Söta jag



Eftersom jag aldrig skulle kunna lära mig ps så tipsade mickes lillasyster om PhottoScape, passar mig perfektsom bara vill kunna lägga till nåt finurligt haha:P

Kommentarer
Postat av: Sandra

Sv; Haha det är inte lätt alltså.. Jo jag skulle nog också vara lite så att det ska passa ihop. Nu är ju inte Emmy ett av nutidens påhittade namn utan ett superdupergammal, men det är inte Neo & Noahs.. Iaf inte Neo. Men jag har sen jag var liten drömt om att få en dotter som heter Emmy, så när jag väl fick en dotter som såg ut att heta så så vart det ju skitbra :D Minnah - Isabelle låter väl inte så konstigt ihop :) Han får väl hitta på nån lustigt smeknamn. Vi har en miljon på Emmy & inget har kommit utav hennes namn. Haha.. Men det är ju så pass kort så smeknamn när hon blir äldre behövs väl inte. Men Isabelle är ju tex längre, så då kan det lätt bli ett smeknamn. Ååååh, det finns miljoner miljarder namn. Sånt där kan man bli tokig på. Hoppas ni kommer överrens om nåt fint :) Annars äre ju bara att göra en lista, så kan ni välja ur den listan när ni ser bebisen sen :) Jag hade 3 namn på min lista. & nu efter är jag glad att hon inte såg ut som nån av dom andra jag valde.

2011-02-07 @ 11:48:50
URL: http://ohstrom.blogg.se/
Postat av: Matilda

sv: 'Äckliga' skrev jag som i ett förstärkande ord istället för t.ex jävla, förbannade osv. Jag tycker det är super att dom som vill amma ammar, men jag tycker att dom som gör det ska skita i hur jag ger mitt barn mat. Huvudsaken för mig är att barnet får mat, inte på vilket sätt :)

2011-02-08 @ 10:19:24
URL: http://matildaullen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0