Martina dagen

Har för sjutsikken namnsdag idag, Martina dagen:P


Kommentarer
Postat av: Lina

ja, jag förstår att det fick vara nog då. min pappa tror att jag är sur över att jag inte fick en födelsedagspresent när jag fyllde 23 år. herregud, de var väl de sista jag var sur över. han har ju aldrig nånsin brytt sej om mej. oavsett vilken jävla dag det varit. o nu är jag vuxen o kan ta egna beslut. o det där var nog bästa beslutet jag tagit. jag har mått dåligt. men nu är han borta ur livet. o det känns faktiskt bra. som att en sten lättat från hjärtat. nu har jag fått sagt det jag velat säga. jag känner mej nöjd :)

2010-11-14 @ 20:04:26
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: Lina

jag har sett så många som gått över. när dom gått över en dag kommer folk med sitt "vafan? haru inte fött än?" o vissa kan skriva det varenda dag på facebook. samma personer. liksom, ligg lågt! ungen kommer. det kan ju inte mamman styra över! :p

2010-11-16 @ 19:49:49
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Sv; Men ellehuuur. Var så fruktansvärt förstörd den natten. Det enda jag kunde tänka på var bilderna. Att min fina dator gått sönder var rätt så obetydligt då. Satt på skrivbordsstolen & bara skaka & titta på skärmen som inte började lysa. nej fyfan vilken mardröm. Ska lägga in mina bilder lite här & där jag med. För som sagt, man VET ALDRIG! Borde lägga in allt lite då & då på ett usb-minne & slänga in på ett kassaskåp på banken. Minns du huset i Ingevallsbo som brann ner stax innan jul för nåt år sen? Jag fick så ont i magen när jag började tänka på alla bilder & minnen. Det går inte att få tillbaka.

2010-11-16 @ 22:15:31
URL: http://ohstrom.blogg.se/
Postat av: veronica

Ja vi kände så också, och när gravditeten har varit ganska stökig ontmässigt så länge så är det skönt att ha svart på vitt att allt är bra.



Hur är allt med er? Har ni nå julstämning? ;)

2010-11-18 @ 07:15:56
URL: http://sstromberg.se
Postat av: Lina

dom hade lördagsstängt :( så vi kunde inte gå in där :(

2010-11-20 @ 18:54:48
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: Jessica

Nu svarar jag här istället :P.

Ja jag skulle ju lika gärna kunna ha Vilda somna på åkern för hon vägrar somna i sin spjälsäng så det kvittar hur den utformad :D.

2010-11-20 @ 22:18:44
URL: http://agni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0