Överens

Kors i taket men vi vart inte osams när vi kollade på tapeter/golv! Vi brukar ha helt olika smak på allt som har med inredning att göra men med hjälp av personalen så kom vi fram till en jätte fin lösning! Blir troligtvis tapeterna på bilden och det mörkgråa golvet:) i trapperns hade vi tänkt att lagt golv men tjejen visade oss en grå "matta" som vi ska lägga där:)
Tror det kommer bli kanon, speciellt ur försäljnings syn!!

Finare i verkligenheten, mer vitt och glansigt:)

Hittade så gulliga bestick åt Isabelle med, kikat på dom förrut oxå! Tänkte att hon kanske tycker de är roligare att äta nu! Hon har blivit dålig i maten till och från, med sina knappa 11 kilon väger många 1 åringar mer än henne, men tycker inte hon ser tanig ut heller och jag är ju inge stor av mig så de är nog ingen fara!! Men som sagt det skulle inte skada om hon åt lite mer:)


Kommentarer
Postat av: sabina

Nellie väger inte heller så mycket.

Hon är 2 år 4 mån och väger 12,4 kg ;D

Men som du säger, det ser inte tanigt ut :)2011-10-23 @ 10:13:54
URL: http://swilen.blogg.se/
Postat av: mammamelle

william ar åxå krånglat med maten men jag tror mycket beror på Pauline=)) avundsjukan visar han så=) william väger 11,7 han,han har vuxit på längden rejält så han har väl vuxit i sitt hull han alltid haft=/ hans 86 kläder som alltid setat åt i midjan ramlar nu av=))hon är så fin bianca,självklart Isabelle med=)) ta hand om er! kram

2011-10-30 @ 20:56:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0