Das slempropp

Slemproppen has left the body:P Eller jag är typ 90 % säker att det är den;)
Ska bli spännande och se hur långt tid det tar innan lillayster kommer, det tog 16 dagar från den gick tills isabelle kom:) Mysig information va;)

Annars då så kom älsklings nya älskling idag, en robotgräsklippare så hamnade man ännu längre ner på hans favvo lista höhö!! Vi drog en tunn kabel runt hela gården, gick ganska fort, sen fick vi vänta lite tills vi kunde test köra den, ni skulle sett älskling.... som ett barn på julafton, han vart helt till sig fick säkert ståfräs!



Skruttis va jätte nyfiken, frågade hela tiden: va e de? Men när den kom mot henne vart hon absolut livrädd, sen stöddig igen när den va lite längre bort:P

Så kan de gå när man har en prylgalen karl, men han resonerar så att han lägger hellre pengar på en sån här och kan umgås med oss när han väl är hemma istället för att klippa gräsmattan när han är hemma, sen att han e lat och ville bara fjäska för mig e en annan sak..;)

 Först tänkte vi ta den som klipper mindre gräsmattor men vi kom på att vi vet ju inte hur stor gård vi flyttar till sen, skulle ju vara bittert om den blivit för liten då, men denna tog vi iallafall:) Ska tänka på er med handjagare i sommar när vi solar och ser roboten göra jobbet åt oss:)



   

Min lilla lortfia, tror hon smakat lite på jord, finns inga begränsningar för vad hon är kapabel att smaka på..



     Skruvade loss ena spjälsidan här på kvällskvisten med, lika bra att börja vänja henne då vi snart måste införskaffa en stor säng till henne, tänker då sjutsikken inte ha två spjälsängar, drog den intill våran säng så hon inte ramlar ner men ska köpa en skumgummi madrass och lägga under! De första hon gjorde efetr vällingen va slut va att komma upp till mig i sängen, men sa åt henne på skarpen att hon skulle lägga sig i sin säng, inga problem utan hon la sig och somna på tre röda:)

 min lilla älskling för ett år sen:) Ska bli så kul och se om lillayster och isabelle är lika:)

 åhh sikken liten knubbis hon var <3





Ett år går så fort så fort, speciellt när dom är så små:)



Oj vad tiden rusat iväg, ska kika på bb och invänta älskling som är och fiskar, fats det lät nog dröja! imorgon ska vi åka till säterdalen, josefine, micke och barnen plus sofia, johan och deras barn ska med:) Ska slänga ihop en pasta/tonfisk sallad imrogn bitti som vi ska ha som picknick!

En glad nyhet är att josefine, micke och lilla nova också ska flytta till avesta när vi flyttar:D:D:D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0