Vecka 27

Vecka 27: 25 jun - 1 jul 2009

Kroppen: Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont minst sagt.


Kommentarer
Postat av: Emma

Hej baby! tack gumman jag tror oxå att vi hittar dem snart men börjar bli orolig ändå =) så mkt småfix kvar oxå =) men allt löser sig nig tillslut =) ja har tittat på albrekts guld i v-ås och där hitta ja inget men syrran sa att de fanns mera i borlänge så ska dit på måndag o kolla,, kanske hittar en då =) hur är de med bäbis då? nu är de inte så långt kvar för dig heller =) spännande? puss

2009-06-25 @ 08:35:26
URL: http://nickosemma.blogg.se/
Postat av: Evelina

Aa, s[ j'kla goigt med mycket hår på bebisar :D hahaha ellerhur. galet löjligt ju :p du får säga till om det står i FP, för vi får inte den haha :p

2009-06-25 @ 12:16:48
URL: http://eevelinasjosten.blogg.se/
Postat av: elin

sv; haha..vad go du är. men jag LOVAR..du vill inte att din mage ser ut som min sen..fullt med bristningar o helt degig..som en riktig bulldeg.

men du har ju inte gått upp så mycket..så flr dig blir det nog inga problem o hitta formen efteråt.

2009-06-28 @ 20:25:53
URL: http://jelinne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0