Go´boken

Fick erbjudande om go´boken, får detta fina välkomsnpaket helt gratis, gratis är bra:):) Fanns fler välkomspaket at väljka mellan såg jag sen:)



Nån som testat Just Dance till wii, gissa om jag ska skaka rompa till den:P:P Kommer ju inte bli nå festa sugen iallfall:):) Förhoppningsvis ska jag kunna testa det på torsdag om det hunnit kommit hem:):)




Kommentarer
Postat av: Veronica

sv: tack!! :)

2009-12-01 @ 19:06:17
URL: http://sstromberg.blogg.se/
Postat av: Evelina

Ja det är så sött! :) Ja gör det, det kan ju fungera. Tror de kostade 50 kr för ett tvåpack om jag inte missminner mig. Nej han fick inte kväljningar av dom, han fick inte något bra tag så de ploppade bara ut hela tiden. Men er lilla tjej kanske helt enkelt inte är något "napp-barn". Isåfall så slipper ni ju den dryga avvänjningen sen! :)

2009-12-01 @ 20:29:22
URL: http://ooevelinaoo.blogg.se/
Postat av: elin

sv: JAG LOVAR O SVÄR att jag är inte det minsta smal..hhaha..det är nog bilderna som luras isåfall..för jag är RIKTIGT stor i verkligheten.

önskar jag rasar i vikt som du har haft turen o göra efter grav..men blir väl som efter julia..kämpa för varje kilo :(

åh vad stor hon har blivit lilla skruttan..visst går det fort. hon är gudomligt söt iaf..o vääldigt lik dej tycker jag. :)

2009-12-01 @ 22:31:57
URL: http://jelinne.blogg.se/
Postat av: jossan

då vill jag testa med dig gumman!!! =)) sen jag såg de så har jag velat ha wii bara för de.. haha.. =)) jobbar dock men du kan väl höra av dig imon jag slutar kl 1 imon..=)) puss

2009-12-02 @ 17:26:20
URL: http://josefinebornstrom.blogg.se/
Postat av: Petra

Tack :) och detsamma!! Vi gör vårat bästa alla mammor :D Vi får se till att ha nån träff allihopa. Det vore så kul. Var ju så längesen nu jag träffade lilltjejen :D

2009-12-02 @ 18:12:47
URL: http://peetrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0