 30 års fest:) Skruttis sov som en stock i sin vagn hela kvällen tills vi begav oss hem vid 00, för oss småbarnsföräldrar e de ganska så sent:) Jätte trevlig kväll, hoppas bara födelsdagsbarnet kommer ihåg den;);)

Imorrn blir det skolan för mig och skrutt, göra en vips dokumentation, låter det intressant, nej de e de inte heller:P

Efter några öl för älskling började jag försöka prata namn, gick mycket bättre då! Och dra mig baklänges men vi har nog kommit överens, BIANCA blir det nog som det ser ut nu!:)

Vårväder och barnmorskan

Vilket underbart väder vi haft idag, inget som går att klaga på där:) Vi tog oss en promenad till barnmorskan skrutt och jag, allt såg bra ut, men hon ville ha ett nytt kissprov imorrn igen även fast jag tog ett idag som inte visade nåt, hmm.. men bra att hon är noga! Väger numera 58,1 kg, närmar mig det hemska 60 sträcket:( Men har gått upp mindre denna gång, och magen den va mindre med, i v 25 med isabelle hade jag sf mått 25 och nu i v 26 denna gpng hade jag 24, men tror knappast bebisen blir mindre än isabelle var, tror iallfall den kommer överstiga 3 g sträcket, får se om ja har rätt! Lika bra att skriva upp sånt man tror, tror hon kommer väga strax över 3 kg och att hon antingen kommer 2 veckor innan eller 2 dagar efter bf, det sägs ju att andra barnet kommer tidigare men det stämmer inte enligt alla barnmorskor, andra barnet brukar tom komma senare än första för livmodern är van eller nåt, hoppas innerligt att ja slipper gå över denna gång med, de va lyx även om de bara va en dag tiidgare sist, lider så hemskt med alla som går över:(

Isabelles jacka kom redan idag, super fin va den, både vind/vatten tät och den "andas" även, de ni en jacka som andas haha ursäkta för min dåliga kvällshumor!

Hon som skulle hämtat vagnen skulle först komma igår, då ringde hon och frågade om de gick bra om hon kom idag kl 18, visst, tror ni hon dykt upp, nej, matt jag blir!!

Nej bjuder på lite bilder istället för oviktigt dravel!




 Du är mitt allt, hela min värld<3

 Underbara unge<3



 Hej hej



 Isabelle och Rocco

 Prövar nya jackan, lite stor men godkänd

Dags för skruttis att sova igen, blivit sent för att middan blivit sen de sista dagarna, men så kan de gå:)




Hade så rätt!!

Hej hopp, här hemma är vi förkylda än, eller snorar och hostar upp slembollar, värst e nätterna, skrutt vaknar och är så ledsen, då e det bara att gå runt med henne eller sitta uppe med henne en stund som gäller!
Nog om sjukdomar, över till nåt roligare, för mig iallfall! Fick ett efterlängtat brev idag, beslutet från min "överklagan" eller omprövning av gamla föräldrapenningen och jag hade rätt, skulle inte haft lägsta, så kommer få mer med nästa barn och få retraktivt det jag skulle fått, så ja e på ganska så toppen humör:)

Och trehjulingen, den gamla är såld och imorrn kommer en och hämtar britaxen, och de gör ju inte att humöret dalar heller!

Annars så va lekte Alvin och Isabelle lite idag och ja och frida passade på att kika på barnkläder:)
Har varit och besiktat bilen också, vi va uppe med tuppen, stod utanför bilprovningen i Hedemora 3 min över 8, då de öppnade drop in, åkte till avesta igår, ingen tid, sen till hedemora, ingen tid, men idag fick vi komma in efetr 20 min, det gick galant, skönt då vi haft körförbud på volvon! Efter det drog vi till Jossan som också va sjuk, vi som smittat henne, hon slängde ihop en kladdkakka som det bjöds på!

Annars har vi inte gjort så mycket förutom att varit just sjuka, va till svärmor i lördags, älskling hjälpte henne och flytta och jag och isabelle kollade väl mest på om ja ska va ärlig! Har börjat fått så ont i livmoderkanten, kanske skrivit det innan, och så alla dessa magknip! Älskling blir tokig på mig när jag ska ut och gå ändå, men så länge de e grönt för bm så tänker jag fortsätta gå! Ska gå upp lika lite denna gång och bli lika jäkla smal efter barnet kommer ut denna gång med, vägrar sitta där 1 år efter förlossningen och gnälla att jag har kilon kvar, nej två veckor som sist ska det ta..

 
Varit på jakt efter en fin vårjacka till skrutt, en som inte varenda unge har, typ de fårn hm, lindex mm och till slut fann jag en söt rackare:)

Apropå skrutt så fasade jag för att väga henne efter hon varit sjuk, hon äter dåligt,väldigt dåligt,  förutom idag, men 3 hg hade hon bara gått ner, 17 mån och väger prick 10 kg, e inte de lite, hon ser ju inte undernärd ut heller men tycker de  e många barn som väger så innan de ens är 1:/? I tröjor och koftor kan hon fortfarande ha strl 74, däremot så börjar 80 bli smått på längden, kul att hon kan ha sakerna länge, det hon hade i somras kan hon ha än, utom byxor då:)

Imorrn ska jag till bm, mäta mage och lyssna på lillasyster hjärtljud, skulle vart där förra veckan men hade ju magsjuka! Sen på fredag ska vi hämta svärmor i uppsala, på lördag blir det 30 års fest för Nicko, fullspäckat, sånt gillas:) Fick ju spuck att sitta inne och rulla tummarna, och idag va de så kallt att jag pallade inte att gå, kanske får skylla mig själv som bara hade strumpbyxor men de där -4 kändes som -15!

Intressantare inlägg än så här lär ni inte få från mig, händer liksom inte så mycket just nu! Gick in i v 26 igår, så där händer det grejer iallfall!

 Isabelle har börjat sagt "sluta" och "gå ut", skit stöddig är hon när hon säger sluta:)





 Mammas goding<3

 magen för några dagar sen!

Nu är det dags för pyjamas för fröken skrutt:) Hoppas på solsken och varmare väder imorrn:)

RSS 2.0