V 35

Jaha då ska vi se om vi kan knåpa ihop ett blogginlägg, va ju några dagar sen nu, men jag pluggar numera inte framför datorn utan med näsan nere i bokehelvetet, prov om en vecka! Klarar jag provet kommer de garanterat bli mer uppdateringar här tills bebis kommit!

Samtidigt som vi är i Västerås, där provet ska skrivas så ska jag till Specialistmödravården och kolla moderkakan, jag fick ju göra som jag ville efetrsom de kollade den när jag låg inne och de kunde garantera nästan att den inte skulle glida ner mer men vem tackar nej till ett ultraljud? Sen om de kan bekräfta om det är en tjej eller inte skadar ju inte:P

annars går dagarna i samma rasanda fart som vanligt, trodde denna vecka skulle gå skit segt utan bil, men vi har hållit oss ysselsatta, öppis, promenader och framförallt städning efetr skrutt! Undrar hur många timmar per dygn man plockar, städar, skurar, torkar efter henne? Ibland känns det som hon går bakom mig när jag damsuger och är som ett utblås och allt är kaos direkt igen! Nej lära henne att städa sen är ett måste!;) Som jag skrivit förrut är det som mest intensivt och tålamodskrävande just nu när hon är 1 ½ år men det är den absolut roligaste tiden också, hon är så otroligt go när hon pussas och pratar:):) Mitt lilla hjärta:)

Skamvrån är ett ställe Isabelle fått bekanta sig med ganska mycket på sista tiden, saker flyger, saker spottas ut men lika underbar är hon för det:) När hon står i skamvrån räknar vi till tio så ska hon inte grina men igår tröttnade hon på att stå där så hon började räkna själv, ett tåå, tee, sen kan hon inte räkna mer, sen heddå och så drog hon haha!

Bilder från när vi grillade hos Josefine, Micke, Nova, Adam och Norle!
 


 

 Helt lyrisk när Adam hoppade på studsmattan..



 Häftigt hus dom bor i va, en gammal skola, helt enorm:)

 

 Mammas allt<3

Isabelle och Älva-Lii busade i lekparken en dag också

 

Isabelle och Alvin har hunnit med och lekt också:)

 





Nu hinner jag inte lägga över mer bilder eller skriva mer, ska bada skrutt sen lägga henne sen plugga tillsammans med en gott och blandat påse:)

 
Höll på att glömma magbilden, idag v 35 (34 +1)







Kommentarer
Postat av: Becca

SV: Jaha :) Rätt svår ras att få tag i faktiskt. Vi ska hämta våran i Danmark.

2011-05-04 @ 20:09:50
URL: http://styledby.se
Postat av: veronica

Tack gumman!!!



hon är så otroligt charmig din lilla tös! sockersöt!



Ja det ska bli riktigt kul! Blir lite nervis bara eftersom det blev så mycket folk ;p hah! känner ju inga.

2011-05-06 @ 21:08:50
URL: http://sstromberg.se
Postat av: Lina

vilken fin liten mage du har! :D sån där fin mage vill jag också ha bebis nr 2..

2011-05-07 @ 08:03:27
URL: http://millblomskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0