Tänk om..

Precis utkommer ur duschen, flickorna sover middag än så de är knäpptyst här hemma! Röjt hela morgonen med tvätt och städning, tänk om de kunde få vara fint iallafall i en dag nu, eller några timmar! Det är väl inte så mycket begärt?!?

Ska packa in ungarna i bilen sen när de vaknat och åka till tippen, inte dom som ska dit utan en hel skuff med skit:P sen vidare till röda korset och lämna några kassar med kläder! Tycker vi rensar och rensar men de blir bara mer "skit" som ska slängas ändå, när har vi hunnit köpt allt?!

Sen tänkte ja slänga ihop fisk under senapstäcke, hoppas de kommer smaka gotti:) sen mys med flickorna innan ja måste börja slipa väggarna, dvs om systrarna envisa vill sova när ja vill ikväll!!

Imorrm blir de Avesta, köpa färg och kika på tapeter! Träffa Sofia och pojkarna oxå och äta hos mamma:)

Slänger upp en bild på lådorna från Ikea, upptäckte ganska snabbt att det behövde fler, typ dubbelt så många! Dom får stå inne i gästrummet nu och så får Isabelle röjja i en i taget!:) får se hur länge det håller för envis det är hennes mellannamn, älskade unge:)

Lägger upp en bild på golvet älskling fastnade för, rätt snyggt, grå ek, helst vill jag ha golvet åt det svarta hållet men jag får ju alltid bestämma allt annat här hemma;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0