Torsdag

Somnade aldrig, skruttis vaknade precis när jag skulle flytta in henne i sioffan, så man går på sparlågan nu, dum som man är så sov jag inte igår natt när hon sov utan jag satt uppe till 04 och kikade efetr en sån där grej som jag visade i förra inlägget:)

Idag gick vi upp vid 08, trötttt, drog till fagersta med porr strax efetr ett i hopp om att hitta julklapp till skruttis, hittade bara en söt nalle björn, en heffalump:P Efter mycket letande efter nya babybutiken som jag trodde ksulle ligga vid gamla dvd mannen sa en vänlg själ att den låg vid nya dvd mannen, alltså en bra bit bort. Affären var en stor besvikelse, kanske 10 kvm stort och de hade typ bara två sorters mjukisadjur, nån förvaringslåda sen typ inge mer, hurra:( Ringde älskling då och beklagade mig, så då bestämde vi oss för att dra te västerås på lördag:) hoppas älskling kommer hem imorrn, annars kommer han på lördag förmidda:)

Köpte även en stjärtis temp till skruttis då napp tempen inte funkar och öron/panna tempen inte går att lita på.

Har plöjt igenom paradise hotell avsnitten, mee like:P



 Älskar dig mer än ord kan beskriva<3



   När de byggde det här huset måste det varit jäkligt billigt med ful furu, den dagen all furu är borta kommer jag vara GLAD:)

 Söta nallen till skruttis:)

   

Är ruggigt trött men såg att det kommit ut yttreliggare ett avsnitt av paradis hotell:P Kommer nog inte orka upp till Baby Cafet kan jag tippa på:) Får bli en riktig slapp dag imorgon, fast måste ta tag i städningen cokså:/

Älskar min älskling och min skruttis mest<3


Kommentarer
Postat av: jenny

Tack för en trevlig dag med dig och Isabell i fagersta

2009-11-27 @ 11:11:33
URL: http://iglooglass.blogg.se/
Postat av: Lina

Fast jag har hört att man nästan ska tvinga hunden att ligga bredvid bebisen och tvinga han att vara med osv för om hunden struntar i bebisen så betyder det tydligen att han inte accepterar den nya familjemedlemmen. Och hundarna ska ju automatiskt lägga sig lägts i rang. Även under den lilla.

Men jag kan ju tycka att det kan vara ganska skönt om hunden kanske är lite mer cool så. Att den inte ligger med precis hela tiden. Så inte vet jag, men det är bara va jag har hört oxå :P

Jag tror nog att det där faller sig rätt naturligt om man inte har en hund som är VÄLDIGT avundsjuk av sig, då kanske det kan bli problem. Men en sån hund har ju förmodligen blivit behandlad som en bebis och det är ju fel det me...



Aah, det blir nog bra! :)



JO, vart har du hittat Family-hängaren?!! Den va ju super fin!

2009-11-27 @ 14:18:12
URL: http://ivabell.blogg.se/
Postat av: karolin

Söta bilder på en söt liten tjej :)



Ja, visst är det störigt när folk lägger sig i. Alla tror att mitt barn är nåt himla misstag som jag tror att jag MÅSTE leva med. Tvärtom. Jag är superglad över mi lilla knodd därinne, även om tiden är lite "olämplig". Men det är väl det minsta problem jag hade kunnat ha kan jag tycka.



Jaja, det finns vettigt folk också, man får tänka på det :)

Kramar

2009-11-27 @ 14:52:08
URL: http://bekk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0