Hello kitty

Ramlade in på en blogg på blogg.se första sida om ett bb i Taiwan som är inrett i bara HelloKitty prylar, hur gulligt som helst ju, hittade denna artikel också om det Hello Världen:)

Hemkomna för ett tag från Frida, alex och lilla alvin:) Super trevligt:) Skulle vara riktigt kul med Säfsen:P
Älskling är och spelar innebandy som vanligt, är ju fredag:) Måste ta och laga lite mat, har bara ätit frukost idag och en glass, bättring bättring! Ena tutten värker fortfarande som bara den medans den andra läcker som bara den! Trevligt värre!



Fan vad shopping sugen jag är, nå fruktansvärt, men plånboken matchar inte det om man säger så:P:P
Skruttis ligger här på soffan och sover, ser ut som en liten groda<3<3

Imorrn ska jag och isabelle kanske med älskling till jossan och gnubert, beror på om jossan kommit hem från jobbet, killarna ska pula klart med elen och belysningen, kul att älskling kan göra sånna saker här hemma också:P:P pik pik!!! Nej men seriöst han är jätte duktig att hjälpa andra med el grejjer men här hemma bara slänger han upp sladdar kors och tvärs, ska nästan ta och slänga upp kort på hans "mästervärk" på sladdarna till lamporna på övervåningen!

Tjingeling

Kommentarer
Postat av: M -- Har en liten bebis i magen!

Hej sötnos ja jag hoppas jag slipper gå över tiden.. njaa faktiskt börjat få lite "mensvärk" eller känns som de iallafall ;) o lite sammandragningar, men inte så jättemkt..



Kram

2009-11-14 @ 10:50:35
URL: http://bebisdecember.blogg.se/
Postat av: Evelina

ja visst var dom fräsiga? Kul att det är inne med massa tufft till pojkar! =)



Haha ja, den där timmen jag var borta var guld värd, men när jag kom hem kunde jag inte sluta pussa på V. Tänk att man kan sakna någon så mycket efter bara en timme! =)

2009-11-14 @ 13:04:11
URL: http://ooevelinaoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0