Godmorgon onsdag

Börja med att skriva att det är riktigt irreterande att ALLA appar försvann när jag uppdaterade telefonen!! Visst de är ju bara att ladda ner igen men de ja är mest sur över var att flera kostade och dom tänker jag INTE betala för igen!!

Nog om det, va över till Avesta igår, köpte all färg vi behöver, en jäkla massa olika burkar och den man "spärrar" in oljan i taket med så det inte blir gult är ju snordyr! Kikade på tapeter men de finns ju så många fina så älskling måste följa med! Hittade en jag föll för som fondvägg i hallen! Lägger upp en bild!

Efter det knatade vi till plus huset och träffade Sofia och pojkarna som vi fikade med:) sen vidare till mamma där vi fick mat, sen stressa hem, kommer inte ens ihåg hur man inte stressar längre. Iallafall hem och hämta upp Jossan som höll oss sällskap:)

Isabelle har börjat vakna igen och gallskrika på nätterna/sent på kvällarna, helt hysterisk i en stund och genomsvettig, det gäller bara att hålla i henne en stund tills hon "vaknar" till eller somnar om, nattskräck eller mardrömmar! Förrut gjorde hon så 1-2 gånger i månaden men nu har hon gjort så varenda kväll/natt i nån veckad tid! Det sista man vill se är ju sitt lilla hjärta rädd:(

Nu drog tiden iväg, frukost dags:) sen mys i soffan med mina flickor:)

Slänger upp en bild på Jossans buss som kom uppbackades på vår gata igår, Isabelle vart helt lyrisk över att se den och att det var Jossan som körde! Tycker hon är så jäkla tuff som kör såna där stora as, en annan kan knappt köra personbil:P


Kommentarer
Postat av: Maria L

Hallå!!



Har du en gång betalat för apparna, så är det bara å ladda ned dem igen, du får dem gratis. Det kommer att stå att denna app kostar 7:- men det är inget du blir debiterad. kram kram

2011-10-19 @ 10:33:43
Postat av: Mickis

Men Martina du lägger ju över alla appar på iTunes ;) Sen så väljer du att du vill använda iTunes säkerhetskopia att ställa in iphonen med när du installerar de nya ;) Så blir den som vanligt igen precis som du hade den innan ;)

2011-10-19 @ 13:19:46
URL: http://mickislammi.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jättefin tapet! Den skulle jag också kunna tänka mig någonstans. :-)



Jobbigt med läskigheter om nätterna. Eira har också haft så, men bara någon enstaka gång, att hon sitter upp och gallskriker - men är liksom inte vaken. Man blir ju vettskrämd!



Kram

2011-10-19 @ 20:56:38
URL: http://www.lillaangelyne.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0