Riktigt bra skrivet!

Oj oj vad imponerad jag vart nu av Linn`s inlägg, den gav mig mod att skriva också! Har velat gjort det ett bra tag! Och innan ni dumskallar kommenterar så vill jag säga att jag har inget emot utlänningar! Så förvräng inte mina ord!

ÄR inte insatt i politiken men det enda partierna verkar göra är att kasta så mycket skit på SD som möjligt, men lever inte vi i ett demokratiskt land, vad säger det då om de andra partierna om de tänker gå emot opinionen och frysa ut SD, dom kanske inte tänker på att det finns en anledning till att folk faktiskt röstar på SD! Folk börjar få nog känns det som! Sen om de står för mycket skit det är en annan sak! 

Jag anser att när vi inte har jobb till oss själva så ska vi inte ta hit överdrivet mycket flyktingar, klart vi ska hjälpa till, men.....


Kommentarer
Postat av: Veronica

Va kan du inte se i phonen? Men när jag går upp där så är det som vanligt? ;s



Haha, jaa. På kvällarna så vill jag gärna ligga på högersida, och igår fick jag en sån spark ända ner till lakanen genom magen när jag låg på sidan. värsta obehagliga känslan, haha. Han är envis!

2010-09-16 @ 07:25:13
URL: http://sstromberg.blogg.se/
Postat av: Erika

Fast vill man rösta på ett parti som EG bara fokuserar på en Fråga? När det finns tusen andra som är viktigarè?

2010-09-16 @ 08:14:46
URL: http://zeddan.blogspot.com
Postat av: linda

ja du martina, jag vet faktiskt inte varför dom inte gör de, tycker också att de är de som borde vara mest korekkt av dom eftersom de är de senaste och de dom ser bättre på, har frågat om de 2 ggr uppe på MVC men jag tycker bara att dom pratar bort de hela, och säger att de är ingen fara m.m. så lite irriterad blir man på de..



är allt bra med dig och familjen då?

Kram

2010-09-16 @ 14:01:48
URL: http://lindaviktoriajakobsson.blogg.se/
Postat av: Veronica

Ok, vilken tur :)



Ja verkligen! han är en riktig vilding! <3

2010-09-16 @ 15:29:50
URL: http://sstromberg.blogg.se/
Postat av: Veronica

Ja fifan det där var inge kul, idag har jag inte ont just, inte som igår iaf. lite domningar i bäcken men inget märkvärdigt. SKÖNT! :)



Hoppas allt är bra med er :)

2010-09-17 @ 07:36:04
URL: http://sstromberg.blogg.se/
Postat av: Caroline - Gravid med plupp!

Sv; Jamen precis :) Okej, ja jag tror de är perfekt att knäppa nu jag med :) Längtar verkligen. Funderar även på att göra sån där gipsning i slutet av graviditeten också, tycker dom är superhäftig!

2010-09-17 @ 21:53:24
URL: http://carroomattsson.blogg.se/
Postat av: jossan

jätte bra skrivet.. =)) håller absolut med.. självklart vill jag ju hjälpa andra men känns som att de blir för mycket.. =( jag vill också ha jobb.. =) puss

2010-09-18 @ 18:37:34
URL: http://josefinebornstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0